Cindi ... kdyby ses vrátila zpět, tak sis ode mne mohla přečíst, že ten Tvůj půllitr pití můžeš dát s menšími pauzami...jen jsem Ti to napsala formou otázky, myslela jsem, že Ti to docvakne. No a ještě by Ti měla
Verča objasnit, proč pít 2 hodiny po jídle při tubu je nesmysl.
Irisko jsem si ani nevšimla toho umazaného kilíčka

, až na upozornění...takže jsi dobře nakročila a už se Ti to rozjelo. Tak držím palce!
AlenaM téééda, tak Ty už jsi za polovičkou plánovaného úbytku! Gratuluju a k té velikosti "L"...holka, bude ještě líp! Zkrátka drapni Lubču, ať fotku a vložení zařídí ona. Sama se všude s novým fotkama producíruje a Tobě nepomůže! Tebe chceme vidět taky.
Jane pořád hlídám Tvůj metřík...určitě mě chceš ohromit váhou 99, co?
Martino když nastoupí mrazy, současné viry sice vyhynou, ale objeví se ty, které si v mrazech libují...takže to nebude výhra.
Je to takový podivný, ve dne krásně svítí slunce a ráno se nemůžu dostat do auta, je zamrzlý, celý šedivý, takže škrábu a stříkám...dneska jsem si už pro jistotu mrskla na přední sklo ochranu.
Je tu snad někdo, kdo se netěší na jaro?

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014