fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 26 črc 2025 05:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2007 11:45 

Ahoj Datli,takjsem ti chtěla napsat něco povzbudivého,ale než jsem se pročetla nakonec,tak holky všechno napsaly :lol: :lol: :lol: :lol: Děvče,trpělivost,uvidíš,že to půjde :roll: :roll: Važ se pouze jednou za týden nebo za deset dní. Budeš klidnější. Hlavně hodně pij. Chce to dost tekutin. Jak psala Evička,svatá pravda,chce to pít. Ty nápoje pokud možno moc nesladit. Já piju šťávy od RELAXU-rajskou,mrkvovou apod. A ještě od NAHRIN-nápojový koncentrát-višeň,černý rybíz,pýr,pampeliška,březové listy,kopřiva,tužebník,artyčok,lipový květ....Možná to znáš. :wink: :wink: :wink:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2007 11:46 

qwys když on to není problém jen těch děcek,aspoň podle mýho názoru :? .Jasně,hodně věcí vidí v TV,ale od toho mají rodiče,aby dle možností kontrolovali,na co se jejich děti koukají,a případně jim vysvětlují....Já se o to,v rámci možností,snažim.Pak jsem za tu příšernou macechu :twisted: :evil: ,která je nenechá koukat na brutální filmy,nenechá je hrát hry o zabíjení,no prostě prudí.....Ono by to bylo asi pohodlnější,říct zmizte mi z očí,a dělejte si co chcete,hlavně neotravujte!To víš,že občas si taky říkám,co jsem to za semetriku,ale pak si řeknu,že je to pro jejich dobro,aspoň doufám!To víš,že,když si myslí,že je nikdo nevidí,neslyší,že se umí taky "pěkně" titulovat a dělat gesta,ale to neovlivníš.Zas nechci,aby byli za takový ty ušlápnutý s nejvulgárnějším výrazem "Jdi mi k šípku!",ale nějaký hranice mít musí.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2007 13:38 

Tak já se hlásím k matce,jenž pro klid a bezpečí pořizuji svému 6,5 letému klukovi mobil.
Rušíme pevnou linku,takže tento telefon bude doma namísto ní.
Nechávám kluka občas doma samotného a vyběhnu do obchodu,nebo jsem u sousedů...Klukovi to nevadí,ale měl doposud možnost,když měl potřebu zjistit,jestli už jdu domů,tak mi zavolat.Na telefonu měl nastavené moje číslo a jen zmáčknul čudl a bylo.
Taky začíná chodit sám na kroužky odpoledne.Občas za ním jdeme a nenápadně kontrolujem,jaké má chování,když si myslí že je sám.No a tréning mu trvá 2,5 hodiny a je tam často bez nás.Chci mít jistotu,že kdyby se něco dělo,může nám volat.Vůbec nevycházím z tlaků okolí.To ne.
Ale u nás je to tak,že děti šikovné,co nevyžadují doprovod na kroužky,tak povětšinou mívají mobil,pro kontroly a jistotu.
Holyk tu střídavou péči vám nezávidím-vnímám problémy sousedů,co mají kluka co 14 dní.Vnímám to tak 5 let a fakt nezáviděnihodná situace.Ještě když do toho působí i prarodiče-3 výchovný živel-rozmazlovací.
Jdu do sebe kopnout skleničku pití.Ali-Nahrin a Just dělá moje švagrovka a ty ceny-nee,nechci.Beru si od nich jen opravdické"špeky",co nejsou k mání u jiných firem.
Investuju každý měsíc do zdraví hlavně dětí-pak až my-nemalou částku,takže hledám alternativy a hlavně funkční.
Brrrr ty zeleninové šťávy uáááá ee

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2007 14:21 

Datli,jo ceny hrozný. Dělá to moje pedikérka,mám pouze ten koncentrát,dostala jsem ho od ní se slevou,jinak stojí asi 700 Kc. Teď se mi ti šikne, že je tam spousta vitamínů a odvodňuje to. Zeleninové šťávy já moc ráda. Jinak ,dítě a mobil-dnes je to úplně normální. Jenom,kdyby jim to někteří naši obyvatelé nekradli. :x :x Raději bych přišla o mobil,než nevědět, co se s dítětem děje :!: :!:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2007 14:43 

Ale stejně se nedozvíš, když jde do tuhého. To už můžem děcka rovnou nechat očipovat ... ode mne to sedí, momentálně mám 3 čísla, jedno co mám léta, jedno co bylo na net a musím ho vyčerpat, třetí s levnýma smskama ... :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2007 15:43 

Asi tak, myslím ani nic moc nepoužívám, občas nějakou mmsku teda. Potom takový jednoduchý mobil asi ani nebude stát za ukradení. Pokud se ještě ovšem dělají.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2007 15:58 

Trixl dělají.Zrovna teď je nějaká dlouhodobá akce pro 6-26 leté jakože pro studenty,tarif bav se.
Pár sms a pár minut volání zdarma za 250kč-měsíc.
No a Qwys nezapomeň,že než se hlavně menší děti naučí obsluhovat telefon a smskovat,že je to taky nějaká doba.A další věc je-proč dítě hraje hry na mobilu?Páč nemá co dělat.Takže doma to nedovolím-na tréningu si to taky nemůže dovolit...a mimochodem spíš nechat to děcka odzkoušet a vysvětlovat,že jsou věci mnohem příjemnější,jak tyto hry a aby na to to dítě pak samo přišlo.
Mě se to občas doma daří-vysvětlovat dokolečka a mluvit....Utíkáme zase na gymču,dojdu za chvilku.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2007 17:01 

Já tedy hry neraju,ale jsem si všimla,že jsou vesměs placené,tak pokud to dítěti nezaplatíte,tak nemůže hry na mobilu hrát. Možná se mýlím.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2007 22:54 

No já mám nějaký šílený mobil , má to foták, MP3 a já nevím co ještě (dostala jsem ho loni k narozeninám). Dodnes nevím, co všechno umí, je tam snad i seznam na nákup, menstruační kalendář a plno jiných ptákovin. Já využiju SMS a červený a zelený knoflík s telefonkem. :D Nedávno mě ale dostala moje dcera (5let), která si ho půjčila a když jsem ji s ním načapala, tak tam mastila nějakou hru. Ještě ze mě udělala totálního vola, protože jsem ani netušila, že mám nějaké hry v mobilu. :? Mobil mě nechává naprosto klidnou, nejvíc vytočím manžela tím, že jdu s doginama ven, tři hodiny o mě nikdo nic neví a když se mi snaží dovolat, tak to zvoní v kuchyni na lince. :D

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2007 23:02 

Moniko,to jsme na tom stejně,když mě potřebují,mám mobil doma nebo vyplej. Mám tam taky foťák,ale fotky mi nejdou uložit do PC. Bych si musela koupit něco a ty fotky nejsou nic moc. Fotím digifoťákem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2007 23:11 

Na focení mám taky digifoták. Nedávno jsem našla k němu papíry, mám ho už dva roky a zkoumala jsem co umí. Zjistila že je celkem chytrý a já úplně blbá. Skoro 5000 fotek, které mohly být ještě kvalitnější. Když já tak nerada čtu návody. Já raději historické knížky :D

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 bře 2007 23:15 

:lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 bře 2007 08:19 

Jj,holky,manža mi taky neustále tvrdí:"Mobil,od slova mobilní :roll: :lol: !"Mám ho taky neustále někde hozenej!Taky jsem dostala mobil se všema možnejma i nemožnejma funkcema :? :oops: :wink: ,který jsem moc nevyužila(i když jsem občas fotila malou,nějaký momentky,když jsem honem neměla po ruce digi fot.).No a pak mi ho malá hodila do WC :oops: :? a od té doby jsem vytáhla svůj původní,nebarevný,bez foťáku,bez MP3 a jde to!A úplně mi to stačí!Malá je vůbecexpert,kde narazí na ovladač,telefon,už s tím pochoduje po pokoji a někam to zakládá :? :lol: :lol: .Naposledy hodila mužskýmu MT do odpadkáče,měl jen pípnutí,takže jsme lezli jak blázní po čtyřech po kuchyni a poslouchali,odkud se to píp ozve.Docela roztomilé :lol: !Našla jsem ho,až když jsem šla něco vyhodit :oops: :roll: .Jinak kluci,až na toho nejmladšího,MT mají,ale jen proto,že domů jezdí vlakama,tak aby jsme byli ve spojení,kdyby něco.Sice ho občas neslyší a nepoužijí,ale už pro ten pocit :? :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 bře 2007 10:21 

Tak mobil to je moje.. Bez něj ani ránu. Nejvíc jej samozřejmě využívám na volání a SMS.... Ale teď jsem si koupila gigovou paměť.kartu, takže do mobilu stahuju z PC hudbu, fotky, videoklipy,... Fotky, co vyfotím mobilem, si pak zas popřetahuju do počítače a ukládám, rozesílám známým a tak..
Foťák máme klasickej, ale digi si občas půjčíme od tchána - no taky z něj pravda nejsem moc moudrá. Fotit umím, ale mazat taky-jak jsem zjistila :lol: :cry: ...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 bře 2007 12:34 

Zelenoočko Evičko fotíš krásně,ten pokoj byl jako živej. Když jsi taková šikulka hoď sem holkám jednu fotku ať ví, do čeho jdou :lol: :lol: :roll: :roll: :P :P

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina