Mila devcata, mili chlapci,
dnes je to presne mesic, co mi byl odstranen port i s hadickami a zlym silikonem na miste, kde jsem ho zrovna nepotrebovala (kolem zaludku, vim, kde by mi byl nyni platen

).
K tomu mi byl jeste macetou usecen velky kus zaludku, tedy po bandazi dvou zaludku - zkratka a dobre, absolvovala jsem reoperaci z bandaze na tubu a nemam zadne problemy.
Jaky je nyni stav? Rezim jsem dodrzovala a zatim vse, co jsem pozrela, mi udelalo dobre (x s bandazi by leccos uz nekolikrat skoncilo v zachode). Touto dobou me jiz bandaz neomezovala, tubu stale trva, stale trva.
Vse, co jsem zhubla s bandazi, jsem jiz prekonala mesicem s tubu

a je mi skvele.
Ne jako po bandazi, kdyz 3 tydny trvalo, nez jsem se vubec mohla pretocit na bok (a takto provozovat spanek, zvlaste diky skvelemu portu) a spat na brise byl nesplnitelny sen! Zde jsem spala na boku po nekolika dnech (asi 5) a na brise po 3 tydnech.
Pocatecni vaha byla podle jejich vahy 112, podle me (ale asi to bylo blbe vazeno, nebot jsem se jeste najedla a pak uz se radsi nevazila) 110. Chodim venku ci na orbitreku, citim se skvele.
Nyni mohu rici, ze se to zas trochu pohlo a je tu 101 dalmatinu. Diky Bohu za to a verim, ze to tak pujde dal.
Bez hladu, bez vycitek

26.03.2007 bandáž Praha, 110 kg (-> poté 129 kg)
07.03.2012 - band ex + tubu Turnov (112 kg)
16.04.2012 po cca 7 letech docentkou
28.08.2012 pouhá nadváha, 27.02.2013 NORMA