fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 15 zář 2025 17:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3419, 3420, 3421, 3422, 3423, 3424, 3425 ... 3485  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 27 pro 2015 10:50 

Pěkná fotka, Helenko, ještěže toho nedokážeme sníst tolik najednou, také ujídám všechno možné, naštěstí stačí pár soust a končím, případně se podělím s pejsky.

Obrázek

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně

PříspěvekNapsal: 29 pro 2015 18:07 

Mám dovču, tak pročítám zpětně některé příspěvky a narazila jsem i na Rajče-fotky, to je teda bomba!!!! Dostala jsem se jen na neuzamčené album a je to opravdu skvělá motivace, děkuji všem, že se podělí

PříspěvekNapsal: 30 pro 2015 23:28 

Krásný večer v předposlední den v roce,
jááá tu táááák dlouho nebyla,ale řekla jsem si,že než zítra odjedu z domova na Silvestra pryč,tak se skočím konečně podívat sem na vás jak se vám všem daří...jak jsme se jednou v létě myslím to bylo nebo před létem s Ellvi v Jablonci na kontrole,tak sem ted koukala,že jsi také hodně pokročila,četla jsem pár stránek zpět,budu si muset najít více času ,abych byla zase tady v obraze...hodně z vás dosáhlo pěkných úbytků...MOC VÁM TO VŠEM PŘEJI
Já ted jedu s kamarádkou ,co jsem jí také doporučila k p.primáři Vranému na opku,tak jedem na kontrolu zase po třech měsících,ta kamarádka je tak štastná a spokojená...ona byla v květnu na opce a měla 124kg myslím,ale ted před týdnem kdy jsem s ní mluvila tak má 88kg,tak má takovou radost,tuhle váhu neměla prý ani když se vdávala,to byla prý na 100kg...tak jsem tak ráda,že jsem jí nějak ovlivnila v rozhodnutí,i když jsem sama nejdříve jezdila pár let na OB kliniku,tak díky jiným holkám sem pak se dostala do Jablonce a ona semnou....na hadici v nose už ted vzpomínám s úsměvem...však víte ti co si možná vzpomenou na mé dávné vyprávění z března,tak jak jsem byla z toho hotová....ale stejně bych do toho šla zas,kdybych mušela :D no ,ale už nemuším))))bo můžu ted jíst cokoliv a ani vánoce mě neohrozily a to jsem zbouchala těch dobrůtek nechutně moc,pomálu,ale často....až spíš už ubírat nechci...dostala jsem se na 72kg a to sem fakt na tuhle váhu ani dřív nepomyslela,dokonce mi ted na poště v Budějcích jak jsem byla,tak mi nějaká aktivní mladá poštačka nechtěla vydat 500kč na složenku,bo to na fotografii na občance nejsem já,tak jsem jí řekla,že jako jsem to já...jen o 63kg těžší....na jednu stranu mě to potěšilo,ale na druhou ...asi to bude chtít změnu fotky v občance... :D
Jinak vás všechny moooooc zdravím a přeji jen to nejlepší do nového 2016
Jooo a do Jablonce jedem 12.ledna tak třeba se tam s někým z vás potkám....pááá
Budu si muset počíst až budu mít čas jak dopadla Helenka ,co byla v té době semnou v nemocnici a byla tam na plastice...pak jsem tu četla o menších problémech,tak snad se to pak srovnalo....

PříspěvekNapsal: 31 pro 2015 14:20 

Ahojky ilabr. ano ano, bylo to v létě a vidíš, zase si něco zhubla.V létě si mi říkala, že máš okolo 80 kg a že ti to tak stačí a hups, další kilečka jsou dole. Já zatím fotku v OP měnit nemusím, ale úspěšně hubnu, cukr v krvi se srovnal, tlak i cholesterol :-). Do Jablonce jedu 19.1. na kontrolu, tak určitě budu pochválena :-). Tobě a všem zdejším přeju hodně štěstí v Novém roce, těm co hubnou, aby úspěšně pokračovali a ti, co dosáhli vysněné váhy, ať si jí udrží :-)

3.6.2015 operace, plikace žaludku, duodenální bypass, SADI-P
2.11. 2017 Abdominoplastika opět Jablonec a Mišák :-)
5.6. 2018 modelace prsů, Brno MUDr Adlerová

PříspěvekNapsal: 31 pro 2015 15:13 

Taky chci popřat klidný konec roku a šťastný nový rok,a hlavně přejí zdraví :)

22.1 Jablonec-pr.Vráný..
12.2psycholog-zvládnuto

2.09,2015 bypass (RYGB) operovala MUDr.Šimečková

PříspěvekNapsal: 01 led 2016 22:52 

Všechny moc zdravím a doufám, že píšu tam kam jsem měla v úmyslu, protože zatím jen pročítám příspěvky a sbírám odvahu napsat...... :)
Před dvaceti lety jsem byla na bandáži žaludku, která mi už patnáct let nefunguje, protože se to rozpojilo a zjistila jsem to díky tomu, že jsem chtěla zase pro své zdraví něco udělat a zhubnout ( dietama už to nezvládám) . Tak jsem byla v listopadu 2015 na OB klinice a měla jsem v představě bypass žaludku, ale tam se mi vysmáli a že když něco tak plikaci a nic jiného, byla jsem z jejich chování docela vyvedená z míry a opravdu jsem hledala chybu v sobě, ale díky tomu co jsem se zde dočetla, tak jsem na začátku prosince volala do Jablonce MUDr.Vranému a po domluvě zaslala meil, ale zatím se neozval, tak se bojím co bude dál, ale ráda čtu vaše příspěvky, které mi davají náděj, že i já se dočkám....
156 cm, 101 kg
je mi 42 let, vdaná, dva synové- 23 a 17 let, 4 čivavky

1996 109kg bandáž žaludku v Jičíně -25kg
1998 druhé dítě vše ok a přibrala jsem na konci mateřské
04 120kg dieta+sport za 6 měsíců -60 kg
06 abdo Pardubice opět 101 kg
28.1.16 konzul. MUDr. Vraný
21.3.16 JBC odstranění bandáže
22.7. JBC bypass
http://gabcahole.rajce.idnes.cz/ja/

Naposledy upravil gaba dne 02 led 2016 22:39, celkově upraveno 1

PříspěvekNapsal: 02 led 2016 00:11 

Gaba....jen ted na chvilku,musím jít už chrnět,jen ti chci říct,že díky holkám ,od kterých jsem dostala doporučení na p.primáře Vraného,tak jsem byla zachráněna,fakt,že jooo....z OB kliniky se mi to bohužel 2Xrozvázalo,ale to jsem tu už kdysi psala,taky jsem zpět vystoupala na 101kg jako ty po poslední plikaci z OBéčka,neříkám byla jsem tam spokojená,jen ta pooperační péče docela pak pokulhávala..no a ted už vlastně předloni jsem volala panu primáři,nemohla jsem se dovolat a mejl asi nějak znizel,ale jednou mi to konečně zvedl a hned mě objednal na leden a v březnu 2015 jsem už šla na Sadi-P....a kamarádka ,kterou jsem tam vzala tak šla v květnu na baypass,byla poprvé na takové opce,tak jí nechtěl udělat ten těžší zákrok co mě...já už měla za sebou jednu plikaci a jednu replikaci z OB ,tak ani na psych.testy jsem nemusela,jen nějaké odběry a šlo to rychle....fakt neboj a zkus vydržet tam volat,holky mi radili úterý nebo čtvrtek dopoledne a opravdu se to vyplatilo...byl moc milý ,jako vždy....a nelámal nademnou hůl jako že si za ta rozmotání můžu sama....ted to bude rok v březnu po opce u něj a pohoda....musím do hajan ....dobrou všem...

PříspěvekNapsal: 02 led 2016 00:53 

Děkuji za odpověd, jen jsem tam nechtěla volat, když říkal, že mám psát,abych mu nepřišla, že jsem vlezlá, ale zkusím to znova, ráda bych to chtěla mít za sebou, mám hrozné bolesti chodidel a nártů, jsou dny kdy ani nechodím, tak potřebuji kyla dolů.... jen co začne nový prac. týden tak mu budu volat a dám vědět jak jsem pochodila :)
moc děkuji :D

22.7. JBC bypass

PříspěvekNapsal: 02 led 2016 07:23 

Ahoj gabo, primář Vraný toho má hodně, ten email mu posílej i několikrát týdně. Bavila jsem s e s ním o tom a říkal mi, že se mu pacienti musí neustále připomínat. Denně mu přijde i 50 emailů a on se do emailu dostane jednou za 3-4 dny. Takže posílej a posílej.

3.6.2015 operace, plikace žaludku, duodenální bypass, SADI-P
2.11. 2017 Abdominoplastika opět Jablonec a Mišák :-)
5.6. 2018 modelace prsů, Brno MUDr Adlerová

PříspěvekNapsal: 02 led 2016 15:44 

Dobrý den, Ahoj,

zdravím Vás všechny v novém roce. Fórum už sleduji nějakou dobu a velmi mě podpořilo vaše přivítání v sekci "představení". Na podzim jsem totiž utekla z OB kliniky do Turnova k panu doktorovi Hrubému, který byl mimo jiné na první konzultaci opravdu super a nejen, že nám detailně vysvětlil všechny druhy operace, ale i nám zodpověděl trpělivě všechny dotazy. Rozhodnutí pro druh operace bylo jen na nás.

Vyšetření mám úspěšně za sebou. Upřímně, gastro nebyla zrovna procházka růžovou zahradou, ale teď to mám spíš jako zážitek. Sestřička byla skvělá, samá sranda a že vypadám ještě dobře, že u mě nemá strach, že by mělo lehátko pode mnou prasknout :D . Jediné co, doktorka mi našla malý kamínek ve žlučníku, ale po telefonátu s MUDr. Hrubým to prý není žádný problém, pokud nedělá trable.

Děkuji moc za vaše diskuze všeho druhu, jelikož jsem zde našla vše po čem jsem zatím pátrala, mimo jiné včetně reakcí okolí. Rodiče to vědí a podporují mě, ovšem setkala jsem se také s reakcí typu "jsi blázen, že do sebe necháš řezat, to nemáš žádnou vůli", no jo... Má teta je vše znalec, ale tací se asi najdou všude. Dál to zatím moc nešířím, bez ohledu na tento komentář, pro mě nejbližší jsou informování a vlastně všem to může být úplně jedno.

Nástup na operaci mám 22.3. a na sál hurá 23.3. (shodou okolností narozeniny mé mamky). Narkózu jsem ještě neměla, takže ani nevím, co mě vůbec čeká po ní samotné a vše bude pro mě neznámé a nové (jediná hospitalizace s akutní laryngitidou na 3 dny). Zatím spíše převažují pocity naděje na (alespoň určitě pro mě) lepší "lehčí" život, o strachu moc nepřemýšlím. Teď se těším na to, jak budu moc zapadnout do vašich řad s chloubou svých úbytků, jelikož ty vaše jsou opravdu úžasné.. :wink:

Přeji všem krásný den, Tereza :)

1.2.2016 nejvyšší váha vůbec 129,8 kg
23.3.2016 operace Turnov, 118,5 kg
23.9.2016 86 kg

Obrázek

PříspěvekNapsal: 02 led 2016 15:55 

Ahoj Terezo,

gratuluji k rozhodnuti utect z OB kliniky. Take jsem si to na posledni chvilku rozmyslela.... A byla operovana v Jablonci. :-)

Zacinala jsem na 130kg, nyni mam 82kg.... A jsem tehotna a zatim ma vaha nejde nahoru... :-)

At se dari! Kdybys mela chut tak napis do zprav. Jsem ze stejneho mesta i stejneho veku:-)

Nikola

duben, květen - plikace OB klinika - kolečko + vyšetření = rozmyšleno a směr Jablonec
17.6. - První konzultace v Jablonci nad Nisou - primář Vraný
3.7. - Nástup na operaci
4.7. - operace gastrický bypass - primář Vraný

PříspěvekNapsal: 02 led 2016 19:33 

ellvi, moc děkuji, jsem ráda že to vím a začnu znova posílat, protože mám několik vyšetření z OB kliniky za sebou a teď si mě pozvali na 26.1. a měla jsem to strach zrušit protože každopádně potřebuji odstranit starou prasklou bandáž a kdyby to nešlo v Jablonci, tak nevím kam jít na operaci. Tak moc děkuji :-)

22.7. JBC bypass

PříspěvekNapsal: 02 led 2016 22:39 

Ahojda holky, přeji všem hodně zdravíčka, štěstíčka, lásky do nového roku a hlavně aby šla kilečka dolů!!!!

49 let,178 cm
R-Y bypass 30.1.2015 primář Vraný

PříspěvekNapsal: 06 led 2016 19:54 

Zdravím všechny, jsem moc šťastná a tak se chci podělit i s Vámi a hlavně díky těm co mi poradili bombardovat pana doktora Vranýho, protože toho má moc, tak jsem našla díky Vám odvahu a dnes to přineslo ovoce a právě před pár minutami mi zavolal, to je super, ale má na mě čas až 28.1. a to zatím domluvíme odstranění staré bandáže a pak za další tři měsíce teprve to další na čem se domluvíme. Ale už teď mám dobrý pocit , že se to pohlo. :-)
Děkuji

22.7. JBC bypass

PříspěvekNapsal: 07 led 2016 21:43 

GABA: tak to je super, moc ti to přeji a věřím i ze své zkušenosti, že budeš v Jablonci spokojená, pan primář je zlato, pomohl mnohým z nás tady a nejen tady a tak ti držím palečky at je vše v pořádku a dostaneš brzký termínek na druhou opku a věř, že jak píšeš až na 28.1., tak ti to uteče jak voda...

36 let
opka plikace- OB 21.5.2012
Termín reopky: 27.5.2014 bypass SADI-P JBC p.prim. Vraný
před opkou 121 kg nyní 78 kg (02/2016)
Abdominoplastika 8.2.2016 JBC p.prim.Vraný

"život je nádherná kniha,ale nemá cenu pro toho kdo ji neumí číst"Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3419, 3420, 3421, 3422, 3423, 3424, 3425 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina