PRO ELENU
V tuto chvíli si vylaď úsměv, protože tě chci potěšit
Buď na sebe hrdá, jak dlouho sis dokázala udržet velký - opravdu velký - váhový úbytek

Kdypak se ti něco podobného v životě povedlo

pokud vůbec někdy

Vypadáš skvěle a při tom z tebe sálá spousta pozitivní energie. Vůbec nejsi pasivní, seschlá a hubnutím unavená troska. Jsi aktivní a veselá a zdravá

. Co chtít víc? Já osobně také doufám, že na konec metříku někdy dolezu, ale v současné době si užívám to, co je: že na mé zhubnutí pozitivně reaguje okolí, že si můžu bez větších problémů kupovat oblečení, že nebudím nežádoucí pozornost všude, kam vstoupím apod... Určitě to máš stejně, jen už si toho tolik nevážíš, protože sis zvykla, že, ženo

Vím, že plánuješ estetickou operaci. Počkej, co to s tebou udělá

Určitě ti ubere alespoň 4 kg - to zaprvé. Zadruhé: určitě se budeš cítit ve svém těle opět skvěle. Zatřetí: zase ti to ubere na konfekční velikosti a za . . . . Určitě bych mohla pokračovat dál. Zkrátka

pořád je, na co se těšit a nebude konec, dokud to sami nevzdáme. Ale to už tu bylo a tam se vracet nebudeme, že ne?
Také mám výpadky a selhání, dny veselejší a smutnější, váhu skvělou a depresivní. Už ale jinak přemýšlím a ty určitě také, jen si to už neuvědomuješ

. Když mám večer hlad, kouknu na hodiny a když je pozdě

, prostě si nic nevezmu. V restauraci si nevybírám jen podle chutí, ale podle velikosti porce (samozřejmě ty menší

), naučila jsem se odmítat nabízené jídlo, když nemám hlad apod.
Udělaly jsme velký kus práce, hodně jsme změnily k lepšímu. Máme radost z obyčejných věcí a nebudeme si ji kazit věčným sledováním váhy

. Už ji jen kontrolujeme a až si tělo po té hubnoucí námaze zvykne na nový režim, určitě bude ochotné zase něco pustit. Doufám v to a věřím, že dřív nebo později budeme spokojené.