fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 25 srp 2025 19:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2008 21:11 

Maruško, ty teda pečeš, to je hrůza, kolik vás bude na Velikonoce? Podle množství tak asi 20? :lol: :lol: já nedělám nic, mám službu od zítřka až do úterý, tak si budu svátky užívat v práci, mladej na sladké není, ale koupila jsem aspoň mazanec a koledníkům zajíčky :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 bře 2008 22:19 

6 nohou štrudlu to je u nás na víkend bez návštěv! je fakt že tam není skoro žádné těsto a spousta jablek, ale mužský, 2 synci, já jen symbolicky, a jakej byl štrudl??? ten je u nás hned fuč. A jestli přijede známý s třemi dětmi tak bude mužskej hlídat aby na něj zbylo! :lol: :lol: :lol:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2008 09:25 

Renatko držim Ti palce abys to zvládla a Hezký Velikonpce přejí Všem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2008 09:27 

Maruško já Tebe obdivují jak hodně pečeš a vaříš . Ochutnaváš to taky?Hezký Velikonoce Vám Všem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2008 22:07 

Holčiny...teď moc nestíhám psát, mám doma nějaké problémy, zítra mi děti přijedou z hor, tak budu vybalovat a prát jak vzteklá, protože v úterý mi zase odjíždí na školu v přírodě......přeji Vám krásné Velikonoce a ať Vás nebolí prdýlka...chraňte se....jinak dočítám a čtu úspěchy Vás všech...jste šikulky, ostatním, co to teď moc nejde, nezoufejte, já se taky nemůžu hnout...čekám na sluníčko....a uvidíte, pak to půjde....

Jinak Maruško.....na gril se s Renatkou těším moc a moc....jsem masový maniak....ale do té doby se určitě ještě uvidíme....
Renatka dnes u mě byla i s Kubíkem, báječně jsme si popovídaly, děti jsme daly k sousedce Klárce a tak jsme měly čas....Renatka je poklad....přinesla mi pro holčinu kalhoty neb jak pracuji do večerních hodin, nejsem pak už schopná lítat po krámech.....tak to za mě vyřídila, dala jsem jí jedny kalhoty holčiny a hned přinesla holce ze sekáče od známé čtvery.....pro mě je to pomoc k nezaplacení...navíc jak malá hned odjíždí, tak by jsme neměly čas lítat po krámech a hledat a zatím je ve věku, kdy jí to ani tolik nebaví....Takže Renčo.....veřejně Tě musím pochválit...jsi poklad a vážně jsi mi moc udělala radost, máš to u mě a moc si toho vážím...... a Maruško, na tebe se taky moc těším, až se uvidíme, stejně tak na Olču a ostatní......holky, jsem ráda, že Vás mám a ani nevíte, co pro mě znamenáte...procházím teď složitým obdobím a tak mě držíte nad vodou....díky.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2008 22:27 

Taky10,nevím jaké starosti tě trápí ale věř všechno bude dobré.Semnou se život nemazlil a nemazlí nadále.Na předoperačním mi našli nález na plících a v úterý mám nástup do nemocnice a bandáž je v nedohlednu.Jen aby to nebylo to nejhorší na co v posledních dnech myslím.Děvče zlatý,držím Ti palce a ať Tvé starosti brzy odplynou jako voda.Jsi mladá a nyní i pěkná,věř bude líp. Alena

Přeji krásné velikonoce a dětem bohatou pomlázku.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2008 22:29 

to je strašný, pořád něco! Taky 10 držím palec, at to dobře dopadne! Snetko co ti proboha našli a kam nastupuješ do Varů?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2008 22:51 

:cry: Maruško mám na plících nějaký nález a nejsou si zatím jisti zda je to zhoubné nebo ne,to se dovím po dalších vyšetřeních příští týden.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2008 23:11 

teda snetko, ty si snad musíš vybrat všechno :twisted: z druhé strany je dobré že díky předoperačním vyšetřením se na to přišlo včas, snad to nebude nic hrozného, a bude líp. Napiš kdy nastupuješ at ti můžem držet palec!!! :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 bře 2008 23:23 

Snetko - doufám, že se tvoje černé vize nevyplní :shock: :( Máš už toho moc za sebou a i když se říká, že ženská vydrží všechno, nemusí to být vždy pravda :( . Ani si nechci představovat, co právě prožíváš, ale prosím, zkus myslet pozitivně :idea: . Určitě je to moc těžké, ale ať jde o cokoliv, vždy je důležitá psychika :!: . Nechci zlehčovat tvoji situaci, ale když se občas dostanu do nepříjemného tlaku okolností, panikařím a nezvládám, nakonec to řeším postupně, podle toho, co je nutné udělat nejdřív. :idea: Prosím, mysli teď jen na to, že jdeš na vyšetření a pak . . . pak se uvidí. Podle toho, co se dozvíš, sestavíš nový pořadník k řešení. Asi to budou nejblbější Velikonoce v tvém životě, ale TY TO ZVLÁDNEŠ :!: . Nejspíš jsi tu na světě proto, abys ostatním dokázala, co všechno se dá překonat :shock: . Vím, je to nespravedlivé a netuším, kdo a proč "kdesi" píše náš osud, ale nic moc s tím nenaděláme :? . Do cesty jsou nám kladeny překážky a je na nás, jakou zvolíme cestu. Právě naše individuality určují náš směr a já v tebe věřím :!: . Moc ti držím palce, aby se ti humor brzy vrátil 8) .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2008 16:38 

Snetko,když tak čtu Tvůj příběh tak si říkám jak moc je to podobné mé mamince má za 10let 10operací,2infarkty,trombozu....atd....dneská má zaplat Panu Bohu vozík takže může ven mezi lidi ale to období,kdy na něj čekala tak proseděla 1,5roku za oknem-fakt nic hezkého.Dneska je pro změnu v nemocnici-na včerejšek v noci jsem jí tam vezla po 10hodinách zvracení,dostala injekce kapačky a poslali ji dom,včera odpo jsme jely na ultrazvuk žlučníku a domů už jí nepustili-nevím jak je to možné ale prý zřejmě vyzvracela i nějaké žlučníkové bahno a musí tam být na antibiotikách a kapačkách ale na druhou stranu je pod kontrolou.Operovat jí je velké riziko,protože je už 2roky na Varfarinu.Z nemocnice jsem jela na návštěvu a na úžasnou polívku k Taky,kde je fakt vždy moc hezky a nikdy se mi nechce odejít,protože ačkoliv ona sama nemá na růžích ustláno tak má srdce na správném místě a je to moc silná ženská.A večer,když už jsem si myslela,že se konečně vyspím z mé únavy a dohoním ty spací resty-Kubík začal ve 2hod. ráno zvracet a do 7 jsme hladili bolavé bříško :( :( -chytil nějakou střevní chřipku-takže on spí ted a já se těším jaká bude noc,chudinka je zelenej, jak sám říká poblinkanej posera :cry: :cry: :cry: .To jsem se to ale rozepsala :roll: tak se nezlobte,já jsem moc ráda,že Vás mám :)

Tubulizace 5.12 2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2008 19:16 

Snetko - moc a moc ti držím palečky. Moc Ti přeji aby vše dopadlo dobře!

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2008 19:27 

lecramko dalsi kilo? nejak si se nam utrhla ze retezu!! :D

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 bře 2008 00:51 

Ale ne neutrhla - jenže jsem chvíli stála a tak to šlo nyní rychle. Balancuji na hranici obezity a nadváhy tak snad těch pár deka sundám abych se konečně po dvaceti letech vrátila "JEN" do nadváhy :-)))

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 bře 2008 01:11 

Myslim si, ze 85 kilo je uplna pohoda... a na fotkach ti to moc slusi, tak se moc netrap tim , jestli jsi v obezite nebo nadvaze..

Obrázek

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 111, 112, 113, 114, 115, 116, 117 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina