fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 22 pro 2025 21:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 424, 425, 426, 427, 428, 429, 430 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 12:09 

Teda holky. Nejdřív sem se podívala kolik ste toho nakrafali od včera poledne a zděsila se. Pak začala dočítat (při konzumaci oběda) a tak vám teda pěkně děkuju. Na monitoru skončil smažák jak sem se tu tlemila a bouchala smíchy. Jako prkýnka nemaj chybu :lol: :lol:

Alena tak hurááá mimí je doma a maminka už se musí moooc starat, aby bylo spokojené. Já se taky strašně těšim až bude doma kočiči mimi. Páč já si teda od gemini kamarádky jedno beru a s velkou radostí. Jenom nesmim říct, že je ještě volná kočička. Páč dcera mi hned vynadala proč sem si jí nevzala taky. Mamina má totiš britskýho kocourka tak prej by měli krásný děti. Tak to já teda nechci. Mě pak strašně rozesmutní, když musim koťátka dávat pryč.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 12:17 

Vlado
no hele co si budem povídat ... je to pěknej sobec ... já sem mrcha já bych tatínkovi vrazila dítě a k tomu mu předložila rodný list se jménem otce a slovy "NEJSEM PANNA MARIE" !!!
A kdyby měl kecy, tak bych mu dopřála sex tak často jak on často se věnuje synovi ... ať se chytne za frňák :wink:

katko
já utírala monitor a stolek teď díky gemini :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 12:21 

Vlado
Můj manžel je zase pořád doma, nevytáhne paty z baráku (pracujeme doma, vedle sebe v jedné kanceláři), po několika letech přemlouvání začal chodit do angličtiny, takže aspoň jednou týdně vypadne, pak jsem ho několik let přemlouvala, aby po té angličtině šli se spolužákama na pivo, takže teď chodí, ale jsou tam chvíli, tzn. celkem je z baráku z cca 3 hodiny týdně :shock:
Žádný sport neumí, takže je všechno učím já, lyžovat, bruslit, na kole, na kolečkáčích. Jeho matka hlídala děcka možná 2x když byly malý (přišla k nám na 2 hodinky), protože ona vychovala 3 děti a už má tedy odpracováno :x :x
Ale je to hodný a pracovitý člověk a nosí mi každý měsíc na den sňatku kytku.
Musíš to tak brát, že každej má něco, až kluk povyroste, bude ho ten fotbálek učit a budou spolu.

Každý je svého štěstí strůjcem

Naposledy upravil Annax dne 16 dub 2011 15:56, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 12:21 

Vlado no to fakt není moc veselé a co takhle zvolnit a nesnažit se stihnout úplně všechno? Se dvěma puboši a prckem toho máš určitě hodně. A kdo ti bude hlídat až půjdeš na opku?

10.5.2011 plikace OB
plikace ze 4/5 rozmotaná
replikace - 25.4.2013
huráááááááááááááá jsem v cíli ale nepolevím !!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 12:22 

:lol: :lol: záchodové historky vždy potěší, alespoň jste si opucovali monitory :lol: :lol:

10.5.2011 plikace OB
plikace ze 4/5 rozmotaná
replikace - 25.4.2013

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 12:23 

Vlado jenom mě napadá. To než ste se vzali a pořídili si mimčo tak neměl fotbal? Neměl šipky? Myslím, že do toho si šla s toudle vědomostí. Je málo chlapů co si dovedou vzít mimčo na celé odpoledne a dát ženský prostor "pro sebe". Máš dost velký holky tak ti budou muset pomoc. Já sem v tomle asi divná, ale na chlapa sem se nikdy nespoléhala a spolehnout nemohla. No nakonec utek od nás když klukovi byli 2roky a holce 5 měsíců. Holt se na všechno dívám jinak a spoléhám se taky jenom sama na sebe a je pravda, že mi hroozně pomáhala vždycky moje mamina. Ale nikdy ne chlap

bobule to už sem naštěstí měla dojedýno :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 12:36 

Bobule děkuji za jedničku, je moc pěkná. Ještě jsem nezkusila jak sem vkládáte obrázky. Budu to také muset zkusit.

10.5.2011 plikace OB
plikace ze 4/5 rozmotaná
replikace - 25.4.2013

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 12:37 

Všude je něco. Všichni jsou z mého taty nadšení, ale taky to není tak růžové, jak to vypadá :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 12:37 

Bré sobotní odpo všem, přeju!
Gemini
:lol: :lol: :lol: :lol: , dobrýýýý!
Sibylko, tak dej, prosím, vědět jaké to bylo 8) , můj chlap se chystá na krkovici v tatarce, i když, já bych radši kuře :oops: .
Bobul, chilli a med,to bych taky mohla, i když teď se mírním :roll:.
Já budu odpo dělat lososa v kabátku a k tomu štouchané brambory se špenátem, pokud zbyde těsto, narvu špenát do taštiček a udělám pár taštiček naslano a nasladko tam mám umíchané višně.

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 12:39 

Terčo, právě jsem dojedla a bylo to dobrý Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 12:42 

HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ teď jsem si našla horoskop pro blížence a představte si že mám jako šťastný den 11.5. a to mi zrovna možná vyjde ta opka :D :D
Navíc prý blíženci mají jaro jako super termín k hubnutí................holky blíženci radujme se
http://www.zaria.cz/clanek/horoskopy/ho ... -rak/19170

10.5.2011 plikace OB
plikace ze 4/5 rozmotaná
replikace - 25.4.2013

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 12:56 

geminy asi právě moje holky

[/b]Katko měl ,ale pořád jsem slyšela a všude se chlubil,že se těší jak se bude starat a že si koníčka nechá jednoho ,ale do toho začal fotbal ještě trenovat ještě chodíval na ryby,ale to se prej kvůli Pavlikovi obětoval :cry: ale to by ste ho museli zažít,vím je to moje chyba nejsem tak tvrdá :( Katko nikdy ne chlap? tak k čemu teda jsou aby splodili děti a chodili do práce? A ženská ,aby vařila ,pekla,prala,žehlila,spravovala,dělala mu do práce svačiny,a byla mu večer po vůli? když přijede z prace ,když teda nemá trenink tak si lehne na gauč hned má na stole jídlo a do večera kouká na sport pak se přemístí do postele. A co to dítě když ho prosí že si sním chce hrát? Pája je hyperaktivní a to na výchovu potřebuje oba rodiče. A ty moje holky dělají co můžou.

28.6.11 TUBU zlatý ručičky Mudr.Hrubáčka
18-ti letá Nikolka,15-ti letá Kristýnka a 3-letý Pavlík

DO KONCE METŘÍKU NEDOJEDU VYPADALA BYCH MOC VYCHRTLE

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 13:06 

Holky prostě PAN DOKONALÝ neexistuje! A pokud ano, tak to není chlap ... co si budem povídat :? :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 13:10 

gemini
Velký výběr takovýchle kravinek je na http://www.celysvet.cz/

Sibyl
Přesně to jsem chtěla říct. Každej má něco.

Vlado
Období na mateřské je nejhorší, to člověk vidí tyhle věci v těch nejčernějších barvách. Vzpomeň si, proč sis ho brala, není to tak dávno ...

Každý je svého štěstí strůjcem

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 16 dub 2011 13:20 

Ahojte,Gemini já jsem si také docela poplivala řehtáním noťas,tak jsem si ho aspoň očistila už i od prachu,supéééééééééééééééér :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Jinak Vladi,já jsem nyní v rozvodovém řízení,třičtvrtě roku jsem od chlapa,který sice vydělal dost peněz,ale od těch mě před odstěhováním odřízl a mám dvojčata,hoooodně nemocná a byla jsem na vše sama,uklízela,prala,žehlila,nákupy,dennodenní vaření a i při rizikovém těhotenství!
A dělá mi stále veliké problémy a mám veliký strach,že si penězma bude kupovat holky,protože je opravdu hooooodně prachatý a já jsem stále už dva roky bez práce a protože mám pracující ještě dlouho rodiče a jsem jedináček,tak mi nemá kdo hlídat,takže už jsem dvě práce musela odmítnout,kvůli práci,tak aspoň si chci dát do cajku moji pastavu za pomoci opky a snad si pak i lépe najdu práci,když budu vypadat lépe,co si budem povídat,nikdo se nechce dívat na tlustou sekretářku a snad si najít aspoň trošku normálního chlapa,ikdyž už mám dost let,dvě děti a žádná modelka,takže uvidíme,jak to dopadne :cry: :cry: :lol: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: .

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 424, 425, 426, 427, 428, 429, 430 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina