Krásné dopolko v kurníku....
Jsem to jen letecky přelétla....ALE...... vítám mezi námi
Jeníka!! Jsem ráda, že se po dlouhé době objevil nějaký chlap, který chce zatočit se s vými kily

Takže vítej, ptej se, čti
Ptáš se na odstranění bandu - takových lidí je tu poněkud více, kteří mají band přeoperovaný na jinou operaci, nebo se na to teprve chystají, jako třeba
ALENKA, kterou jsi už podle metříku odjevil...
Zelenokukadlo se teprve chystá na reoperaci, zrovna tak
Romanka Kilbergerová, Terča a další, další.... stačí jen pátrat
Jinak reoperace se dělají z důvodu nefungování badnu - někdo má s ním zdravotní problémy, někdo s ním prostě neshubne (metabolismus), tělo ho nepřijme atd atd.... ale to ti nejlépe řeknou lidé, kterých se to přímo týká

....ALE....také je tu spousta lidí, kteří jsou s bandem velice spokojeni !! Takže to che prostě opět pátrat a číst podpisy
qwys o té Tvé sprosťárně jsem tu četla už večer - áááleee, jak už práskla
bobulína, také jsem dnes pěkně sprostila, bo jsem byla na procházce a dnes půjdeme s Lukáškem na inliny, no fůůjjjj, se úúplně červenám, jak jsem sprostá, to v posledních dnech fakt nějak mooccc přeháním
cindi Tvojí podobu znám z dámy, ale sluší Ti to
Jinak gratuluji
zakleté za rozhovor s přítelem, který dopadl dobře !! Tak teď už hurá na kolečko a na opku
Moníku z V. ajaj, koukám, že to nemáš ani trošku jednoduché, to je mi líto

Drž se holka, koukej něco vymyslet a jdi od něho, tohle nemá žádnou budoucnost. Vím, že to lehce řekne a hůře koná, ale když to tak čtu, tak tohle fakt síla !! Držím paluchy, ať to zvládneš !!
Holky jste se snad zbláznily

takových SZ mi dneska přišlo

No snad se dočkáte odpovědí