|
Ahojky všem,
děkuji za držení palečků, opravdu jsme to hodně potřebovaly:))))
Napíši jen něco málo, jsem pořád jak moucha, kdyby se alespoň spát dalo, ale ani to ne... Zeleonočku nechám ať to napíše pak ze svéhopohledu, já napíši dnes jen ten můj...
Byla jsem moc ráda, že jsem byla napokoji se Zelenoočkou, více toho věděla, více uměla poradit... a já si jí klidně ještě předběhla i s opkou o:)))) Po obce jsem v noci zvracela asi třikrát, ale pocit na zvracení jsem měla ještě dneska, ale už pomalu mizí...
S tím propuštěním domů, mne si tam chtěli ještě nechat, na druhou stranu, hekat můžu i doma, takže já o propuštění přímo požádala, ale jinak když by chtěl někdo zůstat rozhodně problém by nebyl!
Za mne musím říci, že jsou tam všichni OK, až po uklízečku, sestřičky, doktoři, prostě všichni super...
Je fakt, že jsem samotnou operaci příliš dobře nesnesla (asi ta narkóza) a jestli mám z něčeho vždy smrtelný strach, je to ze zvracení, mám pocit, že s m i trhají vnitřnosti a tady ten pocit byl ještě tak desetkrát silnější, takže musím říci, že ten večer po opce, jsem nejenom celé této akce skoro litovala, ale i jsem dostl klela a brečela...
Naštěstí je člověk natolik slabý, že nemá sílu to rychle někde psát, a dneska už mohu potvrdit jen slova ostatních... dneska už je zase o MOC lépe!!!
Ráno nutrindrink 75 ml, teď odpoledne bujónek 50 ml, a mezitím upíjím čajík.... spíš se musím hodně nutit, ale jo hodně se snažím...
Holky, já si Vás pak dočtu, tak ještě jednou díííííííky všem!!!! co jste podporovaly po esemeskách a tak, ono se to nezdá, ale hodně mi to pomáhalo!
_________________ 21.4.2011 PLIKACE, 19.11.2012 REPLIKACE, 18.6.2013 ABDO vše na OBklinice - a až mnoho komplikací a ploché břicho nikde:-(((( ..... a nyní bojuji s váhou dál:-(((((
|