verca píše:
zakletice
zakletá musím napsat příspěvek věnovaný pouze a jenom Tobě - píšu ho na základě žádosti hoodně lidí, kteří mi píší soukromě a jak jsem se dověděla, tak ne jen mě - je mi jasné, že tím, že příspěvek píšu zrovna já, se spustí lavina proti mě, ale tady ho píšu opravdu
na žádost více lidí - třeba se dotyční ozvou sami....
začaly se množit připomínky, že na to jak krátkou dobu se na foru vyskytuješ a nemáš ještě ani po operaci, tak radíš a píšeš, jako by jsi tady byla bůhví jak dlouho a měla za sebou operací několik.....že jsi se tu ještě nedávno ptala úplně na všechno od samého začátku, nevěděla jsi téměř NIC a teď se tu množí, až přemnožují Tvé "chytré" příspěvky ....
Znovu opakuji, že i když toto píšu já - nepíšu to za sebe, ale už mě po pravdě nebaví stále psát, aby to ti to napsali sami, když se jim něco nelíbí.......
Rozhodně v tom nehledej nějaký vyhazov z fora, jak je tu teď populární - nýbrž to ber jako zamyšlení se nad sebou, díky
A vůbec - zkus mi oponovat, jsem psala už v prvním příspěvku, že mě nebude nikdo sráti, že mám klidový režim, tak to ani při nejmenším nezkoušej

Všem se omlouvám za citaci, ale Verčo, kdysi se tu řešil taky nějaký problém, a v podstatě vždy se najde někdo kdo je tu najednou branej jako někdo kdo nemá kecat když nemá po opce, za prvé mi vadí že píšeš že ti lidé píšou a že jsou to teda takový srágory že nedovedou to říct přímo? Proto si myslím, že by stálo za to ty lidi sem vypsat k tomuto problému aby dotyční věděli že i když psali tobě, tak se ví kdo to psal a abys to pak nemusela tlumočit, Vím že ted foru něvěnuju moc času, ale pročítám Vás a i když je to odemě sobecký, tak napíšu jen co u mě nového a nic víc. Trávím tu s Vámi čas rok.. ale toto mi teda vždycky vytočí! Nemyslím si že by človek po operaci věděl víc jak před operací. Já se tím zaobírám více jak rok... dobře to víte a myslíte si, i Vy
STĚŽOVATELKY ANONYMNÍ! že o tom vím méně něž vy co máte po operaci? Nemám akorát zkušenost s pooperačním režimem a stavem, ale mam o něm tolik naposlouvháno, načteno a napřemýšleno, že leckdo kdo je po opce ví míň jak já. Proto si říkám, že atakovat na někoho, že odpovídá na dotazy mi přijde směšný a od lidí z tohoto fora pěkně nefér. Jak tu někdo jako reakci na toto psal, všichni tu někdy začínali, stále přicházejí nový lidé a tohle je teda pak pěkná vizitka o stáliccích tohoto fora, vlastně aby se někdo bál odpovídat, pokud náhdou je tu krátce nebo nemá po operaci!
Opravdu zamyslete se konečeně nad tím vaším uvažováním! Je to kecárna pro všechny at operovaný, neoperovaný, pro všechny kdo bojují s váhou a tak se prosím do budoucna vyvyrujte tomuto napadání lidí zde z fora a vlastně kohokoliv, neni to hezký a o Foru to pak teda taky pěkně nevypovídá. Vím, že plno bab po hormadě je vždy na výbušnou atmosféru ale tak snad se umíme ovládat a když někoho něco obtěžuje tak to ignorujte. Já s tím mam vůůlastní zkušenost z lonska, taky jsme už obtěžoval, žě?

Je to pryč a nechci se k tomu vžádném případě vracet.
Ale proto apeluju na Vás všechy, halvně na ty co si stěžujete ještě k tomu zbaběle Verče... NAJDĚTE V SOBĚ KUS SOUDNOSTI A PŘESTAŇTE ŠTEKAT JEN KDYŽ NĚKDO ODPOVÍDÁ NA VAŠE ODTAZY. Pokud chcete odpověď přímo od konkrétní osoby napište to do příspěvku ne?
Jste mě zase vytočili děvčata
Soráč za ten SPAM, ale při pročítání jsme narazil an tento problém, a musle jsme se vyjádřit i když zpětně