fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 15 úno 2026 09:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52269 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 dub 2011 20:11 

jane-jane a to si neměla chlívky???????? :lol: :lol: :lol:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 dub 2011 20:12 

Evi, moc na Tebe myslím, jsem v tom špatně s Tebou...bude líp, uvidíš!
Sibylko, já vím, že závidět se nemá, ale dobře se najíst bych chtěla taky, už druhý den mám zase po jídle místo žaludku ždímačkůůůůůůůůůůů :evil: :evil: :evil: !
Jinak, den to byl pohodový-až na domácí závěrečnou výměnu názorů :roll:, já nevím, co to ty chlapi mají za moresy...i když to myslí dobře.
Kocourek je boží stvoření, Gemini to tam má krásné a klidnééé.
Kousek od jejího bydliště jsem uvažovala o svatebním obřadu, ale ten máme zatím odložený na neurčito...
JJ, já si umím spálit úplně všechno :oops: , jak vylezu a vystavím se, tak jsem jak kdyby mě posr... pták :roll: .

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 dub 2011 20:55 

Zelenokukadlo drž se.To nejhorší máš za sebou.A to nejlepší před sebou. :P :wink:

3.10.2012 plastika bříška- Val.Mez.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2011 06:33 

Ahojky,

zakletá to s tím foťákem mne mrzí...

Holky, jak dostat ze sebe ty plyny??? Nekrkám, neprdískuji, nic, jen jsem stráááášně nafouklá, nemohu se anipohnout, a občas kašlu, a to mám pocit, že se mi trhají všechny vnitřnosti:((((((

Udělala jse sk mátový čaj,a le nepomáhá, prosím o další radu, já už nemůžu, jsem na tom stejně jako zelenoočko, sotva spím, spíš chodím po bytě a neustále si hladím bŕuch, ale nepomáhá to:(((((

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2011 08:14 

Nazdárek všem :D

Terčo tak jak Kubík nebo Uhlík ? Jak se líbil?

kosmetičko moc ráda bych ti poradila, ale je ti jasné, že mne to teprve čeká. Furt na tebe a na zelenoočko myslím a hltám vaše pocity.
Zjišťuji jaká jsem naivka - mám termín asi ?? 9.5 a 14.5. je u nás turnaj v petanque a já si tak nějak pořád myslím, že se půjdu alespoň kouknout, ale jak to čtu, tak asi půjdu do pr....., že ?

katko04 a co ten tvůj malý "aprikot budulínek" jak se mu daří?

10.5.2011 plikace OB
plikace ze 4/5 rozmotaná
replikace - 25.4.2013
huráááááááááááááá jsem v cíli ale nepolevím !!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2011 08:23 

kosmet
co na to říct... ze mě po žlučníku začal vycházet asi až pátej den...
pomáhalo dělat kočku ... prostě pokud můžeš, tak na 4 a pořádně se prohnout.. zkus . :wink: celkově trvalo 14 dní než sem to ze sebe dostala všechno :twisted:

jinak já začínám bejt nervozní jako pes :?

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../
-62kg.

Naposledy upravil zakletá dne 24 dub 2011 08:32, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2011 08:31 

kosmetičko když ale vezmu plyny obecně, tak mimčům pomáhá teplé na bříško, čaj fenyklový a asi nějaký přiměřený druh pohybu.
Nevím jak to funguje, kde vlastně člověka nafouknout, ale myslím že plyn je nejenom ve střevech ale v celém břišním prostoru a ten se asi musí vstřebat sám. Možná že mne nějaká odbornice usměrní, ale je to moje laická představa. Manžel např. po žlučníku říkal že ho bolí až u ramen po tom nafouknutí. Je to asi daň za laparoskopii, nejsou sice velké bolestivé jizvy, ale zase ten náfuk dělá svoje.

10.5.2011 plikace OB
plikace ze 4/5 rozmotaná
replikace - 25.4.2013
huráááááááááááááá jsem v cíli ale nepolevím !!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2011 08:33 

gemini ano správně... nafouknou celou břišní oblast... ten plyn se pak teprve musí vstřebat a pomalu začíná odcházet až potom.. do té doby je to opravdu velice nepříjemnej stav.

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2011 08:36 

pravda že po žlučníku to bylo hodně zlý.. opravdu to bolelo až u ramen, a moc dýchat nešlo... doufám že tentokrát to bude aspoň o malinko lepší.

-62kg.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2011 08:45 

kosmeticko pani v nemocnici mi dala radu kterou taky dostala ze zkusenosti jinych, ji to pomohlo ,, strcila si pry prsty do krku a vygrcala to ,,, rikala ze se ji hrozne ulevilo a byla pak redy. ja jsem s tim problem nastesti nemela tak s tim zkusenosti nemam.

pred opkou 172

Předmět příspěvku: .
PříspěvekNapsal: 24 dub 2011 08:58 

Kosmetička a Zelenokukadlo, vítám vás doma. Holky držte se, vše za pár dní pomine a uvidíte, jak vám bude. Vydržte holky. Já jsem po opce taky do sebe nedala skoro nic. Lepší to bylo až tak ten 7-8 den. Taky jsem byla nafouknutá a bolely mě strašně záda celý 1 týden. A k tomu jsem pořád krkala. Ale každým dnem bude holky líp. Já jsem se necítila , a proto po konzultaci s panem primářem jsem jela domů až 6 den po opce. A nelituju toho, udělala jsem dobře. Bydlím 2 hodiny od nemocnice a říkala jsem si, že co když se mi něco přihodí, tak raději zůstanu pod dozorem. Nebojte ty plyny odejdou. A snažte se hodně pít. Držím vám palce a držte se kočky. To nejhorší máte za sebou, jste jedničky. Ahojte a pěkné Velikonoce.

Mudr. Vřeský Bronislav Modelace a zmenšení prsou FNSP Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2011 09:24 

ahojky všechny zdravim vzala jsem roha a odjela na velikonoce na vysočinu se zrekreovat před operací vždyt se mi to už krátí děti i manžela jsem nechala doma to je relax........ :lol: :lol: :lol:
verčapřijedu odpoledne v pondělí ozvu se .... :) :) :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2011 09:54 

Krásnou neděli Velikonoční, přeju :) !

Kosmetičko, nám tenkrát v nemocnici ukazovali nějaké cviky, které měly podporovat odchod plynů z těla, jediné, co si pamatuju, byly čapí kroky...
Mě to trvalo snad tři týdny než jsem se plynu zbavila, nemohla jsem se ani pořádně nadýchnout.
Gemini, říkají mu Kubík, jasně, že se líbil :wink: . Kočka Myška chodí okolo baráčku, kde má Kubíček pelíšek, ale zatím se k sobě nemají. Čubina ho oňuchávala, jemu to nevadilo, je to takovej pohodář . Mazlí se a přede, hračka, co jsme koupili, ho nadchla.
Marti, už se Ti to blíží, co? Věrka se ještě asi neprobrala ze včerejšího rauše :lol: ...povídala něco o alejích :twisted: .

bandáž+žlučník 5.3. 2008 v Iscare , redukce -25 kg před operací,1.3. 2011 reoperace pro potíže v prvním měsíci těhotenství, tubulizace v Turnově Mudr. Hrubý, 102 kg před reoperací při otěhotnění,abdo 11/13, ruce 02/14, prsa 09/14,děloha 04/15, oprava břicha, nohy ?, manžel+ syn Davídek 4 roky, 2 kočky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2011 10:09 

Teriiiii žijuuuuuuuuuuuu !!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Přišli jsme domů v půl 3 a v 8 už jsem lítala po baráku a byla vyspalá...ale krize přijde po obědě, jak se znám :lol:

Jinak zdravím v kurníčku.... :wink:

marti určitě se ozvi, stavím se :wink:

no a včéééra jsme si to užili - bylo to super !! se ségrou jsme vychlastaly zelenou lahvinku od JJ (ta od qwys přijde na řadu příště) :lol: No ve finále jsme zjistily, že toho máme málo bo vinný střik se nedal pít, byl to prostě hnus velebnosti, vypily jsme každá jen 1, pak jsme byly na zelené a na neperlivé vodě.....no "upravené" jsme ale byly hezky, to je pravda :oops: :lol: :lol: :lol:

áááá také jsem tam potkala kamarádku - známe se z dřívějška od koní.... tak jsme se vždy jen dzravily, jednoho krásného dne mi neodpověděla drze na pozdrav (v době kdy jsem už hodně kilo zhubla, tak mě vůbec nepoznala) :lol: od té doby jsme se ani už moc nepotkaly.... já jí teda vždy viděla z auta, ale nikdy neoslovila....a přitom jsem si říkala - bože ta při tom druhém těhu hodně přibrala - mám jí to říct, nemám jí to říct :roll: ....no neřekla....bo jsem jí nepotkala....ALE...včera se takticky ptala kde máme tu další kamarádku (byla jsem se ségrou, tak proto se s námi bavila) :lol: tak říkám kterou - no takovou tu silnou - tak se začnu smát a říkám jí - to jsem jááá zlato :lol: :lol: :lol: tak až pak jí to 100% docvaklo, bo si to trochu myslela, ale prostě mě nepoznala....tak slovo dalo slovo, šly jsme ven, tam jsem jí něco málo řekla, teda něco vícc :lol: , samozřejmě i o foru jsem jí řekla, o slepicích na něm zatím neee, ale přijde, nebojte se :lol: :lol: :lol: ....čekám, až se připojí na FB a rozjedemě opkuuuuu :lol: :lol: :lol: Už včera to řekla svému manžovi, ten mi řekl, že se mu líbí taková, jaká je, ale že je to její rozhodnutí a že jí v tom bude jen podporovat, tak dostal ode mě VÉÉÉLIKOU pochvalu !! :lol: Hodím jí adresu na forum, chce tu být s námi a sbírat informace, takže předpokládám, že během dneška se zaregistruje, má 2 malé dětičky, tak nevím jak je bo není vytížená :roll:

tak to je tak trochu ve zkratce ...a nevařím - včera mi volala tchýně, co dneska vařím, že přijde k nám na oběd :lol: :lol: :lol: tak jí říkám - v kolik máme přijít k vám?? :lol: :lol: :lol: takže jdeme k nim héééččč :P

Před chvílí jsem odvezla manžu - jede do dolu pro uhlí, přijede někdy v noci, když to dobře půjde a nebude tam moc aut, takže pro něj ještě v noci pojedu :roll:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2011 10:50 

kosmeticka píše:
Ahojky,

zakletá to s tím foťákem mne mrzí...

Holky, jak dostat ze sebe ty plyny??? Nekrkám, neprdískuji, nic, jen jsem stráááášně nafouklá, nemohu se anipohnout, a občas kašlu, a to mám pocit, že se mi trhají všechny vnitřnosti:((((((

Udělala jse sk mátový čaj,a le nepomáhá, prosím o další radu, já už nemůžu, jsem na tom stejně jako zelenoočko, sotva spím, spíš chodím po bytě a neustále si hladím bŕuch, ale nepomáhá to:(((((

Mno ja jsem uz v den po operaci vecer byla sama na wc kreslu, takze jsem se proste hybala a nelezela. Den po operaci hned umyt pesky do koupelny s doprovodem samozrejme. Pak to tak nejak zaclo samo vrchem i spodem.

No kaslani byl sileny problem pokud te na nej drazdi hleny nech si okamzite dat mucosolvan nebo podobny sirup. Pro me den kaslani byl kriticky.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52269 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 481, 482, 483, 484, 485, 486, 487 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina