fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 srp 2025 21:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 09:45 

Dobrý den ženy... i muže zdravím.....

Qwys - nás před bonitací čeká nejprve svod mladých, čili svod všech štěňat z toho daného vrhu, kdy je účelem zhodnocení výsledku spojení chovného páru, tedy otce a matky štěňat. Je to od 6měsíců věku šťěňátek.. Účast na svodu mladých je jednou z podmínek účasti na bonitaci. Musíme našeho hovíka do té doby naučit běhat u nohy tak, abych se já přes něj nezabila, nechat se prohmatat, změřit, zkontrolovat zuby, předvést se ve výstavním postoji...a nějaký ty základní povely (sedni, lehni, vstaň, odložení,...). No bude to veselý, na cvičáku se vždycky dřu, už jsem už samej modrák.. :roll: :roll:
Jo a právě kvůli tomuto svodu jsem dr.na OB pořádala o pozdější termín operace, měla jsem jít dříve, ale to bych nemohla toto všechno absolvovat.. :lol: :lol:

Jeníku - máš obsáhlou SZ :wink: (snad nevadí, že rovnou tykám, tykáme si tu všichni, ať je nám 20 nebo 30 :lol: )

Zakletá - moc gratuluju k termínku konzultace.. supééér! :wink: :wink: Udělala jsi první velký krok.. teď jen vyplnit tu kopu dotazníků, co? :roll: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 10:17 

Qwys - takže taky to máte divoký, co? Jak jsou dvě, jak se chovají jak divošky co?
No já na cvičáku to mám podobný.. Když máme individ.hodiny, je poslušná a chová se jako dospělá holka už... ale jak jsme ve skupině, dělá psí kusy, poskakuje jako koza splašená, před hafanama si lehá a válí sudy :roll:, když ji mám na vodítku, dělá mi ve vzduchu přemety a otočky, minule vyskočila, udělala jakejsi potrhlej přemet a rovnou bum na záda - jsem myslela, že už nevstane! A ono jo, a zase vše dělala dokola... A taky přivolání "ke mně" je fakt nářez - ve všech příručkách píšou: "po přivolání "ke mně" zůstaňte stát na místě, pes se musí okamžitě vrátit a jak běží, tak neuhýbejte a nebojte se, pes to vždy ubrzdí a předsedne si před Vás"... ho*no leda!! :evil: :evil: :evil: :evil: Letí z kopce jak splašená a rovnou do mě.. takže se válíme na zemi obě dvě jak ty blbouni :roll: :lol: :lol: . Ona už má skoro 30kilo a poroste ještě dál, takže je to fakt mazec.. a udržet ji na stopovací šňůře, to je peklo.. ona škubne a já, jak to nečekám, tak i se svýma kilama někdy letím půl metru vzduchem :lol: :roll: :roll: ..takže snad chápeš, že toto nemůžu absolvovat po operaci, ani kdybych po ní byla měsíc - vnitř.stehy se hojí dlouho a nepotřebuju, aby se mi při tom jejím škubání něco stalo. Proto jsem si požádala o termín operace, až budu mít po svodu.. Ale jak píšeš : ... kdo si počká...

Vás čeká romant.víkend? Prozradíš, oč půjde? A čípak to byl nápad??

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 10:17 

Verca i Moni z Veselí.To je jednoduché.Buď se o ni začne bát a bude ji chtít zpět.Nebo se rozejdou a Moni bude moct žít život s někým kdo si ji zaslouží... Tak to na světě chodí :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 10:23 

teda holky, vy jste toho nakdákaly, kdo to má dočítat?????? :lol: :lol: :lol:

cindicek holka z tebe mám divnej pocit, že tady seš tak akorát od někoho navedená, aby sis z nás dělala legraci - jednou seš budoucí učitelka, na další stránce učíš už 10 let, potom operaci v žádném případě nechceš, najednou se přes noc rozmyslíš a jdeš do ní............nevím, ale seš absolutně nezralá do něčeho tak invazivního jít s čistým svědomím.

Samozřejmě chápu, že každý je zpočátku nerozhodný a neví, i já taková byla, pochybnosti, strach, ale věděla jsem, že se sebou chci něco udělat, ale ty nám na několika stránkách jen vykládáš proč ne, opravdu se mi tvůj přístup nepozdává :roll:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 10:27 

Zelenoočkoco máš za rasu?Já bernáka a stálo mě to hromadu nervů ji trošku dát do latě :wink: Kolikrát mi utekla při venčení a já opůl šesté brečím v obýváku,můj vylezl z postele co se stalo?Jenny utekla,slzy jak hrachy.Můj se oblékl ,nadával jak špaček a ta potvora seděla u dveří a pokorně šla s ním.Moje nervy

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 10:32 

Renny, tak ta moje holčička mi zatím moc neutíká, je na to zbabělá :lol: ona na dálku štěká, vrčí, ale jak se někdo přiblíží, stáhne ocas a couvá.. někdy i vleze pode mě a já bych se mohla na ní vozit :roll: :lol: :lol:
Jo a mám hovíka (hovawart), nyní jí je 7 měsíců... a Ty máš klas. Bernskýho salašn.psa? Nebo Appenzellskýho? Mě se ti chlupáčci líbí daleko víc.. :-)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 10:33 

Martino to jsem ráda, že nejsem sama rozpačitá z těch včerejších trochu zmatených debat :shock: .

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 10:36 

Qwys - tak to musíš mít doma hodně veselý :lol: :lol: :lol: úplně si to dokážu představit :lol: :lol: A ty je máš tak maličký? Tak to já bych se bála, že je zašlápnu :shock: .. já měla vždycky velký psy, malý se motaj pod nohama.. mě stačí ti naši zahradní kocouři, přijde jeden, motá se, do toho dojde druhej.. na jednoho skoro šlápnu, jak mu chci vyhnout a vybrat to, tak na místo, kam chci dát nohu, vleze ten druhej,.. šílený je to.. :lol:

Předmět příspěvku:

Zelenoočko
no jasně,že chlapáče :wink: Je to moje zlatěnko,bude mít 3 roky tak už je taková rozumnější.Jak jsem chodila na cvičák porazila moji hubenou kamarádku tak,že si vyrazila dech.No chtěla jí přivítat :lol: Chystám se na jaře nakrývat,ale ještě nevím...

Předmět příspěvku:

qwys Tak to jsou na tom ty naši šmudlové stejně... ten mladší je pěknej hajzlík a všude musí být první, když dostanou jídlo, tak schválně pobíhá od misky k misce,aby se ten starší nemohl najíst... Je fakt, že ten starší je takovej splachovací. Když jdou ven, tak neexistuje, aby ten starší tam byl první. Vždycky ho od těch dveří vystrčí prdýlkou.. :D

6.11.2012 začátek nového života bypass roux-y v Jablonci...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 10:42 

Poomooooc :shock: :( Octávka jde na ples :?
Neumím tancovat,nemám šatičky,ani botičky a jsem tlstááááá. Uáááá :cry: :cry: Co já si počnu????

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 10:43 

Renny, tak chlupáčci jsou krásní.. i ti velcí, natož když jsou malí.. ááách..
My bychom jednou chtěli mít chovnou stanici, ale nevím.. při té její divokosti - no snad z toho vyroste. Jak píšeš, že skočila na kamarádku a vyrazila jí dech - tomu věřím, cvičitelka nám vyprávěla, že se to u ní taky už stalo, v hlavní roli tibet.doga .. Na cvičáku mi ta moje vždycky nejprve oběhne páníčky všech hafanů a skáče na ně tak dlouho, dokud se jí nepodaří dát jim pusu na tvář.. když je to napoprvé, mají pak už klid, ale někdy hopsá jak opice na gumičce i 3x, 5x.. no radost pohledět :roll: :roll: :lol: a řvát na ni můžu jak o život, nepomáhá to.. je to její rituál. Pěkně blbej rituál, vím..

Eviku, taky pěkný :lol: :lol: ještě že ty hafánky máme, hned je nám vesejc, že?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 10:44 

Oktávka na ples půjde, protože krásně zhubla a sluší jí to.. a šaty taky určitě nějaký má ..a pokud nemá, sežene! A tanec? Stačí když žena zavrtí boky... :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 10:44 

Kačko
jááák tlustá???no neser :twisted: Máš o 30kg mín.....já bych ti i něco půjčila,ale šaty bys za sebou tahala jako vlečku,jsem malinko vyšší :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2011 10:50 

Octávko
tak super, něco jistě zeženeš, a žádná tlustá!! odhodila si ustcyhodných třicet kilo, to se ti bude tancovat jako víííle :lol:

cindi
tak já už ti teda fakt nerozumím.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Naposledy upravil zakletá dne 07 úno 2011 10:52, celkově upraveno 1

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina