fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 29 srp 2025 00:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 12:19 

Katko já se jela podívat do Nextu (minulý týden měli tři dny slevy), že potřebuju džíny. A kámoška mi povídá, jaký potřebuju? Tak jsem ji vyjmenovala ty moje osmere co mám a že jako bych ještě jedny uživila. Tak na mě nevěřícně koukala... :oops: :lol: A to nemluvím o těch ostatních kalhotech, džínových sukních a ostatních sukních... Jo a trička? Ještě že máme šatnu, protože skříň by musela být nafukovací... No a boty to jsou další kapitola :oops: :lol:

6.11.2012 začátek nového života bypass roux-y v Jablonci...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 12:23 

Evikp trička mě naštěstí teď tak neberou, ale sukni bych ňákou pěknou čéboala. Džínový mam teď tři tak to stačí. Ale normální mi nějak došly. Ze všech co sem měla vypadávám :lol: A teď sem se zbláznila a chci na léto šaty, ale nikde nemaj co by se mi líbilo

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 12:32 

Tak koukám, že stála není klid. Je mi smutno z toho, co se tu posledních pár měsíců děje. Plno skvělých lidí kvůli tomu odešlo, i já jsem o tom nedávno uvažovala. To jste tak nesnášenlivé i v reálném životě? Nebo si tady někdo vybíjí nějaké mindráky? Žij a nech žít, to neznáte? Ať si sakra píše kdo chce, co che a kolik chce, proč se pořád z někoho musí dělat zločinec, který se musí uklovat? Když se mi nelíbí něčí příspěvek, reaguji na něho slušně, napíšu svůj názor, ale nezesměšňuji, nezhazuji, neponižuji. Je to tak těžké? Asi ano, oběť je vybraná, tak budeme klovat, klovat a klovat. Buď uteče nebo ji ukloveme. Hnus, fakt je mi z toho na blití. Je mi jasné, že zase budu na stupínku divných posunuta výš, čekám, že jsem na řadě a slíznu klovanců. Tohle mi fakt děsně připomíná pohádku O ošklivém káčátku :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 12:39 

Ahojteeeeeeeeeeee všichni :lol: .
Toto forum je velmi úúúúúúúúúúúúúúúžasná věc,ikdyž ještě nemám po operaci a jsem tu krátce pomáhá mi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
A je mi hroooooooooooooooooooozně smutno a trošičku už mi to leze na nervy,jak se tu vše stále dokolečka řeší takové: co kdo kdy řekl...!
Nejsme v pubertě a nebudeme do nekonečna řešit a urážet se...,ne :lol: :wink: :lol: ?
Všichni jsme tu kvůli jiném problému... :lol: :wink: :lol: .
Každý jsme nějací... :lol: :lol: :lol: :lol:
Klíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííd a úsměv a nic už tak hloupého neřešit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 12:41 

Gemini, ptala ses na gastro. Tak já si nechala dát injekci jen jednou a měla jsem pocit, že působila jen v době, kdy jsem měla v sobě hadici, pak jsem do půl hodiny byla relativně v pohodě. Vystříkat krk jsem si taky nechala jen jednou, ale že by to byl nějaký extra velký rozdíl mezi tím se sprejem a bez spreje, to se říct nedá.
Takže, většinu gaster jsem měla naživo, bez injekce a umrtvení, potřebovala jsem chvíli na oklepání a byla jsem v pohodě.
Já jsem velkej bolestín, ale v gastru problém nevidím, je to jen nepříjemná chvilinka.
Ten stav po injekci je hodně individuální, každé tělo se s tím srovnává jinak. Rozhodně ale neřídit.
Rozpustný kafe s mlíkem jsem po bandu pila bez problémů, teď po tubu jsem si uvařila také svůj oblíbený Velvet s mlékem, ale vracel se mi zpět, tak jsem kafe přestala pít a piju meltu nebo Caro.

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 12:42 

Sibyla já teda nevim jestli sis všimla, ale my se už dávno bavíme o něčem jiném a tak do toho teď rýpeš ty. Taky sem měla cuky se tu v pondělí vyjádřit k něčemu co se stalo myslim v pátek a rači sem mlčela. Nebudu zbytečně výřit vodu. Máš pravdu, že nárok na svůj názor maj všichni. Joooo a ten kdo je tu často na pranýři sem i já. A co? Zvládám to. Prostě se oklepu a pak to zase šlape. A teď se ozve zase někdo další, že to neni pravda a že je to on. Todle je strašně subjektivní pocit. Jenom si myslim, že fakt by si měl každej svůj problém s dotyčnym vyřikat sám a netahat do toho prostředníka. To je myslim největší problém tady toho všeho.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 12:53 

a proto jsme to odsraly my - modky.... ale co už.... :lol: :lol: :lol:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 13:03 

verca jooo holka ty si věděla proč do toho nechceš takle jít (myslim moderování). Nakonec si to udělala a tak spravedlivě trpíš :lol: Máte poučení pro příště. Každýho stěžovatele odkažte na někoho co se tu vyjádřil proti tomudle sprostřekovávání názoru druhejch a je to. Nakonec proč si máte plácat pusu pro někoho problém

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 13:03 

Ahoj holky :)
Jdu Vas vsechny pozdravit a koukam ze tady opet blazinec :roll: :roll: :? :? Porad se tu resi same krrr............... :oops: :oops: :oops: Ale uz mlcim a klidne reste dal,pro me to jsou opravdu blbosti a nebudu je resit a zapojovat se :o :shock: :shock: Svuj na zor na to mam a to mi staci :) :wink: :wink: :wink:
Jo a chtela jsem napsat ze jsem na 21.4.objednana do Turnova na kontrolu tak honem kdo pojede se mnou a nebo za mnou? :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 13:07 

Katko, já jsem si tedy všimla, že se v rýpání a zesměšňování pokračuje, ať je řeč o čemkoliv. Jestli jsi někdy byla na pranýři, jsem nezaregistrovala, všimla jsem si, že hodně často máme opačný názor. Proto ale nebudu nikoho ponižovat nebo zesměšňovat.
Věrčo, odsraly a řekla bych, že právem. Měly jste totiž ty žalobníčky poslat někam, ať si to vyřídí samy (to není hrubka, pánové to jistě nebyli).
Když se do něčeho dobrovolně namočím, musím počítat s tím, že budu mokrá. Třeba poučení pro příště :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 13:09 

Kači můj příchod k moderování bych už neprobírala.... bych se musela znovu nasr*t :evil: :evil: :evil: tenkrát jsem okamžitě požádala admina o zrušení, a vidíš sama jak to dopadlo.... vyhověl se vším všudy - jak úžasné, že :evil: :lol: :lol: :lol:

Aničko správně, neřeš, nevyjadřuj se, nezapojuj se.... jsou to jen blbosti, jak píšeš, které prostě jen musely na povrch...a nemá už více cenu se v tom hrabat a pitvat se v tom více.... :wink:

Jinak Ti moocc držím palečky... Ty víš proč :wink:

sibyl mě o tomhle poučovat ani trochu nemusíš - já to už psala hned v tom prvním příspěvku, že se na mě povalí lavina jenom proto, že to píšu zrovna já - "je mi jasné, že tím, že příspěvek píšu zrovna já, se spustí lavina proti mě", počítala jsem s tím, proto mě to nevytáčí :wink:

Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 13:21 

A tyhle ty žabo-myší války jsou důvodem proč sem už nechodím zdaleka tak často, jako dřív. Jinak mi tu bývalo moc dobře a mnozí z vás mi moc chybí. A musím vás pochválit, vám to hubnutí tak jde, Sibylko vážně čumím, chtěla bych tě vidět na vlastní očka, ta by mi určitě rovnou vypadla a o ostatních, zvláště o těch, co mají kolem šedesáti kil nemluvě, že Věrčo :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 13:33 

Ivonko věřím, že tu možnost mít budeš :wink: A co Ty kočko, jak se máš?? Četla jsem o rybce, kteru hodláš na Vánoce sežrat.... jsi mě pobavila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo a nemám okolo 60-ti kil, ale okolo 70 !! :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 13:39 

Verko-dekuji
Ja za chvilku pomazu pro kluky do skoly :) a ze zehleni nic nebylo pac jsem usnula :) :) Ale vecer me to nemine-jen nevim do kolika budu zehlit teda :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 dub 2011 13:42 

Zapletalko, Tvoje rybka uplavala poměrně dlouhou cestu, má právo být unavená, neee
8) ?
Věrko, u Tebe je to jen otázka času, kdy budeš stát na šedesátce :twisted: :!:

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 348, 349, 350, 351, 352, 353, 354 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina