Ahojík
Tak jsem dnes absolvovala kontrolu v ISCARE. Doma jsem si říkala, že pokud tam uvidím dr. Melechovského, musím mu poděkovat za to, co pro mě tou operací udělal. Měla jsem štěstí, odchytla jsem ho v čekárně a snažila se v poněkud zmateném monologu vyjádřit svůj vděk

. K mému údivu si mne pak zavolal na kontrolu (měla jsem jít k pí. Fraňkové). Řekl mi, že je se mnou spokojený, že jsem toho hodně dokázala

. Ani mne nevážil, věřil mi

. Povídali jsme si, jak se cítím, jestli zvracím (1x týdně je prý hodně

), jestli dodržuji porce, kolikrát denně jím apod. Pak jsem musela ukázat své břicho

. Nabídl mi chirurgické řešení, ale já s tím chci ještě počkat, vysvětlila jsem mu své důvody a domluvili jsme se, že se ozvu. Příští kontrolu mám až za rok a tak si myslím, že ani můj lékař neočekává nějak dramatické hubnutí. Když jsem si procházela své záznamy, zjistila jsem, že si svou současnou váhu +/- kilo udržuji už od 15.5.

, takže nejspíš konečná

. Nicméně pohyb je prý důležitý i do budoucna (to jsem tušila

) pro formování a posilování těla

pro kondici a správné fungování čehokoliv

Budu doufat, že se někdy dostanu alespoň na 89.90 abych se pokochala tím pohledem, ale asi spíš ne. Leda, až mě ořežou
Desapo - plně souhlasím s Elenou a Renatou. Dříve jsem hubla bez problémů 4 kila měsíčně, pak 3, pak jsem přidala pohyb a bylo to 3 - 4 kg měsíčně, pak 2 kg a teď bojuji o to, aby metřík odpovídal skutečnosti.

Samozřejmě bych se mohla chrtit jen se zeleninou a vývarem, ale já šla na bandáž, abych mohla jíst VŠECHNO. Samozřejmě, že kalorické bomby konzumuji jen výjimečně a příležitostně, ale nevařím si nic extra a dám si skoro vše, na co mám chuť. Také mám větší potřebu sladkého než dříve a to si musím opravdu tvrdě hlídat

. Jinak je mi OK a stále doufám, že už se brzy stane něco nového, čím bych se mohla chlubit. (A nemyslím tím jen hubnutí

).