fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 07 zář 2025 18:59

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2008 13:16 

A ještě maličkost po první kontrole mi doplnili bandáž o 5ml. Teď již cítím brzo zasycení,ale váha se nehýbe. Díky za rady.

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 srp 2008 19:13 

Terko moc ti gratulují jsi moc šikovná.Emmo taky ti gratulují ke kroužku Elenka ti radí dobře , Alenka taky . Přejí ti hodně úspěchu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 09:40 

Gratuluju všem děvčátkům ke zhozeným kilečkům!!

Tubu09/2008,po těhu spousty kil zpátky,takže díky zlatým ručkám docenta Holéczyho a diverzi 08/2012 jedu znova...

Od 25.11.2015 nové bříško :)

Předmět příspěvku: Libuško,
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 11:19 

děkuju moc :wink: . Jak tak čtu poslední příspěvky, zůstává mi rozum stát... Jak můžou dát někomu po operaci dvě housky??? Pravdou je, že se režim po operaci od různých operaterů trochu liší, ale minimálně týden po operaci na tekuté, pak kaše a pak mixované stravě je všude stejný...to je teda celkem síla :shock: !
Emmi, holky Ti už vše napsaly, jinak, pokud si projdeš příspěvky, najdeš tu i celou brožuru o stravování, v sekci Vše o stravování a hladu....strana 31.
Hannach11, já jsem po doplnění dodržovala stejný režim jako po operaci, tedy nejdřív tekutou a pak kaše a váha se mi dolů celkem pohnula, navíc mi paní doktorka snížila množství ze 150 ml na 100 ml.
Což při pití bohužel nedodržím, ale stejně nevypiju tolik, kolik bych měla...
Jinak plný souhlas s Elenkou, takový ingnorantsví mohlo způsobit sakra vážnej problém, včetně ohrožení na životě :x !

Obrázek

[b]
[b]bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží
24.06. 2008 první doplnění, 2 ml
[/b][/b]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 14:03 

Dobré odpoledne všem.Prosím o radu,budu vděčná za jakoukoli.Nevím,co mám dělat,Váha se zastavila a ne a ne se pohnout.Ať se zvážím ráno nalačno,nebo večer,pořád stejně.Tak už je to skoro týden.Popíjím rajčatovou šťávu,jím bílý jogurt.k obědu většinou mixovaná mrkev a květák,kedluben zkrátka co mám,Asi 2x jsem si přimixovala kousek kuřecího masa.Snažím se pít co nejvíc,ale po operaci je mi z vody na zvracení.Snažím se jíst tak 5x denně.Má některá taky takovou zkušenost?Děkuji za odpovědi a hezký den.Drahuna.

Předmět příspěvku: Drahu,
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 14:08 

mě stála váha několik týdnů, prostě se nepohnula a nepohnula. Jediné, co Ti poradím, je obrnit se trpělivostí, ono se zas pohne, neboj... Dej svému tělu čas, aby se srovnávalo se změnami, kterými prochází.

Obrázek

bandáž 05.03. 2008,-25 kg před bandáží

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 15:14 

Drahu někdy je to na budku, někomu stojí i pár měsíců, ale bezkonkurenční rekordmanka je Alenka. Naštěstí nehází flintu do žita, i když každý druhý by se na to vybodnul. A jsou i případy, že se váha ani s bandáží neohne.

Předmět příspěvku: trixl
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 15:35 

Ahojky,já mám tubulizaci,těch 12,5 kg sletělo ze mě ani nevím jak.6e by tělo šok mělo?Jen co se dohojím,začnu posilovat a aby v tom byl čert.Od kdy můžu posilovat břicho?Ještě to bolí,ve středu bylo14 dnů,co jsem po operaci.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 21:03 

Teda Keishi velká gratulace k tvému jubileu :lol: . Jsem zvědavá jestli budeš taky tak šťastná až ji budeš mít i ve skutečnosti. :lol: Koukám že ještě 4 kg a dohoníš mojí váhu, 1*

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku: Díky všem za pomoc!!!!!
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 21:20 

Ahojky všichni, moc Vám děkuji za Vaše odpovědi, moc jste mi pomohli! Neumím moc s internetem, tak pořádně nevím, jak zaslat odpověď, takže pořádně ani nevim, kde se má odpověď zobrazí :? , ale je to prostě pro Vás všechny, kteří jste mi odpověděli :lol:
Omlouvám se, ale pracoviště, kde mě operovali, zatím uvádět nebudu, přece jen budu jejich pomoc ještě nějaký ten pátek potřebovat, protože nevím, kam jinam jít, a protože mám i další chronické onemocnění, s kterým docházím do této nemocnice do poradny, a tam jsou moc dobří, raději (alespoň prozatím...) pomlčím... Každopádně co jsem doma, už mám něco o péči po bandáži načteno - hlavně z tohoto fóra - DÍKY MOC ZA NĚJ I ZA VÁS VŠECHNY!, takže kdyby chtěli se mnou dělat něco, co se mi nezdá, ozvu se mnohem razantněji 8) Dneska jsem měla dva jogurty, ananasový džus a domácí banánové mléko :P , vše po troškách, vypila jsem cca litr vody a cítím se zatím perfektně, mnohem líp než po nemocniční stravě! Akorát jak jsem pila tu vodu a nejedla, mám celkem velký váhový úbytek (ne že bych si stěžovala :-), ale nevím, jestli je to v pořádku!). Před operací - minulou neděli - váha 127,5 kg, dnes (sobota) - váha 119,8 kg... Zmizela mi dokonce i třetí brada :-) Jinak pocity už výborné, už se neproklínám, že jsem na tu operaci lezla :-D HLAVNĚ DÍKY TOMUTO FORU, byla jsem bezradná, fakt je to super! Jen mě docela ještě bolí místo kolem toho portu, ale jinak fakt bezvadný. Ještě jednou díky všem a zatím, dobrou noc :-D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 21:23 

Diky Jani, porad te osmicce na zacatku nechci verit.. Jsem opravdu asi na hlavu, ale ja tomu vsemu porad nejak neverim.. Pamatuju si, kdyz jsem zacinala na 130kg, tak jsem si rikala, ze az bude devitka na zacatku, budu vedet, ze jsem to dokazala a ze to teda neni jenom voda z tela, ale i tuky a bude to na me videt... No, prisla devitka, a ja tomu porad neverila, ale vedela jsem, ze az bude osmicka, uz budu opravdu skoro normalni a budu spokojena s tim jak vypadam (protoze na fotkach starych 5 let mam 87 kilo a myslim si, ze jsem kocka).. Jo a osmicka je tady a ja si stejne porad pripadam tlusta.. Vim, ze si kupuju mensi obleceni a citim se fyzicky mnohem lip, ale hlava mi to porad nejak nebere.. Nevim, mozna je to tim, jak rychle hubneme, nabiraly jsme to roky a ted za par mesicu je to dole a tak se s tim asi clovek bude dyl srovnavat.. A nebo jsem proste na hlavu :o :lol: :!:

Obrázek

Předmět příspěvku: Zkouška :-)
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 21:32 

Jen zkouším, jestli se mi zobrazí "váhoúbytkoměr", jestli jsem to udělala správně :-D

Předmět příspěvku: Klárko,
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 21:49 

tak to je nás víc na hlavu...já to mám obdobně, na týhle váze jsem byla někdy před deseti lety :shock: .

Obrázek

24.06.2008 první doplnění, 2 ml

Předmět příspěvku: Emmi,
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 21:56 

ono to na té tekuté stravě jde poměrně rychle, pokud jsi nebyla před operací na nějaké přísné dietě, tak z Tebe nejprve půjde voda a a pak teprve tuky. Místo okolo portu bude ještě chvilku citlivé, ale to se zahojí, uvidíš :wink: .

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 02 srp 2008 22:14 

Keisha píše:
Diky Jani, porad te osmicce na zacatku nechci verit.. Jsem opravdu asi na hlavu, ale ja tomu vsemu porad nejak neverim.. Pamatuju si, kdyz jsem zacinala na 130kg, tak jsem si rikala, ze az bude devitka na zacatku, budu vedet, ze jsem to dokazala a ze to teda neni jenom voda z tela, ale i tuky a bude to na me videt... No, prisla devitka, a ja tomu porad neverila, ale vedela jsem, ze az bude osmicka, uz budu opravdu skoro normalni a budu spokojena s tim jak vypadam (protoze na fotkach starych 5 let mam 87 kilo a myslim si, ze jsem kocka).. Jo a osmicka je tady a ja si stejne porad pripadam tlusta.. Vim, ze si kupuju mensi obleceni a citim se fyzicky mnohem lip, ale hlava mi to porad nejak nebere.. Nevim, mozna je to tim, jak rychle hubneme, nabiraly jsme to roky a ted za par mesicu je to dole a tak se s tim asi clovek bude dyl srovnavat.. A nebo jsem proste na hlavu :o :lol: :!:

Keishi teď jako kdyby jsem četla svoje řádky. Stále se vidím jako velká koule, když si vybírám oblečení automaticky jdu k velkým velikostem, stále navlíkám volné haleny ať překryju to sádlo. Stále nemohu uvěřit manželovi že už se nemusím schovávat za neforemným oblečením (on tomu říká pytle). Asi to ještě chvíli potrvá než si troufnu obléct úplejší oblečení. Ale někdy mi připadá, že lidé vidí někoho jiného než já v zrcadle. Já 40 kg slavit už asi nebudu , ale přesto jsem ráda za to co mám. I když nemohu stále uvěřit, že mám oblečení menší o 6 velikostí. Já se opravdu v zrcadle vidím hodně tlustá. Někdy si říkám, že už se anorektičkám ani nedivím, taky se pořád vidí tlusté (i když já ještě stále jsem)

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina