bossice píše:
Ahojky všichni, už delší dobu se mi nedaří nic shodit, stalo se Vám někomu totéž? Popíšu: zhruba před 2 lety jsem vážila 125 kg, pak jsem se mořila a mořila a dotáhla to za rok na 117 kg. A pak už to vůbec nešlo dolů. Pro všeobecnou nemožnost - ztížený pohyb, zadýchávání, pocení, bolesti kloubů... - jsem dospěla k rozhodnutí, že podstoupím bandáž. Nakopla jsem se a začala na hubnutí pracovat ještě před operací a dala dolů za necelý 3 měsíce 10 kg. Pak bandáž v červenci 2008, jenže díky předchozí dietě se mi vůbec nepovedl ten skok, jak píší jiní, kila šla dolů pomalu, i když jsem přesně a přísně dodržovala pokyny. Před Vánocemi jsem byla na doplnění kroužku, to jsem měla 92 kg. Do Vánoc jsem 3 kg zhubla, ale svátky mě tak zvlčily, že jsem je znovu přibrala. No a od těch Vánoc jsem je sice už shodila, ale to hned v lednu a od té doby vůbec nic, nic, ani jedno jediný ubohý kilíčko. ..............
Ahoj Bossice,
tak aby ti to nebylo lito, ver, ze je nas takovych obandazovanych vic.. Ja byla na bandazi v zari a od te doby mam POUZE 8kg dole.. takze zadne uzasne hubnuti u mne rovnez nenastalo. Jde to hooodne pomalu. Mne se to vicemene zastavilo rovnez pres Vanoce, kdy se mi naopak podarilo dat 2kg nahoru.. a od te doby nic a nic.. az v tomto tydnu mi kilo a pul konecne spadlo dolu.. Samozrejme jsem za to moc rada, ale take jsem si predstavovala trosku vetsi hubnouci rychlost.. Na druhou stranu nemam zadne problemy s portem, zvracenim, atd... Trosku to prisuzuji take tomu, ze jsem mela v prosinci a lednu dost stresove obdobi a stesti ze mne zrovna nesalalo.. ted se situace vyznamne zmenila a ja verim v lepsi zitrky

.. Tak snad bude lip..

22.9.2008 bandáž žaludku BMI Chirurgie Brno Mudr. Cierny
26.4.2013 OMG bypass, Breclav Mudr. Cierny
http://petulka1650.rajce.idnes.cz/Osobni/