Martino a Verčo já jsem z toho smazání celé kecárny byla tak rozhozená, že mi vůbec nedošlo, že ta má poznámka, že si každý mohl vymazat svoje bláboly, je neuskutečnitelná, že by tam pak stejně zůstala stopa, že nejde mazat, ale upravovat. Zřejmě mi buď zamrzla palice nebo se přehřála tím rozdurděním. S tou nefunkcí vyhledávače došlo při vypadnutí netu...tak jsem psala příspěvek a on mezitím znovu naskočil, takže jsem to ani nezaregistrovala

. Závada byla tudíž na mém přijímači. Tedy to jsem vydedukovala, jinak to být nemohlo.
Verčo bubu, Ty na nás hned čertovsky

! Nojo, asi jsem Vás namíchla, ale uznejte, že jste mohly dát vědět pár dní předem, co zamýšlíte. Mohla jsem pro sebe zachránit aspoň pár odkazů...věřím, že těm novějším to je celkem jedno, ale jsem se do kecárny občas vracela a někdy dost zpět. Nezbývá, než se s tím vyrovnat.
Martino, takže rukávy stahuji zpět k zápěstí, přidávám malinkou, ale opravdu malinkou až malilinkatou omluvu, přece mě znáš, že jsem to nemysela tak vážně, jak to asi vyznělo.
Tak doufám, že jest nastolen všeobecný mír a blaho

.
Teda dneska to bylo překvápko na konzultacích...no ale nesmím prozradit!
Doufám, že všichni jste dojeli v pořádku domů a hlavně, že Smolinka nebude mít smůlu, aby byla ještě výluka na trati. No a to Vám musím napsat, co se nám přihodilo. Byly jsme domluvené, v kolik ji vyzvednu na nádraží...tak tam sedím v autě a čekám, až Smolinka vyleze z budovy...no stála tam nějaká paní, výškou odpovídající, ale říkám si, kdepak, to není Romča, to je nějaká mladší...no a tak ji chvíli pozoruju a vidím, že ona kohosi vyhlíží, dívá se na hodinky, pak bere telefon...no tak si říkám "že by?" a tahám svůj telefon a taky jo. Prej kde jsi a já taky kde jsi? 10 m od sebe a já ji nepoznala, jak omládla a jak jí to sluší. 22 kg dole. Tak prosím! Snad to děvenku hřeje na duši, že jsem ji v té krasavici nepoznala...
Jo a dnes jsme mluvily s panem doktorem a srazík v Turnově by mohl vyjít, předběžně, na 10. června.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014