Martina má pravdu. Meridie strojí cca 1100 Kč na 3 měsíce nebo cca 400 Kč na měsíc (ceny v lékárně v ISCARE, ale jinde by to mělo být podobné). Já beru Meridii od listopadu. Zpočátku mám vždy problémy se spaním (beru ji ve svém životě už potřetí

). Nemůžu usnout, hlavou se mi chaoticky honí různé myšlenky a já se modlím, aby už bylo ráno

Meridie totiž působí na mozek, ne na žaludek! Asi tak po týdnu se to stabilizuje a je to OK.

Chutě mi to tlumí dobře, ale teď, po 5 měsících užívání mám pocit, že si tělo na působení léku zvyklo a ten tlumící účinek už vyprchává.

Bavila jsem se o tom s jednou svojí známou zdravotní sestřičkou a ta mi mou domněnku potvrdila.

Ale co, tento měsíc s Meridií stejně končím. Horší to ale bude po jejím vysazení.

Dobře si vzpomínám, jaké chutě na mě přišly v "tekutém období" po operaci.

Pomáhal mi na ně jen nálev z nakládané zeleniny.
Co se týká vedlejších účinků, tak mám trochu potíže s vyprazdňováním

, ale to nemůžu až tak úplně připisovat Meridii, protož to jsem měla vždy, když jsem málo jedla.
PS: Už déle na sobě pozoruji, že mi stačí daleko méně spánku než dříve. To prý také může být působením léku na hubnutí. Ale teprve až Meridii vysadím, tak vám řeknu, jestli to bylo lékem, nebo mám prostě po zhubnutí více energie