Bobule...no nastřádali jsme na komplet kuchyň 200 klacíků a už je pryč 140 a to jsme dnes nesložili ani polovinu zálohy...takže to nakonec vyleze nad 200 a zůstane nám holej zadek, ještě jsem plánovala letos totál nový záchod, ale na ten už nezbude

. Je to na odstřel, peníze lítaj jak teď na jaře dubový listí

. Ale museli jsme do toho jít, protože kuchyň má už dávno odslouženo, přesně 30 let. Jen jsem počítala, že už budu mít léto v klidu a nakonec prý to máme tak náročný, že to bude dělat dlouho a první termín je až 1. června

. My začneme bourat týden před tím. Náramně se těším, hlavně na to, jak bude všude jemný prach. A taky na ten fičák na účtu...
Lucinko tak Vlada je srabík a ztrapňovala jsem se sama. Jak jsem psala, Žaneta nikde, holky s bariatrií a abdo jsou na 504, víš,
Jane? Samozřejmě mě navigovaly 4 sestry

, pro ostudu.
Zelenoočko tak Tobě nestačily ty letní křidélka a hranolky? Zase se budeš cpát plackama, ač předem tušíš, jak to skončí? Jsi nenapravitelná

.
Romčo Kilberg...včera jsme byli s mužem v Lidlu a měli tam zrovna ten strojek na nudlový zázraky. Manža se mě ptá, jestli si chci koupit strojek nebo jestli si koupím zase Věrču

. Vyhrála ta druhá varianta.

Ale máš pravdu, arzén je bez chuti a zápachu

. Tak si to ještě přeberu.
Věrčo...tak Vlada měla doporučení od svého obezitologa, ale jen tak hop švic, musela k našemu obezitologovi stejně, poněvádž potřebovala aspoň změřit, zvážit a vypočítat BMI

. Jo a dneska tam byli opět 2 chlapi po opce...přijdou na srazík...tak jsem si vzpomněla, když jsem minulý týden vkročila do čekárny, jak jsi seděla mezi těma dvouma chlapama jak utisknuté tintítko

. Věrčo, zkusím najít fotku, kde by ta paní na ní byla...jo a říkala mi, že prý když tam má ještě špeky (jako já), takže se prý odsávají, budu se muset Hrubáčka zeptat, jak to vlastně bude probíhat, jestli to sádlo už odsávají oni nebo se musí pak dodatečně na liposukci (to se mi nezdá). Ty se o nic nezajímej, Tobě fikne jen tu slabou kůži, neb Ty už na sobě nemáš na břiše ani gram sádla.
Věrčo, tak to mám - Tvé necenzurované videofoto z loňského srazíku - 20.03 paní až vlevo (tak půlka persony), 17.20 vpravo a 16.17 druhá zleva.
Mattonko čauky, fakt jsi tu nebyla celou věčnost...ale krásně Ti to hubnutí jde! Vlastně...krásně se houpeš! Tak vidím, že to, čeho se já zbavuji, Ty teprve zavádíš...nojo, mládí...myslím ty polní práce...tak si ale hlídej plzáky španělské...obyčejní slimáci už jsou venku, tihle druzí parchanti vylezou co nevidět, však už jsem si na ně objednala hlístice a budou čumět! Svině jedny nenažraný.
All zdravím Vás!

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014