Qwys - takže taky to máte divoký, co? Jak jsou dvě, jak se chovají jak divošky co?
No já na cvičáku to mám podobný.. Když máme individ.hodiny, je poslušná a chová se jako dospělá holka už... ale jak jsme ve skupině, dělá psí kusy, poskakuje jako koza splašená, před hafanama si lehá a válí sudy

, když ji mám na vodítku, dělá mi ve vzduchu přemety a otočky, minule vyskočila, udělala jakejsi potrhlej přemet a rovnou bum na záda - jsem myslela, že už nevstane! A ono jo, a zase vše dělala dokola... A taky přivolání "ke mně" je fakt nářez - ve všech příručkách píšou: "po přivolání "ke mně" zůstaňte stát na místě, pes se musí okamžitě vrátit a jak běží, tak neuhýbejte a nebojte se, pes to vždy ubrzdí a předsedne si před Vás"... ho*no leda!!

Letí z kopce jak splašená a rovnou do mě.. takže se válíme na zemi obě dvě jak ty blbouni

. Ona už má skoro 30kilo a poroste ještě dál, takže je to fakt mazec.. a udržet ji na stopovací šňůře, to je peklo.. ona škubne a já, jak to nečekám, tak i se svýma kilama někdy letím půl metru vzduchem

..takže snad chápeš, že toto nemůžu absolvovat po operaci, ani kdybych po ní byla měsíc - vnitř.stehy se hojí dlouho a nepotřebuju, aby se mi při tom jejím škubání něco stalo. Proto jsem si požádala o termín operace, až budu mít po svodu.. Ale jak píšeš : ... kdo si počká...
Vás čeká romant.víkend? Prozradíš, oč půjde? A čípak to byl nápad??