no děvčata, tak už tady sedím hodinu a čtu, čtu, čtu,
jste úplné Božky Němcové
ale je perfektní, že dokážete tak rychle reagovat a poradit a probrat všechny problémy a pochybnosti
Peťa Hell také doufám, že ta depka již brzy odejde s tím hnusným počasím i když dneska bylo celkem hezky a teplo
je zajímavé, jak hubnutí a přibírání dokáže ovlivnit naše psychika

já když byla po operaci a hubla jsem, tak jsem byla plná síly a optimismu, bylo mi krásně, cítila jsem se o 20 roků mladší, bylo to nádherné, měla jsem spoustu plánů a chutí žít na plno
pak nastal zvrat, problémy v práci, úmrtí maminky, odstěhování syna a já jsem začala propadat depresi i když jsem normálně optimista, tak tentokrát to semlelo i mě

hubnutí se zastavilo a protože jsem ujížděla na sladkém a léčila tím moji bolavou dušičku, tak váha pomalu a jistě začala stoupat, deprese se zvětšili, nic mě nebavilo, nikam se mi nechtělo, začala jsem se zavírat doma a naříkala jak mi je hrozně
jediné štěstí je, že jsem nepřestala chodit sem, mezi vás a tak mě tohle Forum a vy všichni tady opět posouváte zpět na začátek mého snažení a i když hodně pomalinku, ale přece jen se mi vrací chuť bojovat a prát se se svým tělem a zkusit opět již xtý pokus s hubnutím a moc bych si přála, aby se mi dařilo a já byla zase ta veselá, plná optimismu a elánu
věřím , že i tobě bude zase líp a budeš všechno zvládat, že příjde ta doba, kdy oblékneš svoje vysněné svatební šaty, porodíš své první dítě ve vlastním domě a budeš šťastná, spokojená co jsi všechno dokázala
moc, moc ti držím palce a věř mi, bude určitě mnohem líp

61 roků-bandáž 2007, 2008 reoperace-tubulizace-zhubnuto 20 kg opět přibírám,plánovaná reoperace Turnov 12.9.2012 nevyšla
hledám další možnosti !!!!!!!!!
10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg......
operace BPD byla 28.1.2013