Aleno i ostatní, kteří jste lační po nových poznatcích a zrovna třeba se nudíte v posteli s chřipkou...
http://www.nazeleno.cz/zazvor-vselek-kt ... kodit.aspx
...a rozklikejte si další stránky, je to fakt zajímavý a poučný
Jinak nevím, proč by člověk nemohl vydržet měsíc na tekutém...v pohodě, jen nesmíte být negativní předem. Nebuďte rozmazlené, děvenky! Když je třeba, tak se to prostě vydrží a basta. O tom není diskuze. Doktoři si to určitě nestřelili jen tak od boku. Já jsem si těch 14 dní tekutého prodloužila, pak i 14 dní kašovité a občas se k tomu na pár dní vracím, žaludku to jenom prospěje. Tak neremcejte a "držte" jak nařízeno jest!
Bobulína má pravdu, u bandu hlad není pouze tu půlhodinku po jídle a to ještě tuhém. Jinak je hlad náš společník, na kterého si ovšem časem každý zvykne. Nic jiného mu totiž nezbyde. A při dopňování prstýnku to je tak, že já jsem to správné omezení pocítila až po 3. doplnění skoro po 2 letech od opky. Je to prostě v disciplíně. A jasně, že když je někdo větší, má i úměrně tomu větší žaludek. Mrňousovi třeba stačí na naplnění horního žaludku 80 ml, průměr je do 120 a někdo může i 150, samozřejmě obřík.
Ještě dodávám ... zhubnutá kila od operace do doplnění prstýnku jsou jedině zásluhou snahy a správného režimu, protože do té doby je band vážně nefunkční.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014