fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 28 črc 2025 04:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2007 12:45 

Polévkou lžící z hlubokého talíře? To je ještě houby. já se občas přistihla, že jím naběračkou přímo z hrnce! :oops:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2007 22:46 

Jé já si vzpoměla, byly to Holky z porcelánu. Krása.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 úno 2007 23:13 

Miki nebo-li Míšo, gratuluju k metříčku a současně padám na zadek a tiše i nahlas závidím, i když se to nemá!!!!!!! Kouknout se na ten tvůj metr je taková vzpruha do života, taková radost, že ani nevím co říct. Jasně že člověk musí počítat s tím, že mu to třeba takhle nepůjde, ale přesto!!!!!! Asis to tady někde psala, ale prosím prosím, zopakuj mi to: kdy že ti dělali band? Ať se mám na co těšit!!! Dík a drž se takhle dál! (Taky bych chtěla, bébébé)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 úno 2007 02:51 

Jen malá technická připomínka: Naďa Konvalinková nikdy v Holkách z porcelánu nehrála. Ta scéna s ukrajováním na váze patří ke klasice, ale hrála ji paní Míla Myslíková 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 úno 2007 14:15 

Hurá, hurá - tak jsem o kousek poskočila - od minule mám 5 kilo dole :lol: :lol: :lol: :lol:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 úno 2007 00:52 

Ahoj všem,tak i já jsem o kousíček blíže svému cíli.Ovšem já jsem ta sklerotická zmatkařka,co zřejmě jako první a zatím jediná zapoměla svůj pin k metříku a tak jsem byla nucená udělat jiný :? .Šnečka jsem vyměnila za míšánka,což se nakonec k mému jménu hodí víc a pin si dala neskutečně zapamatovatelné a pro jistotu dúkladně zapsané v blbovníčku(čili notýsku ,který pobere vše na co moje hlava nestačí)Byla jsem v Iscare, s Martinou jsem se sice viděla,ale netušila jsem že je to ona(vypadá úžasně a hlavně skoro polovičně :lol: ).Definitivně mi bylo do karty napsáno ...již nedoplňovat. :( ..prý jsem tam kde mám správně být a další doplnění by mě nutilo ke zvracení a nemožnosti jíst tuhou stravu(to proto,že po prvním doplnění nemůžu jakékoliv pečivo,všechno se mi šprajcuje a dusí mě)Ovšem pan doktor Melechovský jásal nad mými úbytky(divím se ,já tolik ne.Stále myslím na Leontýnku a Markétu,které jsou super 1),mám prý dokonalé vyhlídky na -20 až 30kg do dalšího roku,pokud dodržím nastartovaný režim.Prý si mě zařadí mezi tzv.úspěšné pacienty.Moc hezky se to poslouchalo jen kdyby těch kil v mínusu nebylo 24,ale aspoň 30.Vím,vím jsem netrpělivá,ale věřte moc ,moc šťastná,vidím že ačkoliv pomalu,tak to přesto jde a podotýkám,že mimo pečiva jím úplně všechno ,jen v pidiporcích a to dokonce i věci na které jsem se dříve bála jen pomyslet,abych nepřibrala :oops: .Tak váhající,neváhejte!A už odoperované držte se !Ať máme metříky brzy na vysněné hranici. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 úno 2007 09:30 

Huráááá,obleču kalhoty,které jsem nosila když jsem zhubla po porodu,by člověk neřekl,co dělá 5kilo za zázraky-při takovém těle co mám teda bych řekla,že nějakých 5 kg je jako nic.
Ale není!!!!

operace 19.2.2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 úno 2007 10:20 

GRATULUJU ke starým kalhotám! Já mám sice také aspoň 3 tašky malého oblečení bokem, ale zatím jsem tam nesáhla. Ještě mě v květnu čeká (taky v Iscare) operace pupeční kýly a ta mi pořád špulí břicho dopředu, bébébé. Ale jasně se mi líp chodí a tuhle jsem dokonce s nadhledem doběhla tramvaj, a na to bych se byla teda před operací vyprdla, protože bych funěla až na konečnou a byla lidem jen pro srandu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007 12:17 

Holky zlatý, já mám táááákovou radost, že se fakt musím pochlubit jak malej jarda, nezlobte se. Od bandáže 12. února už jsem docela viditelně zhubla - musela jsem odložit kalhoty protože ze mě při chůzi prostě padaly a musela jsem je co pár kroků lovit někde pod zadkem a byly mě najednou o dost volnější i přes stehna! A to jsem je před bandáží musela rozpínat v pase když jsem se chtěla posadit! Údajně jsem zhubla i v obličeji,říkají lidi, taky hurá. Je fakt, že jsem musela o číslo vyměnit i podprsenku, ale tam já zhubnu vždycky první. Ale co, trojky mi taky stačí, aspoň nic neposkakuje když dobíhám tramvaj. A i to, že dobíhám tu tramvaj je pro mě zase nové. Je to fakt báječné a je to fantastické posílení do dalšího hubnutí, i když je mi jasné, že se to tempo podstatně zpomalí a možná i na čas zastaví.
Jo a jím fakt malinké porcičky, ale už téměř všechno a jím tak každé 2,5 hodiny, to se hlad začne hlásit trochu sám.
Tak to jen tak pro povzbuzení pro ty, co na bandáž čekají!!!!!! :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007 21:47 

Jano, to je báječný. :lol: :lol: :lol: Moc ti to přeju. Už se taky těším, až mi začnou padat kalhoty a vůbec všechno. Ale těch peněz za nový hadry! Ale bude to stát za to. Je to vlastně komplet všechny věci. Od spoďárů po kalhoty. Ale jak se na to bože těším. Měla jsem teď nutkání koupit si jarní bundu, protože jí fakt potřebuju, ale řekla jsem si nakonec, že to s tou starou ještě vydržím a koupím si jí až na podzim o nějaký to číslo menší. Teda snad. Takže teď mám s hadrama útrum, dokud nezhubnu, takže doufám, že budu mít operaci co nejdřív a budu si moct koupit nějaký nový letní hadřík. Já ráda nakupuju.............. :lol:

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2007 21:50 

No na spodní prádlo se vyloženě těším,jak budu postupně obměňovat.Ono vůbec můj šatník poznamenám obdobím těhu a kojení a vůbec mateřskou si i tak zaslouží postupně vyměňovat.Naštěstí nelpím na značkové konfekci,páč na mě stejně nic není.Jak jsem totiž malá a tlustá,blbě se to shání.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 07:50 

Jani gratuluju, Elenko neboj, uvidíš jak krásné bundy se budou na podzim prodávat, nebudeš vědět, kterou si vybrat a všechny ti budou!!!!!

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 07:51 

qwys mě padá většinou brada při hláškách pubošů co mám doma. Kalhoty taky ani jedny :D

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 07:55 

Elenko na podzim budeš mít minimálně o dvě čísla menší velikost, takže jsi udělala dobře a ještě to nějak překlep i léto budeš mít ještě míň nakupovací. Koupila jsem si už na podzim věci na tento rok, co bych mohla mít dole za rok, ale mám zase baťůžek a stopku na hubnutí, takže se mi to odálí o rok, jen je blbé, že to už bude demode. Ale myslím budu mít radost už jen z toho, že to oblíknu :-)

Předmět příspěvku: pro "já"
PříspěvekNapsal: 07 bře 2007 09:26 

Ty si nedáš pokoj? Zase otravuješ? To Ti nestačilo včera? Buďto se chovej slušně a do nikoho nerýpej, nebo se vrať tam odkud jsi přišel/la :evil:

Naposledy upravil Junona dne 07 bře 2007 11:34, celkově upraveno 1

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina