fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 pro 2025 10:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 434, 435, 436, 437, 438, 439, 440 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: xxx
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:04 

xxx

Naposledy upravil Jeník dne 20 pro 2012 14:46, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:04 

Marti, noha(klenba) je už jakž takž v pořádku..nemám to ani oteklé, jen mě trochu bolí taková ta hrča napravo u malíčku, jak se noha "rozjela"(to když se rvu do boty).. ale to chce čas.
Tohleto, co mě bolí a trápí, to je bohužel na celý život, takže nějaké odložení operace by asi nepomohlo. :? Naopak. Neuroložka mi řekla, že když zhubnu, může se mi to zlepšit... tak v to doufám. Lupénka na kloubech je totiž svinstvo. :cry: :cry: A bolí mě to teď tak moc proto, že mě sebrali všechny prášky před opkou (odpol.mi ale na radu Dr.Šrámkové doveze manžel nový lék, který před opkou můžu). :wink: :wink: ..tak snad...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:05 

Nebyla jsem tady celý víkend, nakdákaly jste toho opravdu moc, že ani není v mých silách dočíst všechno, ale musím reagovat na spoustu SZ, které se mi tady za tu dobu nahromadily. Ty které jsou o tom, že potřebují poradit, během dne odpovím, ale těm, které jsou o jednom a tom samém odpovídám sem......

vy všechny kterým vadí (a teď budu citovat) hloupé, dětinské, naivní, přiblbé atd. smajlíkování Lucinky, její otázky na úrovní dítětě předškolního zařízení, přihlouplé úsměšky atd. - buďte tak laskavy a napiště to přímo jí, a to buď sem veřejně či do SZ. Nebudu tady fungovat jako hromosvod a řešit něco za vás. Již nedávno se nám to vymstilo, proto abych toto nemusela psát každé z vás zvlášť, píšu to hromadně.

Jinak katko04 naprosto jsem pochopila jak si myslela svůj příspěvek a nechápu co na tom nepochopili ostatní. Souhlasím s tím co si napsala.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:07 

martina pozor teď si napsala ošklivou pravdu :D Já dokud jí psala zaobaleně byla hodná a teď sem zaujatá :lol: a to to člověk bere jenom podle zkušenosti a rizik co se může všechno stát. Děkuju za pochopení a podporu

Já chápu, že když se někomu blíží termín víc se sleduje, víc má strach a víc to chce mít za sebou. Ale prosim vás ne za každou cenu. Potom víc riskujete než získáte. A to já sem z opky a jejích následků nadšená. Nejrrači bych všem na ulici co potkám a potřebovali by to vysvětlila jak to je "jednoduchý" zacvičit s tim. Ale opět musím opakovat ne za každou cenu

Naposledy upravil katka04 dne 18 dub 2011 09:09, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:08 

Katko, ježiš, tak její příspěvky nečti, ne? Já to taky tak dělala..
A píšu to v množným, protože vím, že Zakletá "vadí" více lidem... ale je fakt dobrá, že si to nebere osobně, dokázala se nad to povznést (což někteří neumí) a nehroutí se z toho - jako někteří z jejich příspěvků..:lol: .. jo a ty mi přece nebudeš radit, co můžu nebo nemůžu psát, nebo ano? :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:11 

Musím se přidat k Martině - taky prosím, aby jste mi nepsali do SZ prosby, abych kohosi usměrnila a že se vám nelíbí toto a tamto - napište to prosím sem, veřejně! Jedině tak se k tomu bude moct ten dotyčný sám vyjádřit! To schovávání mě nebaví, proto na takovéto SZ nereaguju!!! Díky :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:14 

Zelenoočko schválně sem tě upozornila, že sem byla jenom já kdo se ohradil. Páč posledně tu vznikla zbytečná pře o to kdo co řek nebo neřek a tak. Jinak samozdřejmě si piš co chceš :wink: Jinak tě můžu ujistit, že já byla první kdo se veřejně přiznal, že některé lidi nečte. Jenže jak dočítám za dva dny tak nesleduju kdo co napsal. A už sem to fakt nevydržela na někoho nereagovat. Timto to uzavírám. Já svoje řekla. Kdo tu byl a chtěl reagovat taky a dem se bavit třebáááááá o počasí :lol:

Dneska pěkně svítí sluníčko

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:19 

Veřejně vám všem tady píšu, že se usměrňovat nehodlám...
Nemám ráda zdrobněliny, blbce, rejžovej nákyp a koprovku!

Píšu své názory. Jinak se uklidněte, někto tu něco napíše a každý tomu bude věřit?
Nevím proč, zakletá skučí jako nakopnutej pes. Je to zbytečné. A k tomu vzdychání, že je nemocná před operací? Ohrožuje sebe a další lidi na sále. Ono to není jen o jejím rozhodnutí, že operaci chci. Ale pokud se nedej Bože něco stane, bude za to odpovědný vedoucí operatér. Hlavně, že ona si prosadí svou!

Člověk je otrokem vlastního srdce a zavírá oči před věcmi, které mu jsou nepřijemné a věří v to,v co doufá.
bypass Homolka 21/7/2009

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:22 

Katko OK, chápu. Ale mrzí mě, že jiní si tu můžou psát co chtějí a ti druzí prostě ne.. jako by se to tu dělilo na nějaké tábory.. na úspěšné a neúspěšné.. nevím. Já se taky někdy dost ohradím, takže ti rozumím.. :wink: .. a nejsi sama, kdo má výtky. Chodí mi to i v SZ (nevím, proč mě?).. ale já s tím nehodlám nic dělat. Ať si to ti dotyční vyřídí mezi sebou sami.. jen prosím mějte ohledy k tomu, že jak se někomu blíží operace, tak může mít strach z toho všeho, každý máme jisté obavy, více se hlídáme.. jen někdo je prostě citlivější a všechno si více bere.. a proto potřebuje vaši podporu! Já budu totálně na zabití a k nesnesení ve středu navečer, tak to sem raděj ani nepolezu nebo bych ještě jednu schytla :lol: :lol:
A věřím, že jsi z opky a jejich následků nadšená - já mít tvá kila, tak se cítím stejně!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:24 

Rozi - rozumím ti. Ale pokud bude Zakletá nemocná (jakkoli), tak by se to přeci mělo právě objevit v dnešních odběrech, ne? Takže když nebudou dobrý, tak ji na operaci nepustí - to by si nikdo nelajznul ji operovat, ne?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:27 

rozina holka já se z tebe jednou píp. Ještě že sem akorát nepila zdrobnělino :lol:

Zelenoočko až budeš mít má kila tak budeš chtít dolu víc a mnohem víc a všechno ti bude málo :lol: Já když vidim metřík holek co maj těch 65 - 70 tak šílim vzteky, že mě to de pomalu :lol: Pak si spočtu průměr, dýlku od opky a zjistim, že sem úplně normální :lol: Teda to prej nejsem, ale věř okolí :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:29 

Tak to jsi už Martino opravdu přehnala...
Dětinské mi připadá to,že tady řešíte pár smajlíků,ty jich v hodně příspěvcích dělala minimálně devět!
A psát o mě,že mám HLOUPÉ DOTAZY NA ÚROVNI PŘEDŠKOLNÍHO DÍTĚTE,tak to už mě opravdu uráží!
Piš teda konktétně,co je podle tebe hloupé,co jsem napsala?
Děkuji :lol: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:32 

Katko, každej jsme svým způsobem cvok..:wink:
Poslyš, já když po bandu zhubla ze 109kg na 82,5kg, připadala jsem si úžasně!! Sebevědomí už nebylo na nule, oblečení se na mě už dalo sehnat.. a i docela pěkné a né jen prostěradla, pytle a tak.. I když jsem pro ostatní v okolí byla stále za vepře, mě bylo nádherně! Takže nyní by mi to stačilo. Ale je mi jasné, že když vidíš ty čísla na metrech ostatních, tak že chceš taky! :wink: :lol: Kdo by to nechtěl, že?? :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:37 

DOST !!!!!!!!!!

Položte si otázku, zda máte tohle všechno za potřebí !! Také tu řeším, jak o mě mluvily některé dámy na srazu v Ově v sobotu?? A naivně si myslí, že se to ke mě nedostane.... NEŘEŠÍM a řešit nebudu - nejprve ať si zametou před svým prahem, pak teprve něco mektají o jiných, to by bylo úúplně nejlepší !! :wink:

Takže klííídek, už jsem sem psala minule - komu se tu nelíbí, ať sem prostě neleze, není tady žádná povinná školní četba...zrovna tak příspěvky - od jisté doby na některé nereaguji, nečtu a je mi tak dobře i když to pak některé dámy pojaly, že už neradím atd atd.....ale je mi to úúplně FUCK a je mi tak dobře !!
:wink:

The end..... :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2011 09:40 

verca jaký dost? Zvyšujeme návštěvnost :lol: :lol: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 434, 435, 436, 437, 438, 439, 440 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina