Daniela Poulová píše:
No jo, když je z čeho brát, jde to rychleji - zejména, když člověku ještě nebylo třicet. Teď jsem se dostala na Tvou úroveň (skoro) a uvidíme, jak to půjde dál.
Kilojouly nepočítám, ale vím, že se pohybuji někde kolem 5000. Někdy ulétnu (čokoláda!), ale to je možná spíše dobře, protože bych nechtěla, aby si metabolismus zvykl na nízký příjem a bral ho jako normální.
Nemám žádnou zázračnou dietu. Poprvé držím dietu, při které nemám hlad. Já bláhová jsem si kdysi myslela, že bílý rohlík je dietní jídlo.

Jím pětkrát i více denně malé porce. Změnila jsem skladbu potravy. Dřívější výjimky jsou dnes pravidlem (zeleninové saláty) a naopak (přílohy, pečivo). A funguje to.
Před několika měsíci mi kolikrát bylo malé i oblečení XXXL, dnes pošilhávám po XXL a samozřejmě se vejdu do hodně věcí, které dlouho ležely ve skříni. Fyzicky se cítím mnohem lépe, nezadýchávám se tak. Tlak mi klesl na 120/70.
Hubne mi hlavně břicho. Kůže se naštěstí poslušně smrskává. Prsa kupodivu zůstávají (už tak nejsou moc velká, takže mám radost), ale ocenila bych nějaký vývoj na stehnech a hýždích. Asi budu muset trochu více hýbnout kostrou.