dobré ráno a příjemný sluníčkový den
Gluminka k takovým doktorům jsem chodila ve Fm, v Praze jsem byla mile překvapena, ani jeden z doktorů mi nedal najevo ,že jsem tlustá, ale napřed pátrali po příčinách....když jsem šla na vyšetření, už jsem čekala,že spustí o tlouštce...ale ne...řekl mi doktor...že nadváha není dobrá...ale zdr. potíže nemusí souviset s obezitou...aspon ty potíže , co mám...nejsou z nadváhy...mám zdr. potíže i díky obezitě...(otoky končetin,ty mě hodně trápily)....ale pomalu se snižuji .....na pražské lékaře nedám dopustit...aspon u kterých jsem byla já...a to jsem jich navštívila dost....díky nim mám Prahu prolítanou křížem krážem

...můžu říct, že v Praze mi doktoři pomohli hodně...nejen bar.operace.....ta byla poslední...ale i k odborným lékařům, ke kterým jsem chodila....jen praktická doktorka to byla pipka....tu jsem okamžitě vyměnila(..jsem měla šok, jak sděluje telefonicky informace cizím lidem....a nebyl to hovor s doktorem...aby si předali info o mém zdr. stavu, ale civilista..byla jsem v čekárně a ten hovor jsem slyšela...nebyla jsem schopna ani na to reagovat...jak jsem z toho byla vykolejená...).....a raději jsem dojížděla o pořádný kus dále...protože kdybych zůstala u ní..tak už asi ani nedýchám....