tohle mám ráda taky, jediné, co mi fakt nejde je, že si nedám pořádný biftek, maso si musím vybírat, ještě tak lososa anebo grilované vepřové nad uhlím, to je takové křehčí, jinak mi vyhovuje třeba guláš, ve kterém je maso hodně měkké, ale třeba grilovaného kuřete, na které jsem chodila k nám do masny, sním jen trochu (z malé čtvrtky slabou půlku), ještěže máme doma ty psy, mají co dojídat. Vínko si občas s dcerou dáváme, ale ke štěstí mi stačí sedmička dělená na půl, častěji to dopadne tak, že já jednu dvojku a dcera zbytek

v restauracích si dávám balit zbytky do krabičky, v létě jsme byli v Luhačovicích, kde jsem si dala jehněčí guláš, klasika, dvě třetiny jsem nedojedla, tak mi to kuchař nalil do zavařovačky po okurkách

naštěstí si o takové služby klidně řeknu, aniž bych měla pocit trapnosti. Taky jsem hned všem kolem sebe po operaci řekla, že hubnu kvůli operaci, do očí mi nikdo neřekl nic negativního, všichni jen chválí, jestli pomlouvají za zády, mě nezajímá.

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně