Milé spolubojovnice a spolubojovníci! Dnes jsem zde za chlubílka, neboť dnes mi váha ukázala rovných 91 kilo, což je přesně 30 kilo od začátku mého metříku. Výchozí váha na metříku je z loňského dubna, kdy jsem si poprvé po dlouhé nemoci a léčení, obrovském přibrání a částečném zhubnutí troufla stoupnout na váhu a bylo mi doporučeno zajímat se o bariatrickou operaci. I když ta první kila šla dolů ještě sama od sebe následkem vysazení léků, nic to nemění na tom, že jsem prostě dnes o 30 kilo jinde

. Z obezity 2. stupně je nadváha, zdravotní potíže jako třeba vysoký tlak postupně mizí. Manžel, který se strachoval o moje vnady

mně stále jen chválí a podporuje a začíná posilovat, prý že by mě časem přece jen zkusil nosit na rukou

. Už si můžu pořádně zavázat tkaničky, při sezení ležérně přehodit nohu přes nohu a ve vaně nevytvářím přehradu

. Koupila jsem si džíny velikosti 33 a můžu zase nosit své oblíbené věci co ležely roky ve skříni, vlastně už mi začínají být velké... Co víc si přát? Chtěla bych to dotáhnout z nadváhy do normálu, ale když se to nepovede, nevadí. Vlastně už teď, pouhopouhé dva a půl měsíce od operace jsem mega spokojená. A tak přeju všem tady na fóru, aby byli se svou vahou spokojení a jen nostalgicky vzpomínali na doby, kdy byli tlouštíky

. Těm, co se dosud nepodařilo, ať se vše změní k lepšímu! Děkuji za podporu, kterou jste mi dopřáli na téhle cestě, mám vás ráda!
Sbohem 120 kostkám sádla!!!

27.3.2013 reoperace pro přehubnutí při 51 kg
CARPE DIEM!