janulazaynab píše:
Viv, tak tak

Už se nám to kráááátííí! Už mám vše vyřízeno - krev, moč, rtg plic i tablety na posunutí menstruace, teď jen nechytit od dětiček bacil, co je zkolil, tak do sebe liju samý zázvor s citrónem a medem, snad ty čtyři dny vydržím odolat
V pondělí mě poveze manžel - do dneška jsme nevěděli, zda stihne má mamina dojet, aby hlídala děti, jinak bych musela jet sama (tam mi to nevadí, ale po opce jet dvě hoďky zpět sama, no nevím

). Mamina zítra přijede, takže ráno vyjedem tak v šest, ať jsme na příjmu v osm, to je tak akorát..
Jak se těší manžel? Já mám teda šílené bušení srdce, jen na to pomyslím, ale na xichtě mám přitom takový připitomělý úsměv

Janu, pondělí manžel asi pojede autobudem a bude tam tak k desáté hodině,stejně mu nic dělat nebudou,já musím být v práci a auto potřebuji nechat doma,nebo ho možná zaveze ségra.Ještě se uvidí.Taky jsem to tak měla v břeclavi,nudila jsem se,ale bylo strašné horko tak jsem si zašla na poslední zmrzlinu a bylo.Jinak klidně mojeho oslov,jmenuje se Přemek,takový hromotluk,však uvidíš,on by tě ale určitě jako první neosovil

.Kupovala jsis na operaci ty stahovací punčochy?v břeclavi jsem je dostala,ale tady mají být sebou.Tak Vám drží moc oběma pěstičky a nic se neboj,budete tam prej týden,to se asi ukoušete nudou,protože j utekla po 3 dnech

ale tady prej dělají 4den kontrolní RTG

Vdaná,jeden milovaný a milující manžel 
2.4.2012-krabičková dieta Mudr.Urbánek(obezitolog)
6.4.2012-konzultace Mudr.Čierný(Brno)
10.5.2012-dohodnutí termínu plikace žaludku u Mudr.Čierneho(Břeclav)
3.8.2012-Plikace žaludku Mudr.Čierny(Břeclav)-váha v den opky 107kg