fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 črc 2025 01:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 733 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 49  Další
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: 11 kvě 2012 21:34 

Nám doktor Hrubý říkal, že si nás před operací převáží, jestli máme opravdu těch 5 kg dole. A jestli ne, tak jedeme domů. Osobně bych chtěla dát dolů víc jak 5 kg, ale nevím jestli to dolů půjde. Naštěstí mám na to 3 měsíce :)

Jinak hlásím 14.8. nástup a 15.8. mě říznou :D

24 let, 170cm
21.10.2010 Bandáž žaludku Mostiště při 155 kg, bandáž nedána kvůli extrémně velkým žílám na žaludku.
15.8.2012 opka Turnov, Mudr. Hrubý - TUBU při 168kg
16.4.2013 abdo břicha v Brně:)a 3.12.2013 mě čeká plastika zad :)

http://teresicka.rajce.idnes.cz/Desktop ... n-tile.jpg

PříspěvekNapsal: 12 kvě 2012 11:18 

Teresičko a Relisko, to je jistě zodpovědný přístup a zasloužíte velkou pochvalu. Pan doktor ví, proč takhle "straší". :evil: Jen tak dál holky, berte to vážně, ta operace není žádná prča :shock: Ale prakticky vás nejspíš vážit nebude, nás se fakt ani nezeptal, ale možná zapomněl.Já jsem dnes 18. den po opce a cítím se někdy OK, jindy jsem ještě unavená, ale raduji se ze života jako už dlouho ne. Ty první dny stály za prd, ale teď, když vidím, jak se den ode dne měním, jak mi za těch pár dní dokážou plandat dříve obtažené věcičky, no je to bomba a přitom člověk nehladoví, netrpí.Prostě se těšte, přeji to všem boubelkám na celém světě. Říkám to všem na potkání a setkávám se s různými reakcemi, ale mě je to jedno. Chci jen, aby o této možnosti vědělo co nejvíc lidí a začali se o to zajímat.Přeji vám, ať to rychle uteče a už se také dočkáte :!: :wink: :lol: :mrgreen:

44 let, 2 děti (24 a 9), skvělý přítel, zrzavý kocour (přítulný)
Opka: 24.4.2012 TUBU, Turnov, MUDr. Hrubý
Nadváhy a zároveň i úbytku 30kg dosaženo 10.10.2012
- 40kg dosaženo 10.4.2013
Motto: "Pod tlakem se z černého uhlí stává diamant" a o tom je život!

PříspěvekNapsal: 12 kvě 2012 14:36 

Balbinko ahoj a díky.Je mi jasný, že u těch našich "hmotností s trojciferným číslem" je každej zákrok trochu s rizikem.Ale jak říkám já:"kdo se bojí nesmí do lesa".Prostě ta opka za ten risk stojí a v Hrubáčka musím říct,že mám po předchozím pobytu ve špitále (2/2012) 100% důvěru.Zrovna tak v celý personál chirurgie.Nedivím se, že za ním jezdí lidi klidně z opačného koutu republiky.On jako doktor i člověk za to stojí!Myslím, že shodit 5 kg není zas tak moc.Pokud to s tím hubnutím myslíme vážně,každej má šanci dokázat jak moc vážně si stojí za svým rozhodnutím a těch 5 kg dolů dá.Je to minimum a aspon tohle pro něj můžem udělat.Když to ted vemu s humorem,opravdu to "jste to,co jíte" funguje.Najednou i já zjistila, že jde žít jen z těch zdravých surovin,že mi stačí poloviční porce apo tolika letech jsem se učila jíst pravidelně po 3 hodkách.I za cenu nažízenýho budíka.Přidat trochu pohybu a šlo to samo.Jsem ráda, že ti je líp,po opce bude chvíli krušno,ale jak říkáš,tomu pocitu,kdy na tobě visí oblečení se nic nevyrovná.Mě to hodně motivuje,když vidím, že to hubnutí jde.O to víc jsem vždy ještě přidala na tempu,člověk se i líp hejbe s každým shozeným kilem.Nehledě na to, že taková pochvala od lidí,kteří si toho začnou všímat je stejně největší odměnou:)V mém případě mám naštěstí kolem sebe hodně lidí,kteří mě v tom rozhodnutí na opku jít podporují, samo, že je i pár takových ,kteří jsou proti,ale ty neřeším.Je to můj život, vím jaký mám cíl,proč to dělám a nejdůležitější je můj pocit,který je ted strašně natěšenej na znovunavracení se ke starým věcem,které pro mě bývali běžnou součástí dne..takže do roka a do dne se k nim vracím.( posilovna,práce v baru)To je v téhle chvíli můj cíl..

PříspěvekNapsal: 12 kvě 2012 19:36 

Holky, ve všem máte pravdu. Hrubáček je opravdu skvělej. Nejvíce se mi líbil přístup, když volal do Mostiště, jaký byly při opce komplikace. Tady v Hradci co se týče doktorů je to katastrofa. Takže i kdyby se v jižních čechách tyto zákroky prováděli nikdy bych si to tady nenechala udělat. Když jsem se před dvěma lety rozhodla pro Mostiště a šla s tím za obvoďákem, tak na mě koukal jak puk. Naštěstí starýho vystřídal mladej :) A to už je jiná. Dokonce mi řekl, že až budu mít po konzultaci,ať se ozvu jak jsem dopadla a co všechno budu ještě potřebovat. S takovým přístupem jsem se tady v Hradci ještě nesetkala. Jinak moc lidí o té operaci neví. Ví to jen nejbližší rodina a v práci. A vlastně i vy tady na forum :). Nikomu jinému jsem to zatím neříkala. Ne že bych se styděla, ale spíše jsem se ponaučila z minula, kdy jsem každému pak musela vysvětlovat proč jsem pořád stejně tlustá. Takže až uvidí, že budu hubnout, tak převážně všem budu říkat : naučila jsem se jíst pravidelně a po malých porcí, tak váha jde dolů sama :D . Nejbližším kamarádkám řeknu pravdu. A pokud se mě zeptá nějaká baculka, a že k nám do obchodu jich chodí, tak jí ráda řeknu pravdu, doporučím jí to a dám jí kontakt na sestřičku Mílu, ať se objedná na konzultaci.
Taky se těším až mi bude volné oblečení. I když já mám ve skříni převážně vše menší, takže se těším až se do toho nacpu bez toho aby mi někde lezl špek :D

24 let, 170cm
21.10.2010 Bandáž žaludku Mostiště při 155 kg, bandáž nedána kvůli extrémně velkým žílám na žaludku.

PříspěvekNapsal: 13 kvě 2012 07:24 

Tak děvčata..

JIŽ ZÍTRA NASTUPUJU :shock:

To čekání na opku nějak uteklo... :wink:
Za posledních pár týdnů jsem rozjela rekonstrukci svého starého domečku, stihla se zbláznit do ženáče a nebyl čas na nic jiného než práci. Takže zítra nastupuju na týdenní zaslouženou dovolenou :D ( i přes to, že mi to rodina intenzivně rozmlouvá a nemám v okolí nikoho kdo by mi řekl JDI DO TOHO!!! )

30 let

Dvě báječné děti, syn Dominik a dcera Markéta

první konzultace u Mudr. Hrubého 16.2.2012

OPKA 15.5.2012

Život se neměří počtem nádechů a výdechů, ale chvílemi, které nám vzaly dech...[/color]

PříspěvekNapsal: 13 kvě 2012 09:48 

Dvojmamko:...každopádně tady podporu najdeš v nás ve všech,když si se rozhodla a už předsálí klepe na dveře,tak ted už se snad ani couvnout nedá!!Mi na Tebe budeme myslet a vše bude OK. a Věřím,že nejen já se budeme těšit až se ozveš po opce,tak brzký návrat domů a zítra tfuj-tfuj-tfuj!!...:-)

36 let
opka plikace- OB 21.5.2012
Termín reopky: 27.5.2014 bypass SADI-P JBC p.prim. Vraný
před opkou 121 kg nyní 78 kg (02/2016)
Abdominoplastika 8.2.2016 JBC p.prim.Vraný

"život je nádherná kniha,ale nemá cenu pro toho kdo ji neumí číst"Obrázek

PříspěvekNapsal: 13 kvě 2012 10:22 
Dvojmamka, přeji Ti všechno nejlepší do Tvého nového života :P :P hodně shozených kileček a málo bolesti!!!

PříspěvekNapsal: 13 kvě 2012 10:42 

Holky děkuju...hned je mi líp :wink:

Odpolko ještě oškrábu pár cihel na baráku, navštívím dvě kamarádky a večer si snad i sbalím :roll:

30 let

OPKA 15.5.2012

Život se neměří počtem nádechů a výdechů, ale chvílemi, které nám vzaly dech...[/color]

PříspěvekNapsal: 13 kvě 2012 12:06 

Dvojmanko, držím pěsti! Neboj všechno bude dobrý...a počkej až si budeš kupovat čím dál menší oblečení :) Je moc dobře, že sis to nenechala rozmluvit!

24 let, 170cm

PříspěvekNapsal: 13 kvě 2012 16:06 

Dvojmamko, moc a moc držím pěstičky a budu na tě myslet :!: :!: :!:Za pár měsíců už ty svoje dětičky předběhneš :wink: Ženáč dobrý jen na přechodnou dobu, hlavně nazamilovat, pozor :!: :!: :!: To nemá budoucnost a velké komplikace pro mnoho lidí. :oops: :cry: :roll:

PříspěvekNapsal: 13 kvě 2012 19:17 

Dvojmamko držím palce.Je důležitý mít kolem sebe lidi, co tě podporujou, je škoda,že takový nemáš.Ne každýmu se podaří shodit tolik kil jen tak, někomu to třeba nejde a pak nezbyde nic jiného než volit tuhle pomocnou berli..Vybrala sis dobrýho dr. i špitál,sestřičky jsou tam super,opravdu je to tam pomalu jak na dovolený :mrgreen: Já mám nástup týden po tobě a nejradši bych už začla balit ted.Na tenhle týden jsme si naplánovala samý příjemný věci, nehty, pedikůru,courání s kámoškama,mezitím nějaký doktory,popřemejšlím ještě o melíru a bude neděle.Jak se znám začnu balit už v pátek.. :mrgreen: Asi jsem jeden z mála lidí,co je fakt v pohodě.Když mě lidi vidí,nechápou,že nemám vůbec strach.Prostě nemám.Vidím i jak jsem byla po první opce v únoru díky tomu pozitivnímu přístupu brzy fit.Ta psychika dělá taky hodně.Takl at se opka podaří a jsou tam ne tebe hodní:)Tady na foru tý podpory najdeš hodně a když budeš klesat na mysli,mrkni na rajče na fotky holek,co už jsou "šlank" to tě utvrdí v dojmu, že děláš pro sebe tu správnou věc..

PříspěvekNapsal: 13 kvě 2012 20:14 

Dvojmamko, pockej, az zhubnes, z ceho budes moct vybirat, zenace nebrat, k cemu toto :-)

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA

PříspěvekNapsal: 13 kvě 2012 22:34 

Dámy, všem díky a hrozně moc. :D :D :D

Je skoro půlnoc a stále nemám sbaleno, nechám to na ráno :roll:
Těším se :mrgreen:...na novou etapu života a všechno co bude potom. Dobrou noc všem :wink:

30 let

OPKA 15.5.2012

PříspěvekNapsal: 14 kvě 2012 07:16 

Ahoj Dvojmamko,tak doufám,že už máš sbaleno a dřepíš někde ve vlaku.. :mrgreen: Držím palce

PříspěvekNapsal: 15 kvě 2012 15:10 

Dvojmamko, tak už to máš za sebou a určitě spinkáš. Jen pospávej a nabírej pomalinku sílu. Za pár hodin bude zase líp a pak už jen dobře, myslím na tebe. :wink:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 733 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 49  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina