fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 11 zář 2025 12:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 3485  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 15:24 

Renatko no ani sama nevím, čečééé....se tu nemůžu moc rozepisovat, bo by jste tu ze mě udělali alkoholika, kdybych Ti napsala, co jsem dnes všechno nakoupila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A spácháme s martinou příští týden nějakou slezinku - prolezeme obchůdky, dáme si kafíčko, čajíček a koupíme dětem na oběd nudličky, dobře jsme to vymyslely ne?? :lol: :lol: :lol: Kdo se k nám přidá?? Chystáme to na příští týden někdy :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 16:10 

RENNY tady je něco o lymfě a masážích http://povova.kvalitne.cz/html/lymfaticke_masa_e.html :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku: doplnění
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 18:21 

Ahojte všichni musím se podělit o dnešní zážitek na téma doplnění. Jsem měsíc po operaci a trpím opravdu regulérním hladem. Po pročtení některých příspěvků na téma jak se doktoři zdráhají doplňovat brzo po opce nebo kdyz se stále hubne, jsem na dnešní kontrole vznesla dotaz na doplnění. Pan doktor se sice divil, že to je skoro nemožné mít hlad a jaktože hubnu když necítím omezení, ale po vylíčení jak zaháním hlad (opravdu nadměrný pitný režim, okurková voda, masox) asi pochopil, že si legraci nedělám a slíbil za měsíc doplnění což je pozitivní vyhlídka, že se to dá do té doby vydržet. No jsem šťastná jak blecha.
Ale to mne přivádí na dotaz. Jsem dost vysoká, myslíte, že velikost žaludku, který je asi přímo úměrný na výšku mé postavy může mít vliv na to, že fakt necítím žádný omezení? nebo jsem prostě exot?

bandáž 11.01.2011, doplnění 3x, celkem 5,5 ml, ale připadá mi, jako by ta tekutina šla jinam :-(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 18:26 

Anci exoti jsme tu všichni :lol: :lol: :lol:

Jinak jsem právě zlanařila sestřenku a zítra by měla přijít mezi nás... pročetla si forum, z metříků je nadšená a přemýšlí také o operaci, když viděla, jak jsem zhubla a když vidí ty vaše metříky, postřehy atd..... tak doufám, že nezklame a zaregistruje se :wink:

26/8/11 abdominoplastika TU
15/11/11 stehna + žlučník = 2V1 TU
18/11/13 paže + prsa Brno
Konec metříku 14/1/11 = 75kg a bojujem dál :wink:
Život není o tom, kolikrát padneš na hubu, ale o tom kolikrát se dokážeš zvednout a jít dál...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 18:36 

Věrčo, no nebýt fora, tak jsem to asi po 14ti dnech zapichla protože mi všichni kolem tvrdili, že není možný mít hlad. Takže díky všem exotům jejichž i historické příspěvky mi dosti pomáhají.

bandáž 11.01.2011, doplnění 3x, celkem 5,5 ml, ale připadá mi, jako by ta tekutina šla jinam :-(

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 18:52 

holky, pač už mesíc a půl nehubnu, dávam se na delennou stravu...........tak uvidim :oops:

14.9.2010 bandáž Plzeň, jednou malilinko doplněno

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 19:16 

Anci,tak buď je to tím,že jsem taky vysoká-178cm,anebo jsem exot,ale hlad jsem začla mít po čtrnácti dnech taky-strašnej......
doplněná ještě nejsem,ale mé kolegyni která byla na opce chvíli po mě se stalo,že přes vánoce nabrala pět kilo,takže v tom s hladem asi nejsme samy :lol:
kokos,plně chápu,já jsem ubrala z jídelníčku srandy jako kafe latte
o kterým jsem ani nevěděla že má kalorií jako svačinka :oops: ,přitvrdila jsem v pohybu a už se zase hýbu směr dolů....někdy stačí fakt málo :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 19:21 

Anci
mudr. Hrubý nám na konzultaci vykládal, že když se udělá bandáž, tak 2 měsíce po opce necítíš vůbec žádný omezení a nehubneš, až teprve doplnění začne mít ten správný efekt bandáže a bohužel hlad pociťuješ stále, páč hormon hladu není při této operci odstraněn....
Jak jsem čerstě nakoupila, tak prodávám :wink:

kokos
dělená strava je ti k ničemu .... nedávno tu dával někdo odkaz na nějaký pořad v televizi, kde se právě o dietách tohodle typu bavili a tam říkali, že jsou to jen kecy a nemjí žádný efekt ... spíš naopak ... jojo efekt.
Tam si uber na raděj na tucích, přidej víc pití a buď trpělivá ... tím, že začneš tělo o něco šidit začne si dělat zásoby rozhodíš si metabolizmus a bude to pak ve výsledku ještě horší než teď ..... jsou tu holky co stojí s váhou mnohem déle než ty, takže vydrž prťka vydrž :wink:

Stelo
ahoooj ráda tě tu vidím kočko :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 19:28 

bobule no to je fajn vedet, jinak minule u te hlasky, ze mesic byt na tekute, to bych asi zkolabovala, byla jsem v obdobi tekute vykazana z prednasky ze hlucim (tedy muj zaludek) ale aspon je veselo :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 19:34 

bobulko,to já tebe takyyy,sakryš co já s tím hormonem hladu budu dělat :x joo a gratulace bobul k nadcházející opce,konečně ses dočkala,co :wink:
Jinak pořád dumám jestli mám hodit nějaký hadříky do bazárku,pač tady všichni hubnou tak co by s těma stanovejma plachtama dělali... :lol:
Kdyby někdo měl pocit že potřebuje nějakou tuničku,tričeno atd vel.50-52 tak mi napiště sz!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 19:37 

kokos dělená strava je výborná, když potřebuješ rychle zhubnout, třeba víš, že půjdeš na ples a potřebuješ se rychle dát do formy, ale pak jak píše bobule nastupuje okamžitý jo-jo efekt a ty se točíš pořád dokola. Sestřenice to držela, zhubla cca 10 kilo za 2 měsíce, a za další měla nahoře 15, což znamená dalších 5 navíc. A nevydržíš to držet důsledně - kytičky zvlášt, zvířátka zvlášt - je to hrozný..........takže se raději napiš svůj jídelníček a koukni, kde je asi chyba. Taky to může být, že je zima a tvoje tělo si prostě drží svoje tukové zásoby a nechce je pustit. I to se někdy stává.

Hlavně nevěš hlavu, a kdyby bylo nejhůř, poraď se s lékařem.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 19:39 

Stela oděvy nabízej v Bazárku, tady to zanikne....... :roll: :roll:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 19:39 

Ančííí
to není hláška co se týká měsíc tekuté a měsíc kašovité... to je tvrdá realita!!! To nám tam pan dochtor taky vykládal!! :lol: :lol: :lol:

Stelo
no ještě to nemám jistý ... dokud nebudu mít za sebou všechna vyšetření, tak tomu neuvěřím :P
A hadříky tam klidně dej ... přijdou zas jiní "velcí" a třeba se jim bude něco líbit .... výhodu mají ti co jsou jak já ... budem si vybírat po vás zhubnutejch :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 19:52 

Aleno i ostatní, kteří jste lační po nových poznatcích a zrovna třeba se nudíte v posteli s chřipkou...
http://www.nazeleno.cz/zazvor-vselek-kt ... kodit.aspx

...a rozklikejte si další stránky, je to fakt zajímavý a poučný 8)

Jinak nevím, proč by člověk nemohl vydržet měsíc na tekutém...v pohodě, jen nesmíte být negativní předem. Nebuďte rozmazlené, děvenky! Když je třeba, tak se to prostě vydrží a basta. O tom není diskuze. Doktoři si to určitě nestřelili jen tak od boku. Já jsem si těch 14 dní tekutého prodloužila, pak i 14 dní kašovité a občas se k tomu na pár dní vracím, žaludku to jenom prospěje. Tak neremcejte a "držte" jak nařízeno jest! :roll:

Bobulína má pravdu, u bandu hlad není pouze tu půlhodinku po jídle a to ještě tuhém. Jinak je hlad náš společník, na kterého si ovšem časem každý zvykne. Nic jiného mu totiž nezbyde. A při dopňování prstýnku to je tak, že já jsem to správné omezení pocítila až po 3. doplnění skoro po 2 letech od opky. Je to prostě v disciplíně. A jasně, že když je někdo větší, má i úměrně tomu větší žaludek. Mrňousovi třeba stačí na naplnění horního žaludku 80 ml, průměr je do 120 a někdo může i 150, samozřejmě obřík. :lol:

Ještě dodávám ... zhubnutá kila od operace do doplnění prstýnku jsou jedině zásluhou snahy a správného režimu, protože do té doby je band vážně nefunkční.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014

Naposledy upravil bossice dne 09 úno 2011 20:11, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 09 úno 2011 20:07 

Alenko děkuju moc ... tak teda musím říct, že masáž byla skvělá, jen se mě točí od té doby hlava, možná je to ale i únavou, nevím.. A máš pravdu, že mi nepomohla od bolesti zad, záda bolí stejně a nohy taky :lol: .. ale aspoň jsem se uvolnila.. nepodaří se mě jen tak ležet hodinku, v klídku... paráda!! Jinak mě stála masáž 350,-Kč, což není tak moc za 60minut, byl to vánoční dárek a bylo to z nějaké té akce na Vykupto.cz, takže 50%sleva, což se dá. :wink: Jinak bych na to taky samozřejmě neměla.... :?

Trixl, děkuju moc za přání.... a opět tě po delší pauze zdravím. Máš se? :wink: :wink:

A samozř.zdravím všechny.. jdu si dát večeři a půjdu odpočívat, dnes jsem měla sice na jednu stranu příjmený den (masáž), ale na stranu druhou den otřesný... takže jsem vyflusnutá. :roll:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 52268 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62 ... 3485  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina