Ahojky všem spolubojovnicím a spolubojovníkům.Ačkoliv PP opět stojí

mám několik postřehů z mého okolí a musím se s vámi o ně podělit.Tak 1-moje vlastní matka mě nepoznala

a to mě před měsícem viděla.Byla u nás pouť a mamka mě poznala asi až na 20 metrů a rozjásaně na mě hulákala...ty jsi úplně hubená

lidi se ohlíželi a hledali tu hubenou,ale zahlídli jen hubenýho chlapa(můj muž) a malou kulatou paní a byli pořádně zmatení,no nás tři(mě,mamku a manžela)to náramně pobavilo.

Pravdou je že naše bábi špatně vidí,ale dušovala se že mě nepoznala ani podle chůze ,protože jsem se prý nekolíbala a prudký kopec vyšla svižně jako srna -brna

.No a v práci jedna spolupracovnice se mě ptala ...co mi schází,že hubnu...a druhá mi tvrdila že nejenom hubnu,ale že se zmenšuji(mám 155cm),že by za to dala krk,že jsem den ode dne menší.Přišli jsme na to,že je to tím,že jak hubnu a sukni ani gatě nedrží nahoře pupek a zadek,tak mi vše statečně spadlo níž a tudíž nohavice courám a sukni málem taky

fakt sranda,protože se tím pádem opticky skutečně zenšuji

.Dnes jsem si musela koupit o 2 čísla menší spoďáry,protože bych je pomalu musela nosit na kšandy,aby mi nespadli

.Takže jabadabadů,i když PP zase stojí,já se očividně smrskávám a je mi fajn.Přeji ten supr pocit všem co zatím na opku čekají a nebo mají jen pocit,že se nic neděje a PP tropí naschváli a stávkuje a stojí

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg
Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec