Ahoj holky.
Jdu si pro radu, nebo spíš pro podporu a vykecat se. Jsem 12tý den po operaci, cítím se výborně, jako bych ani žádný band neměla. A to je právě ten problém. Vůbec necítím žádné omezení bandáží. A mám pořád hlad. Hlad jsem nepociťovala vůbec asi 3 dny po operaci. Ale teď jsem na tom tak jako před ní. Myslím si, že je to tím, jak opadly otoky, tak je bandáž prostě volnější. Klidně bych snědla tolik co před tím. Nemám žádný problém, žádné tlačení nic. Jím sice přesně podle instrukcí, ale musím se moc hlídat. Od operace si všechno píšu, co sním, kolik, kdy a jak dlouho jím. Kdybych to nedělala, snědla bych i klidně 5x tolik.

Dodržuji odstup 3 hodin, nejím víc jak 200 ml najednou. Pít můžu kdykoli i při jídle a ihned po něm. Říká se, že to není vhodné kvůli zvracení. Nevím, nic mi to nedělá. Zatím všechno mixuji, jen rohlík graham a kuřecí maso ze stehen jím normálně, jen pořádně koušu. Hodně ušetřim za jídlo ten rohlík mám na 4x. Včera jsem měla děsnej hlad. Řešila jsem to tak, že jsem si odvážila 100 g kuřecího masa a uždibovala ho celý den od 13:30 do 19:00. Abych měla pocit, že pořád něco jim.
Zatím jsem shodila 5 Kg, ale zdá se mi, jako bych zase malinko přibrala. Asi 0,5 Kg. Ale to zase shodím, protože zítra je úplněk a já zařadím odlehčovací den, i když tedy nevím z čeho bych ještě měla odlehčit. Když jsem nad tím tak uvažovala, tak sním za celý den tolik kolik by před operací vydala ¼ mého normálního oběda. To je zajímavé a potěšující.

Ale hlad mám furt.

30.11. jdu na kontrolu, do té doby to vydržím na „normální dietě“ jako bez bandu a pak to proberu s panem doktorem.
Ještě napíšu co jím, jestli je to správně a ty které už si tímto prošly prosím, řekněte není to moc?
Snídaně: graham rohlík ¼, gervais 10g, Káva+nízk. mléko+sladidlo
Svačina: Jogurt Silueta bílý 150g
Oběd: Surimi tyčinky (krabí) 63g, brambor 15g
Svačina: Šťáva z mandarinek 250 ml
Večeře: Kuřecí maso 1 pol. Lžíce
Bramborová kaše 2 pol lžíce
Nízkotučné mléko 200 ml
Jo a vim, že málo piju, sotva 1 l denně
Tak jsem se vypovídala a je mi líp.