speedy, to se ti při tvém tempu hubnutí může podařit, shodit do konce roku na 99 kg, držím palce
ano, Gargáno je v Itálii, je to taková ta ostruha na botě, poloostrov, těším se, nikdy jsem na Gargánu nebyla, hotel, kam jedu má docela slušné recenze, tak doufám budu spokojená, jen se bojím toho počasí, i když ony se ty výhledy mění každou chvíli, ještě začátkem týdne tam čtrnáctidenní předpověď ukazovala 29 až 30 stupňů na dobu, kdy tam jedu (od 11.9.), včera už tam byly stupně podstatně nižší, jen 23, ale ono je to asi jen orientační

teď hlavně přemýším, co sbalit, aby mě nepřekvapilo počasí. Na cestu musím mít něco teplejšího, protože se jede přes hory a tam bude v noci pěkná kosa, to vím už z loňska, kdy jsem jela ještě o týden dřív a na zpáteční cestě přes hory jsme málem na benzíce umrzli

ale plavky povezu taky, i kdyby to nebylo na celodenní povalování na pláži, tak do vody musím vlézt každý den, pokud nebude zrovna pršet. Hotel je u pláže, asi 2km od městečka Rodi Garganico, tak se těším, jak budu chodit každé ráno fotit staré uličky.

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně