fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 08 zář 2025 18:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 srp 2008 08:33 

No právě... A v tom já vidím to kouzlo bandáže. Že si ty brambůrky prostě dám, ale ne pytel. Jenom trochu. A pak se zase v klidu najím, když budu cítit hlad. Jsou to zatím jen moje představy, protože jsem necelý měsíc po operaci, tak uvidím, jak to bude fungovat v reálu. Teď mám kaše a už mi dost lezou krkem. Papa :D

Iscare
1. doplnění 16.10.08 - 2ml, 2. doplnění 10.12.08 - 1ml

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 srp 2008 09:39 

no kdyby mě to takhle fungovalo, to by bylo bájo, ale nefunguje, dát si brambůrky je někdy neslnitelné, sekají se, tlačí i když je koušu a koušu, takže hodně pomalu a ředím mlékem takže kaše. Kalorie musím hlídat jinak bych nehubla ani náhodou. Takže nejvíc jsem nasratá, když mám hlad jak vlk, jedla bych, ale po prvních dvou soustech se mi to sekne a je mi zle, takže si ani nepochutnám, ani se nenajím, někdy stojím dlouho nad dřezem... Ale někdy to co jednou prošlo, neprojde a příště źkusím a jde, nevím jsem jak partizán.. :lol:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 srp 2008 09:43 

Ahojky,tak já se snažím vyvarovat tučných jídel,už jen proto,že mi dělaj neplechu v žaludku. Včera jsem si zobla kebabu a pak jsem celou noc zvracela..no prostě paráda. Můj druhý problém je,že necítím hlad,tak ani pravidelně nejím,třetí problém,nemám ani žízeň :evil: :evil: . Ale už i cvičím. Hubnu hodně na centimetry. Ale má představa taky byla,že když s ním za celý den průměrně mou předchozí jednu porci,že budu hubnout rychleji. Ale i za 11 kilo za 11 týdnů jsem ráda, o tom se mi mohlo jen zdát. Držím všem palečky :lol: :lol: :lol: Eva

6.6.08- bandáž žaludku-sklouzla,-8kg
5.11. 2v1vyndání bandu a sleeve Turnov. Metřík dokončen 13.6.09 Dcerky 4a7let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 srp 2008 07:22 

No koukám, že to má opravdu každý jedinec úplně odlišný. Já jsem fakt zvědavá na sebe až budu moct jíst tuhou stravu. Docela se toho bojím, protože ségra má bandáž přes šest let a má příšerný problémy. Dělali jí to v Liberci a já jí teď dokopala do Iscaru a ejhle! Na gastru jí žádnou bandáž nenašli a druhý den na rentgenu taky nic. Na kontrolu se snímkama jde koncem srpna, tak jsem zvědavá co Mudr. Melechovský řekne. Ona chce ten starej špurk vyndat, ale jak to provedou když ani nezjistili kde je, to je ve hvězdách. :roll:

Iscare

Předmět příspěvku: volná diskuse
PříspěvekNapsal: 24 srp 2008 21:17 

KOUKÁM JAK VÁM TO TAM NA TY STUDENTCE TEDA FAKT SLUŠÍ TO JE K NEUVĚŘENÍ CO JSTE DOKÁZALY KLOBOUK DOLŮ,KÉŽ BYCH I JÁ TAKHLE KRÁSNĚ VYPADALA AŽ SE MI CHCE BREČET :cry: UŽ ABYCH TO MNĚLA TÉŽ ZASEBOU JEŠTĚ NECELÝ MNĚSÍC A SNAD TO PŮJDE A BUDU TÉŽ TAK HUBNOUT.MNĚJTE SE KRÁSNĚ A ZAČÍNÁ NOVÝ PRACOVNÍ TÝDEN AHOJKY RENDY 41 LET A SYNY 22 A 20 LET

48 let Op 23/09 2008 FN Hradec Králové Mudr.Hroch

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 srp 2008 21:27 

Alkac píše:
No koukám, že to má opravdu každý jedinec úplně odlišný. Já jsem fakt zvědavá na sebe až budu moct jíst tuhou stravu. Docela se toho bojím, protože ségra má bandáž přes šest let a má příšerný problémy. Dělali jí to v Liberci a já jí teď dokopala do Iscaru a ejhle! Na gastru jí žádnou bandáž nenašli a druhý den na rentgenu taky nic. Na kontrolu se snímkama jde koncem srpna, tak jsem zvědavá co Mudr. Melechovský řekne. Ona chce ten starej špurk vyndat, ale jak to provedou když ani nezjistili kde je, to je ve hvězdách. :roll:

No to tedy koukám, dej nám prosím potom vědět jak sestra dopadla :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 srp 2008 10:10 

Holky,a jak se na tu studentku dostanu podívat?Taky bych tam třeba dala fotky,ale nic o tom nevím... :(

Předmět příspěvku: Studentka
PříspěvekNapsal: 25 srp 2008 10:37 

kacababa píše:
Holky,a jak se na tu studentku dostanu podívat?Taky bych tam třeba dala fotky,ale nic o tom nevím... :(

Ahojky napiš marie S. ona ty stránky založila a stará se o ně :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bandáž 2008,těhu2009 do toho jsem přestala kouřit a vše zpět + 10kg navíc
4.2 konzultace Turnov doplnění 3,5ml

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2008 18:12 

Tak jelikoz tu neni tema neuspechy, pisu do temata Pokroky.. Jdu to proste na sebe verejne naprasit.. Za posledni mesic jsem zpatky nabrala 4kg a jde to stale nahoru. Poradne nevim, cim to je, ale tusim, ze za prve rozhodne tim, ze mam ted docela nervy, za par dnu se stehujeme zpet do Cech (a hrozne se mi nechce), takze toho mame strasne moc, za druhe pritel je kvuli tomu porad v praci, takze ja jsem tady uz mesic uplne sama s malou cely dny i vikendy (zadna rodina, kamaradi!) a dalsi duvod urcite taky je, ze jak jsem se dostala na tech 90 kilo, zacla jsem bejt se sebou spokojena a to bylo u mne uz i v minulosti kamenem urazu.. No proste to nezvladam, jim hodne, casto a cokoliv.. Myslim si, ze pro me uz neni navratu, budu se proste muset smirit s tim, ze budu vzdycky tlusta. Bandaz u me hned od zacatku nefungovala tak, jak jsem si predstavovala a musim se priznat ze jsem casto skoro nic nejedla (a ani nepila!) abych nejake to kilo dala dolu. No, nezvladla jsem to, jsem na sebe nastvana, ale bohuzel ne dost silna, abych to odvratila..

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2008 18:26 

Keisho, viděla jsem tě začátkem srpna v Iscaru a moc ti to slušelo, tak to nevzdávej a zkus se zapřít. Já jsem teda taky teprve měsíc po operaci a už musím bojovat, a to hlavně s těma chuťovýma pohárkama-jsou to mrchy. Třeba až se přestěhuješ a budeš trochu víc v klidu, tak to zase půjde. Přeju ti abys nepodlehla jídlu úplně a dokázala jsi se zase zvednout a jít vstříc hubnutí. Pa Alena :wink:

Iscare

Předmět příspěvku: Keisha
PříspěvekNapsal: 05 zář 2008 18:40 

Keisho, buď v klidu a nelámej nad sebou hůl. Jsi mladinká a vše se zase srovná. Kdyby jsi věděla, kolikrát já byla hubená a pak zase tlustá :D .
Přestěhujete se, budeš mít klid, kamarádky a holky z klubu Tě v tom samotnou nenechají, neboj. Nepomohla-li bandáš, jsou další možnosti. Držím Ti palce a nevzdávej to !!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2008 18:50 

Keisho - 4 kila jsou určitě nepříjemná a hází tě do depresí,ale ROZHODNĚ to neznamená konec. Jsme jen lidi a krize - větší nebo menší má kdekdo. Je jasné,že ta izolace a problémy,ve kterých se ocitáš,můžou za to,že ubývá sil a odhodlání. Nedá se řešit vše najednou - hold váhu zabal na stěhování už teď a zasoustřeď se na to,co se musí řešit nejdříve. Bandáž ti z bříška neuteče a protože ty kila a vlastně i to,že bandáž máš svědčí o tom,že v sobě máš odhodlání,tak ono se na něj určitě zase dostane. Možná,že až se v Čechách zabydlíte,tak by stálo za to,vyhledat odborníka,který ti s tím pomůže. To vůbec nemyslím zle,naopak.Vím co říkám,mám za sebou ledas co a vím,že někdy to člověku samotnému nejde. Naví je tu tohle fórum a spousta lidiček,kteří ti můžou být oporou. Tak neházej flintu do žita,dej tomu čas a až se život trochu usadí a načerpáš sil,tak se do toho zase pustíš. Moc ti to sluší !!!

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2008 19:30 

keisho, já to mám taky tak, 2 kila nahoru a dolu není problém, chutě jsou děsivé, už někdy nevím co je hlad a co je chut. Je to i tím, že méně piju, ale po cestách prahou, do školy a zpět apod. je těžké napájet, znám všechny místa s hajzlíky důvěrně :twisted: nejlepší když doma nic není, to stojím před lednicí a před špajzem a přemýšlím co bych si dala pikatního ay mi to zahnalo chuť. Omlouvám se sama před sebou že jdu na žlučník a že budu hladovět, ale vím že si kecám .... :twisted: Až se přestěhuješ bude třeba nová chut do hubnutí, těším se až si dáme zase kafíčko... Drž se :wink:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2008 19:31 

Keisho to je dobryyyyy taky mám výkyvy a někdy jak prase. Hlídej si jídlo, přidej pohyb. Ale hladovění nepití to máš zakázaný, mysli na to pokaždé když tě to napadne.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 zář 2008 20:50 

Keisho já vím naprosto přesně co ted prožíváš,jsem na tom uplně stejně.Taky jsem víceméně pořád s Adámkem sama a nedostatek kontaktu s lidma a s přáteli mě naprosto ničí!!!!! :cry: :twisted: Tady u nás není jedna pořádná kamarádka,všichni to jsou falešný drbny-a na tom já si holt nepotrpim. :roll: :wink: Chci tim říct že se pro mě bohužel stalo nejlepšim přítelem jídlo :oops: No snad i já se nad sebou zamyslim a pustim se do toho znovu!!!!

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina