Holky, já se chci pochlubit. Já vím, nemá se to dělat, ale já musím. Nemám komu jinýmu bych se chlubila než vám. Dneska jsem prohrabávala skříň a našla dvoje tříčtvrťáky a dvě sukně, který jsem nějakej ten rok vůbec neoblekla, natož zapla. Já já to dneska všechno oblekla i zapla. Jedny kalhoty mě sice tlačí v pase, ale myslím, že 2, 3 kila to vyřeší. Já měla takovou radost. Co dokáže blbej 13 kilo. Radost až za kost. Nikdo mi zatím neřekl, že si všiml, ale asi to fakt ještě není vidět, ale teď až se nastřelím do těch menších věcí, tak si snad už někdo všimne. Ale za to můj manžel. To je zlatíčko. Po bandáži žijeme jako v líbánkách. On vám dostala nějaký strach, že až budu hubená, tak ho opustím

a kdyby mě unesl, tak by mě na rukou nosil

. Včera jsem dostala nádhernou kytku a to jen tak. Prostě mi dal kytku. Byla jsem v šoku. Pokud to takhle bude pokračovat, tak můžu říct, že bandáž mě zachrání ve všech možných ohledech. Zkrátka mi zachrání život. Jsem fakt šťastná, že jsem na ní šla a všem kteří se bojí nebo pochybují radím, ať najdou tu odvahu a změní svůj život. Já jsem na začátku, mám pár kilo dole a už se mi život mění a to k lepšímu. Holky a kluci, jen do toho!!!