eve píše:
Salsabil
Dakujem ti velmi pekne za tvoju odpoved. Taketo nieco pocujem prvy krat. Ze stehy sa vdaka zaludocnym kyselinam rozpustaju po case. Zaujimava poznamka. Ale logicky mi pride nemozne ze ta cast zaludka co bola zanorena a teda nefunkcna sa stane opat funkcnou po rozpusteni stehov, teda po Cca. 3 rokoch. Ved to zanorene tkanivo atrofuje a casom sa stava uplne nefunkcnym. Teda aj ked sa zaludok dostane do povodneho stavu, neviem si predstavit ako moze fungovat ta predtym zanorena cast. Sluzi teda len ako nefunkcny obal a teda je to "mrtve maso" v organizme?
Já jsem se ptala, jestli je omezená absorpce žaludku po tom zašití, kvůli lékům a prý není. Takže myslím, že zanořená část nemá vliv na trávení, může to být prostě jen svalovina, co vylučuje nějaké hormony, já nemám chuť na sladké a hlad jen zcela výjimečně, když zapomenu jíst a zjistím, že už před hodinou byl čas oběda.

)) Paní primářka řekla, že zašili prrávě tu sladkou část, proto ty chutě nemám. Ale jsem laik, taky nevím, co to udělá. Jelikož je mi 58let, šla jsem do toho kvůli hybnosti, abych mohla pracovat dokud nepřijde důchod. Kvůli soběstačnosti i s vědomím, že jestli zaklepu brkama, užila jsem si života ažaž.

)) Neřeším, co bude, to se ukáže. Držím palečky, rozhodnutí je na tobě.Jindra Jo a nakonec mi všechny léky vysadili, brala jsem na vysoký tlak, ten odešel s kily...

))