Krásný večer v předposlední den v roce,
jááá tu táááák dlouho nebyla,ale řekla jsem si,že než zítra odjedu z domova na Silvestra pryč,tak se skočím konečně podívat sem na vás jak se vám všem daří...jak jsme se jednou v létě myslím to bylo nebo před létem s Ellvi v Jablonci na kontrole,tak sem ted koukala,že jsi také hodně pokročila,četla jsem pár stránek zpět,budu si muset najít více času ,abych byla zase tady v obraze...hodně z vás dosáhlo pěkných úbytků...
MOC VÁM TO VŠEM PŘEJIJá ted jedu s kamarádkou ,co jsem jí také doporučila k p.primáři Vranému na opku,tak jedem na kontrolu zase po třech měsících,ta kamarádka je tak štastná a spokojená...ona byla v květnu na opce a měla 124kg myslím,ale ted před týdnem kdy jsem s ní mluvila tak má 88kg,tak má takovou radost,tuhle váhu neměla prý ani když se vdávala,to byla prý na 100kg...tak jsem tak ráda,že jsem jí nějak ovlivnila v rozhodnutí,i když jsem sama nejdříve jezdila pár let na OB kliniku,tak díky jiným holkám sem pak se dostala do Jablonce a ona semnou....na hadici v nose už ted vzpomínám s úsměvem...však víte ti co si možná vzpomenou na mé dávné vyprávění z března,tak jak jsem byla z toho hotová....ale stejně bych do toho šla zas,kdybych mušela

no ,ale už nemuším))))bo můžu ted jíst cokoliv a ani vánoce mě neohrozily a to jsem zbouchala těch dobrůtek nechutně moc,pomálu,ale často....až spíš už ubírat nechci...dostala jsem se na 72kg a to sem fakt na tuhle váhu ani dřív nepomyslela,dokonce mi ted na poště v Budějcích jak jsem byla,tak mi nějaká aktivní mladá poštačka nechtěla vydat 500kč na složenku,bo to na fotografii na občance nejsem já,tak jsem jí řekla,že jako jsem to já...jen o 63kg těžší....na jednu stranu mě to potěšilo,ale na druhou ...asi to bude chtít změnu fotky v občance...
Jinak vás všechny moooooc zdravím a přeji jen to nejlepší do nového 2016
Jooo a do Jablonce jedem 12.ledna tak třeba se tam s někým z vás potkám....pááá
Budu si muset počíst až budu mít čas jak dopadla Helenka ,co byla v té době semnou v nemocnici a byla tam na plastice...pak jsem tu četla o menších problémech,tak snad se to pak srovnalo....