Ahoj všichni,
tak se po delší době a především po dovolené znovu ozývám. Snažila jsem se tu všechny příspěvky dohnat, ale mám to jen letem světem, byli jste upovídaní

Každopádně dovolená byla super, Rovinj v Chorvatsku, sluníčko, každý den moře, 2* aquapark

. Naplavala a naběhala sjem se tam ažaž. Snad proto mi váha opět o něco poklesla a to i přes občasné zmrzlinky, které jsme si dávala místo svačiny... jinak jsem v jídle byla vzorná, když jsme byli v restauraci, tak chudák přítel jedl za dva

Jinak už mám od trombodoktora (kvůli embolii) povoleno po téměř roce opět cvičit, takže jsem si včera střihla první kolečko... děs, hrůza a utrpení, zítra jdu zase (chci mít rytmus 3* týdně plus aspoň jednou týdně plavčit) a věřím, že během měsíce se to trochu zlepší. Současná kondice zatím mizerná- 16.9. mně čeká další přeměřování, na kila to sice není taková změna (asi 7 kg dolů za 2 měsíce a kousek), ale myslím, že centrimetrově se to projevilo... Konečně jsem navlíkla motivační kalhoty, které jsem před operací natáhla jen pod kolena!!! Tak je teď hrdě nosím a užívám si pocit, že mi to sluší... ještě mně čeká velký kus práce, ale každý kilo dolů mně potěší a každá nový kosuek oblečení, který na sebe dostanu také... už mám nové motivační kalhoty, zatím je dám jen do půli stehen
Také mně dostihla nemesis pooperačníků - ztratila sjem polovinu vlasů, každý den vyčešu několik hrstí, hodně to prořídlo... ale včera jsem byla u kadeřnice, prostříhala, zkrátila a vypadá to suprově - sluší mi to víc než předtím a ještě není poznat ten úbytek vlasů... juch. Jinak mám objednané nějaké vyživující aminokyseliny, takže se to snad brzy zlepší
SpeedyNeměla jsem zatím čas studovat podrobně, ale stránky jsou super. moc hezká práce, snad ti časem něco dodám

S angínou mně to mrzí, držím palce s operací (žlučník mně taky výhledově čeká).
Všem holčinám, co teď absolvovaly operaci držím palce, držte se

Nováčky vítám.
A vůbec. Teď už snad budu zase přispívat pravidelněji.
Vaše opálená a vydovolenkovaná Lara

29 let,178 cm, skvělý partner, střelený pes
201516.03.-obezita III.stupně-max
135,5,BMI-42,8 06.05.-plikace,OB klinika,
129,BMI-40,710.05.-obezita II.stupně,
126,BMI-39,828.07.-obezita I.stupně,
110,BMI-34.716.09.-
POLOVINA,
104,BMI-32,808.11.-
DVOUCIFERNÁ,
99,3,BMI-31,310.12.-nadváha,
94,4,BMI-29,8