Annax,Ines,Petulko děkuji moc,jste zlatý holky

.Včera mě potkala holčina z práce a ptala se co dělám,že jsem hrozně zhubla,jestli mi něco nechybí.Neví o opce a moooc mě to potěšilo

po 4 měsících od opky mám dole 18 kg,15 cm přes stehna,12 přes boky,20 přes břicho,15 pas,12 pod prsama a 10 přes prsa,5 cm paže,5 cm lýtko.Tak když si to takhle napíšu tak už to asi znát je

no a papula změřit nejde

.Nic mi nechybí,jen na mě doléhají deprese

tak mě všechno rozlítostní a jako by mě nic nebaví a netěší.Mockrát jsem si vzpomněla na Anušku,ta to má taky tak a prý jí prim.říkal že určité procento lidí po bar.operacích to přechodně postihuje.Tehdy v čekárně jsem jí nechápala,tolik ji to slušelo,zhubla už tehdy spoustu kil a měla depky

Anuško už tě chápu,přitom mi nic nechybí,nic mě nebolí,ale vidím jen šedivě ani bíle,ani černě prostě šedivo.Zahrádka nepomáhá,úspěchy v hubnutí nepomáhají,nic

Budu to muset na kontrole říct prim.snad mi napíše nějakou tabletku na chuť a radost k životu.Tak jsem se pochlubila i jsem si fňukla a jdu něco dělat.

Pa holky a kluci, držte se a spoustu úspěchů všem

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg
Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec