Holčiny....moc Vám to Všem přeji...Niko...50kg, závidím ach jo, já chci taky!!!! Moc Ti přeji to mimčo, to je to nejkrásnější, co ženská může zažít....
Gábinko, jak jsem psala, jsi hvězda, ani jsem se nestačila rozkoukat a jsi docentka, úžasné, gratuluji a věřím, že mě doženeš...já lezu teď jak hlemýžď, ale dnes mi paní doktorka v Iscare řekla, že je to super, sice prý za měsíc jen 2 kg, ale co prý chci v zimě, navíc to byl prý opravdu jen tuk, že mi roste svalová hmota a tuk mizí a to je nejlepší, budu jí tedy věřit, nedoplnila mě, mám si psát jídelníček a příští týden naklusat a pak se uvidí, ale byla se mnou spokojená....Takže Gábi, asi si dám panáka na Tvé zdraví a na tu docentku
Renčo, ty mlč

, takový nováček po operaci a tolik kil dole, to já nedokázala za 7 měsíců, asi z Tebe budu mít brzo deprese, za chvíli můj metřík bude k smíchu...sakra, musím něco vymyslet

doufám, že se v pátek potkáme...
Jinak dnes jsme byly s Maruškou na kavču, stále usměvavá, milá, pohodová, fakt se s ní člověk nenudí, inteligentní, upovídaná....hlavně dokáže povzbudit a dodat optimismus...díky Maruško....už se těším na další setkání, jsi moje krevní skupina a vážně prima.....musíme zase vymyslet nějaký sraz......
A ostatní taky zdravím, přeji sílu a pevné nervy a hlavně ....výdrž
Ježiš, to jsem se zase rozepsala