Liduš, věřím, že je to pro tebe teď těžké. Já taky miluju omáčky, klobásky a podobné kalorické bomby. Ale já mám oproti tobě tu výhodu, že i když si dám řízek (který bych samozřejmě neměla), tak vím, že mi to neublíží, protože do sebe víc jak 1/2 kuřecího řízku nedám. Oči by chtěly, ale žaludek říká nenene. O to to máme jednodušší. Nevyhýbám se vůbec žádným jídlům, protože mám strach, že kdybych se jím vyhýbala a jednou moje vůle povolí, šlo by to nahoru jako po každé dietě, kdy jsem přestala dodržovat dietní režim. Každý si zažil jojo efekty a tomu se chci vyvarovat. Je pravda, že před operací jsem žádnou dietu nedržela, protože jsem si říkala, že je to naposledy, což teď už vím, že není pravda. Teď bych řekla, že si dopřávám dokonce častěji, ale ono je to v tom množství. A o to tu jde. Nikdo se nechce celý život omezovat. Život máme jen jeden, ale vědět kdy máme dost, to byl náš problém. Přeju ti aby si se taky brzy dočkala.
Jo a ještě něco, dokud jsem zhubla 25 kg nebyl jediný člověk (kromě mých nejbližších), kdo by řekl, že jsem zhubla. Teď když potkávám známé a je to pouhých dalších 8 kg, se každý diví a ptá se jestli nejsem nemocná. Je to zkouška, kolikrát jsem si říkala, to snad není možný tolik kg dole a nikdo nic. Takže vydrž odezva bude. Já jsem taky malá, mám 157 cm.
_________________ 41 LET 14.1. 2008 2V1 sleeve resekce+žlučník doc.Dostalík, FN Ostrava 15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava 19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava 26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava
|