Ahojky všichni, moc Vám děkuji za Vaše odpovědi, moc jste mi pomohli! Neumím moc s internetem, tak pořádně nevím, jak zaslat odpověď, takže pořádně ani nevim, kde se má odpověď zobrazí

, ale je to prostě pro Vás všechny, kteří jste mi odpověděli
Omlouvám se, ale pracoviště, kde mě operovali, zatím uvádět nebudu, přece jen budu jejich pomoc ještě nějaký ten pátek potřebovat, protože nevím, kam jinam jít, a protože mám i další chronické onemocnění, s kterým docházím do této nemocnice do poradny, a tam jsou moc dobří, raději (alespoň prozatím...) pomlčím... Každopádně co jsem doma, už mám něco o péči po bandáži načteno - hlavně z tohoto fóra - DÍKY MOC ZA NĚJ I ZA VÁS VŠECHNY!, takže kdyby chtěli se mnou dělat něco, co se mi nezdá, ozvu se mnohem razantněji

Dneska jsem měla dva jogurty, ananasový džus a domácí banánové mléko

, vše po troškách, vypila jsem cca litr vody a cítím se zatím perfektně, mnohem líp než po nemocniční stravě! Akorát jak jsem pila tu vodu a nejedla, mám celkem velký váhový úbytek (ne že bych si stěžovala

, ale nevím, jestli je to v pořádku!). Před operací - minulou neděli - váha 127,5 kg, dnes (sobota) - váha 119,8 kg... Zmizela mi dokonce i třetí brada

Jinak pocity už výborné, už se neproklínám, že jsem na tu operaci lezla

HLAVNĚ DÍKY TOMUTO FORU, byla jsem bezradná, fakt je to super! Jen mě docela ještě bolí místo kolem toho portu, ale jinak fakt bezvadný. Ještě jednou díky všem a zatím, dobrou noc