Ahoj holky, po velice dlouhe dobe vas moc zdravim. Dlouho jsem nemela odvahu a ani bohuzel ani chut sem na forum jit.. par z vas si pamatuji, Romcu, Alenku, Martinu.. hlavne holky, co mely operace jiz driv. Ja byla na bandazi u Dr. Cierneho v zari 2008 a zadne zazracne hubnouci ubytky se nekonaly..

.. pri operaci jsem mela 112kg, vyska 168cm a po dlouhych mesicich jsem se dostala na 97kg. Jenze to netrvalo dlouho a vratila jsem se na 101kg.. tam jsem byla dlouho a dlouho.. uz jsem zebrala o reoperaci na tubulizaci, ale pan doktor se k tomu moc nemel. Jednou jsem ho uz skoro zlomila, ze mam jit k obezitologovi pro vyjadreni, ze se proste efekt nedostavil, tak budeme jednat. Do toho jsem otehotnela, tak jsme vsechno stopli. Ja si rikala, ze treba kojenim to pujde krasne dolu. Tehotenstvim jsem nabrala na 117kg, ale po 3 mesicich jsem byla na vychozi vaze pred tehotenstvim 99kg. Jenze se neco zmenilo, ja nemohla ani pit, natoz jist.. to az opravdu odpoledne, rano ani nahodou. A jelikoz u kojeni to je opravdu problem, tak jsme leteli do spitalu. Bandaz mi dr. povolil, ze kdyz bude problem, musime hned operovat. Jenze v tu chvili jsem o tom nechtela ani slyset, nechtela jsem od male. Ale tim povolenim se to zlepsilo a ja se konecne normalne po dlouhych mesicich najedla, aniz by to bolelo. Pribrala jsem na 104kg a jela jsem na doplneni. To slo jen trochu, protoze se mi zase sekala i voda. A ted mam prosim skoro 110kg a jsem objednana na kontrolu a jen doufam, ze se domluvime na reoperaci. Taky jsem pred tehotenstvim jela do Turnova, ale pan doktor rikal, ze se ozve a uz nikdy nevolal. Tak vam nevim... holky, jak jste si prosim zaridily reoperace? Stacilo to, ze clovek nehubne nebo jste mely nejake vazne problemy? .. ja uz proste ani nevim, co je normalni, clovek se nauci zit s cimkoliv. Tak 1x tydne zvracim, blbe neco rozkousu nebo se zapomenu a hltnu.. a desim se toho, az to moje dite zacne vnimat a divit se. To fakt nechci..
Omlouvam se za roman, ale budu vam vdecna za vase pribehy, jak jste docilily dalsich zakroku a co to vsechno obnaselo..

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny
http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/