To je hezké, před 40ti kily...

Většinou se to říká v opačném smyslu, že byl člověk dříve lehčí. To jenom na tomhle foru jde čas a kila pozpátku

Taky se jdu pochlubit s prvními výsledky, včera jsem měla od operace 3 měsíce a je dole 18 kilo. Doufám, že prvních 18kg, že to dál půjde dolů. Cítím se krásně odlehčeně, líp se mi chodí, okolí chválí, jen tchyně je "slepá" a zarputile nic nevidí.
Dneska jsem byla v Kauflandu na nákupu, mají v akci kočičí kapsy a granule, tak jsem šla zpátky jak správná matka nákupčí, ověšená taškama. A zdály se mi nějaký fakt těžký, tak jsem došla domů a hned, i s těma taškama, hupla na váhu. Jaké bylo moje překvapení, když jsem ani s těma taškama nedosáhla své původní váhy. Neuvěřitelné, co člověk na sobě nosil a nepřišlo mu to.
Cením si toho o to víc, že to byly "hormonální" kila, nabrala jsem je po pokusech o umělé oplodnění a nešly a nešly dolů. Už jsem za hranicí, kam se kdy povedlo zhubnout svými pokusy, takže s pokorou a vděkem vítám každé shozené kilo.
A taky jsem měla strach, že to u mě nepůjde, že z nějakého pitomého důvodu budu zrovna já ta vyjímka, která hubnout nebude... takže děvčata čekatelky, nebojte se toho, půjde to i u vás, uvidíte!

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky

- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to