fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 srp 2025 00:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ZIMA
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 08:51 

Jéééé to je bezvadné, zase něco na co se můžu těšit. Teď je mi furt děsné vedro. Už přemýšlím jestli to nebude přechod :D ale asi to fakt bude tou moji "podvýškou" :lol: :lol:

10.5.2011 plikace OB
plikace ze 4/5 rozmotaná
replikace - 25.4.2013
huráááááááááááááá jsem v cíli ale nepolevím !!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 08:57 

ahojky :) Na tu zimomrivost jsou nejaky vitaminy,ne?Zeptala bych se v lekarne,v reklamach porad bezi - na ledove ruce a nohy...nebo pak uz jen zaruceny recept - RUM :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 09:07 

Hezké dopolednesluníčka :)

ANNAX Holka ty jedeš jak drak. To je co? Jsem šťastná,že se mi tě podařilo navnadit. A moje řečičky měly pro jednou smysl :lol: .Tak jen tak dál.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 09:10 

Zdravím babinec ::DDDD (Máro tebe taky :D )

Tak jsme byl dnes na předoperačním odběru. Začalo to pro mě zase vctipně :DD přijdu na recepci ona mě už zná a tak na mě divně kouká a já říkám dnes mam odběry krve a ona: "dneska"? :D a říkám jj 7.4. :D a ona ale dneska je 6.4. :DDD to jsme zase ze sebe udělal vola :DD což mi nečiní problém :D ale byla ochotná a hodila mi to na dnešek ve stejnou dobu ;) Tak jsme jel na odběr vzali si snad 5 zkumavek a až na podruhé, napoprvé se žíla schovala :D a s čím jsme nepočítal, udělali i spirometrii a EKG tak mam vlastně vše hotové, jen jdu příští týden na internu a už jen čekat, jestli náhodou někdo nevypadne z čekatelů;)

Jinak dejte pokoj se zimou pořád :DDD já jakmile je 15+ :D tj na sluníčku 20+ :D tak ze mě teče a vy si furt budete stěžovat _:DDD

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 09:12 

Milá Kačenko Oktávko,
nikdy Ti nebudu moci dostatečně poděkovat za to, že jsi mě navnadila! Do smrti budu blahořečit Tebe i celou Tvou rodinu :D :D :D DÍKY DÍKY DÍKY

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 09:46 

Hezké dopoledne všem!

Dano: moc gratuluji k takovému úbytku!!! Jen mne napadlo, máš v pořádku hormony ŠŽ ? To by mohlo k té zimomřivosti taky přispívat. Jinak jak píše Borufka, možná bych zkusila ty přípravky na prokrvení, typu ginko biloba a spol. :-)

Já jak klesnu pod 80kilo, tak mi taky začne být děsná zima a navíc mě tlačí prdel, takže nemůžu vůbec sedět na tvrdým :D

ERY: haha, ty máš s těma odběrama teda trápení :-))))). Na ty odběry musíš mít spešl termín? Přeci jen jsem mimopražská a doufala jsem, že se to sfoukne naráz s předoperační internou...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 09:53 

To sem musím dát, to je skvělý :lol: :lol:
Obrázek

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 09:54 

Lea: já právě myslel že dnes jen předop odběry a zbytek u doktorky na interně za týden, ale dnes udělali vše aby měla výsledky internistka až tam pujdu ;) JInak jj já a termín odběrů pokaždý mi to nevyjde :DDD jsme zmatkař no :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 09:57 

ery no vidíš - aspoň jsi to svým popletením urychlil, tak teď už hurá na opku chlape - KONEČNĚ !! :wink:

tyyyy woeee zakletá to jsme celé my, fakt trefné :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Už víte někdo něco o Žanetě ?? :roll:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:15 

verca píše:
zakletice zakletá musím napsat příspěvek věnovaný pouze a jenom Tobě - píšu ho na základě žádosti hoodně lidí, kteří mi píší soukromě a jak jsem se dověděla, tak ne jen mě - je mi jasné, že tím, že příspěvek píšu zrovna já, se spustí lavina proti mě, ale tady ho píšu opravdu na žádost více lidí - třeba se dotyční ozvou sami....

začaly se množit připomínky, že na to jak krátkou dobu se na foru vyskytuješ a nemáš ještě ani po operaci, tak radíš a píšeš, jako by jsi tady byla bůhví jak dlouho a měla za sebou operací několik.....že jsi se tu ještě nedávno ptala úplně na všechno od samého začátku, nevěděla jsi téměř NIC a teď se tu množí, až přemnožují Tvé "chytré" příspěvky ....

Znovu opakuji, že i když toto píšu já - nepíšu to za sebe, ale už mě po pravdě nebaví stále psát, aby to ti to napsali sami, když se jim něco nelíbí.......

Rozhodně v tom nehledej nějaký vyhazov z fora, jak je tu teď populární - nýbrž to ber jako zamyšlení se nad sebou, díky

A vůbec - zkus mi oponovat, jsem psala už v prvním příspěvku, že mě nebude nikdo sráti, že mám klidový režim, tak to ani při nejmenším nezkoušej :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted:

Všem se omlouvám za citaci, ale Verčo, kdysi se tu řešil taky nějaký problém, a v podstatě vždy se najde někdo kdo je tu najednou branej jako někdo kdo nemá kecat když nemá po opce, za prvé mi vadí že píšeš že ti lidé píšou a že jsou to teda takový srágory že nedovedou to říct přímo? Proto si myslím, že by stálo za to ty lidi sem vypsat k tomuto problému aby dotyční věděli že i když psali tobě, tak se ví kdo to psal a abys to pak nemusela tlumočit, Vím že ted foru něvěnuju moc času, ale pročítám Vás a i když je to odemě sobecký, tak napíšu jen co u mě nového a nic víc. Trávím tu s Vámi čas rok.. ale toto mi teda vždycky vytočí! Nemyslím si že by človek po operaci věděl víc jak před operací. Já se tím zaobírám více jak rok... dobře to víte a myslíte si, i Vy STĚŽOVATELKY ANONYMNÍ! že o tom vím méně něž vy co máte po operaci? Nemám akorát zkušenost s pooperačním režimem a stavem, ale mam o něm tolik naposlouvháno, načteno a napřemýšleno, že leckdo kdo je po opce ví míň jak já. Proto si říkám, že atakovat na někoho, že odpovídá na dotazy mi přijde směšný a od lidí z tohoto fora pěkně nefér. Jak tu někdo jako reakci na toto psal, všichni tu někdy začínali, stále přicházejí nový lidé a tohle je teda pak pěkná vizitka o stáliccích tohoto fora, vlastně aby se někdo bál odpovídat, pokud náhdou je tu krátce nebo nemá po operaci!

Opravdu zamyslete se konečeně nad tím vaším uvažováním! Je to kecárna pro všechny at operovaný, neoperovaný, pro všechny kdo bojují s váhou a tak se prosím do budoucna vyvyrujte tomuto napadání lidí zde z fora a vlastně kohokoliv, neni to hezký a o Foru to pak teda taky pěkně nevypovídá. Vím, že plno bab po hormadě je vždy na výbušnou atmosféru ale tak snad se umíme ovládat a když někoho něco obtěžuje tak to ignorujte. Já s tím mam vůůlastní zkušenost z lonska, taky jsme už obtěžoval, žě? :) Je to pryč a nechci se k tomu vžádném případě vracet.

Ale proto apeluju na Vás všechy, halvně na ty co si stěžujete ještě k tomu zbaběle Verče... NAJDĚTE V SOBĚ KUS SOUDNOSTI A PŘESTAŇTE ŠTEKAT JEN KDYŽ NĚKDO ODPOVÍDÁ NA VAŠE ODTAZY. Pokud chcete odpověď přímo od konkrétní osoby napište to do příspěvku ne? :D

Jste mě zase vytočili děvčata ;)

Soráč za ten SPAM, ale při pročítání jsme narazil an tento problém, a musle jsme se vyjádřit i když zpětně

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:32 

víš ery musím na tebe reagovat - ty lidičky nepsali jen verče, ale i mě a já to také tady napsala, ale to si asi přehlédl - a píšou nám proto, že jsme moderátorky a že nechtějí dělat dusno, proto nás požádali o pomoc a mýlíš se - jsou mezi nima i tací, kteří jsou tu noví a prostě se jim určitě reakce zakleté nelíbily, takže je naprosto zbytečné napadat starousedlíky jak si nazval lidi, kteří tady jsou delší dobu. A zřejmě si asi nepochopil o co go :roll:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku: Opět dotaz
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:37 

Snažím se neotravovat otázkama, tak hledám, ale všechno se přečíst nedá.
Četla jsem že né každému se povede gastro nosem, tak jsem se chtěla zeptat kdyby se stalo že mi to budou dělat krkem - jak dlouho trvá to oblbnutí???
Jdu na gastro v pondělí 11.4. a jsem z toho celá p.....á :cry:

10.5.2011 plikace OB
plikace ze 4/5 rozmotaná
replikace - 25.4.2013
huráááááááááááááá jsem v cíli ale nepolevím !!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:38 

Já už jsem se k tomu taky nechtěla vracet.. snad jen řeknu že otot je forum, tady se diskutuje, a ja odpovím komukoliv na cokoliv když to budu vědět, nevidím v tom problém...když bylo forum nefunkční kdosi z moderátorů tu napsal že to není jenich vlastní forum a tudíž si zde nemůžou děat co chtějí - no á ten pocit nemám.. každý má snad svobodu slova, si tu občas příjdu jako blbeček, jakože si mam jeste naonec vybírat co napíšu a co ne, aby to nááhodou někomu nevadilo ???
me taky obtěžujou některé nesmyslné příspěvky, sprosté, a o ničem, a neřeším to... protože vy ste tu dýl, vy přece můžete napsat cokoliv :D
jako nebudu jenom sedět , čumět, číst ty vaše občas dost neobsažný nesmysly a přikyvovat.. to jako néééé. dyž upravím byt jen diakritiku v prispevkuje to špatně, a když ho někdo smaže celej když už je na něj odpovězeno, se nic neděje , taky vtipné... ale jo, já to beru, jste tu dýl tak asi máte větší pravomoce :D nebo jak to je ?? mi to vysvětlete paní moderátkorky.
Nejsem tady dlouho, ale to přece neznamená že nic nevím..
ano ptala jsem se na všechno na začátku, a co jako ?
tak teď už zase spoustu věcí vím, tak proč tím nepomoct těm co neví, když se ptají ? já sem byla taky vděčná za to když mi někdo odpověděl, a bylo mi s prominutím u zadku jestli je to někdo kdo je tady 4 roky, nebo někdo kdo se zaregistroval týden předemnou, grrrr.
Stejně tak jako příspěvek od martiny, že je mě tady moc, a od verci, ze se tu najednou množí moje odpovědi, no a co ?! Když vám to vadí, to přehlížejte, pro mě je duležitý že to pomůže tomu dotyčnému který se ptá.
A pokud máte s tím co sem napsala vážně problém.. myslím tím jako fakt vážně, seberu se a půjdu... i když mi forum hodně pomáhá a se vší pokorou uznávám, že ho sakra víceméně potřebuju !!!! tak to se teda radši odporoučím než totok.

Toť vše k tomu tématu, a nebudu se k tomu vracet už.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:38 

Marti nechci se ani náhdou dotknout starousedlíků, ale obač to vypadá právě tak, i díky tomu že nováčci, to nenapíšou přímo, že problém máte vy a ne nováčci, a to mě zlobí, copak tu ti lidé nejsou přímí? Tak prosimtě hod sem jména lidí co si stěžovali at zakletá ví že na ně nemá reagovat a bude klid, ale vážně mi připadá sobecký říct že tu neni dlouho a nemá po opce tak at se moc neroztahuje, takhle mě to vyznívá, a bez konkrétních jsm eprávě od Vás tj starousedlíků, ne nováčků. Nechci se dotknout nikoho, vátě že Vás mam rád, i když na Vás poslední měsíce hodně kašlu, tak jsem rád že toto forum existuje a halvně mezi mé oblíbence patří starousedlíci, ty znam, Takže doufám, že se to nedotklo nikoho, ale chci at se tu píše přímo kdo má jaký problém a ne s takovou omáčkou okolo že někdo někomu stále píše že ten a ten mu vadí a uvidíte, že to tu bude vzdušnější ;)

Předmět příspěvku: xxx
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 10:39 

xxx

Naposledy upravil Jeník dne 20 pro 2012 14:07, celkově upraveno 1

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 342, 343, 344, 345, 346, 347, 348 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina