Holky, ve všem máte pravdu. Hrubáček je opravdu skvělej. Nejvíce se mi líbil přístup, když volal do Mostiště, jaký byly při opce komplikace. Tady v Hradci co se týče doktorů je to katastrofa. Takže i kdyby se v jižních čechách tyto zákroky prováděli nikdy bych si to tady nenechala udělat. Když jsem se před dvěma lety rozhodla pro Mostiště a šla s tím za obvoďákem, tak na mě koukal jak puk. Naštěstí starýho vystřídal mladej

A to už je jiná. Dokonce mi řekl, že až budu mít po konzultaci,ať se ozvu jak jsem dopadla a co všechno budu ještě potřebovat. S takovým přístupem jsem se tady v Hradci ještě nesetkala. Jinak moc lidí o té operaci neví. Ví to jen nejbližší rodina a v práci. A vlastně i vy tady na forum

. Nikomu jinému jsem to zatím neříkala. Ne že bych se styděla, ale spíše jsem se ponaučila z minula, kdy jsem každému pak musela vysvětlovat proč jsem pořád stejně tlustá. Takže až uvidí, že budu hubnout, tak převážně všem budu říkat : naučila jsem se jíst pravidelně a po malých porcí, tak váha jde dolů sama

. Nejbližším kamarádkám řeknu pravdu. A pokud se mě zeptá nějaká baculka, a že k nám do obchodu jich chodí, tak jí ráda řeknu pravdu, doporučím jí to a dám jí kontakt na sestřičku Mílu, ať se objedná na konzultaci.
Taky se těším až mi bude volné oblečení. I když já mám ve skříni převážně vše menší, takže se těším až se do toho nacpu bez toho aby mi někde lezl špek

24 let, 170cm21.10.2010 Bandáž žaludku Mostiště při 155 kg, bandáž nedána kvůli extrémně velkým žílám na žaludku.
15.8.2012 opka Turnov, Mudr. Hrubý - TUBU při 168kg
16.4.2013 abdo břicha v Brně:)a 3.12.2013 mě čeká plastika zad
http://teresicka.rajce.idnes.cz/Desktop ... n-tile.jpg