Ahoj všem,tak i já jsem o kousíček blíže svému cíli.Ovšem já jsem ta sklerotická zmatkařka,co zřejmě jako první a zatím jediná zapoměla svůj pin k metříku a tak jsem byla nucená udělat jiný

.Šnečka jsem vyměnila za míšánka,což se nakonec k mému jménu hodí víc a pin si dala neskutečně zapamatovatelné a pro jistotu dúkladně zapsané v blbovníčku(čili notýsku ,který pobere vše na co moje hlava nestačí)Byla jsem v Iscare, s Martinou jsem se sice viděla,ale netušila jsem že je to ona(vypadá úžasně a hlavně skoro polovičně

).Definitivně mi bylo do karty napsáno ...již nedoplňovat.

..prý jsem tam kde mám správně být a další doplnění by mě nutilo ke zvracení a nemožnosti jíst tuhou stravu(to proto,že po prvním doplnění nemůžu jakékoliv pečivo,všechno se mi šprajcuje a dusí mě)Ovšem pan doktor Melechovský jásal nad mými úbytky(divím se ,já tolik ne.Stále myslím na Leontýnku a Markétu,které jsou super 1),mám prý dokonalé vyhlídky na -20 až 30kg do dalšího roku,pokud dodržím nastartovaný režim.Prý si mě zařadí mezi tzv.úspěšné pacienty.Moc hezky se to poslouchalo jen kdyby těch kil v mínusu nebylo 24,ale aspoň 30.Vím,vím jsem netrpělivá,ale věřte moc ,moc šťastná,vidím že ačkoliv pomalu,tak to přesto jde a podotýkám,že mimo pečiva jím úplně všechno ,jen v pidiporcích a to dokonce i věci na které jsem se dříve bála jen pomyslet,abych nepřibrala

.Tak váhající,neváhejte!A už odoperované držte se !Ať máme metříky brzy na vysněné hranici.