fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 14 zář 2025 18:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2007 11:47 

Danielo, chci se zeptat párkrát jsem tu ten název Meridii četla ale nevím co to je, a kde to dostanu, povíš mě to síííím, dík :wink: :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2007 12:41 

Oravo, Meridie jsou prášky na hubnutí, které ovlivňují centrální nervový systém tím způsobem, že ovlivňují pocit hladu a chutě a zároveň zrychlují metabolismus. Jsou dobré, protože ve většině případů nemají nežádoucí účinky. Pokud je chceš, tak ti je předepíše klidně i obvodní lékař nebo tam, kde tě budou operovat. Cena příznivá kolem 400 kč za měsíc. Před třemi lety stály Kč 4000/3 měsíce. Takže jestli potřebuješ zhubnout do operace, tak si o ně určitě řekni. A dodržuj dietu kole 3500 kj. Hodně štěstí.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2007 14:09 

Danielo gratuluji :lol: :lol: Já jsem na tom podobně. Za necelý týden mám dole 2 kg (podle mé váhy) a také beru Meridii. Musím ale říci, že celý úspěch v tom určitě nebude. Dodržuji dietu na 1000 Kcal a musím se dost hlídat. Ráno abych vůbec jedla a večer abych nejedla :oops: A taky abych víc pila! První dva dny jsem měla hlad skoro pořád, teď už je to lepší. Píšu to jenom proto, aby si někdo, kdo tyto léky ještě nezná, nemyslel, že je to zázrak. Holky (a kluci :wink: ) pomáhá to, ale musíte také přidat něco ze sebe. Hlavně asi disciplínu v jídle. To už ale všichni znáte. :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2007 16:34 

OravoP jak psala Gábina,Meridie jsou pilule na hubnutí,napsala mi je pí.doktorka v Iscare na prvním pohovoru.Do jídla se spíš teď musím nutit :lol: ,je mi jakoby lehce na blindění,ale rozhodně ne hlad.K těm pocitům na blindění,doufám,že to má skutečně souvislot s tou Meridií,nedávno jsme měli s manžou takovou "nehodu" :oops: :oops: :oops: ,tak doufám,že nejsem v tom :shock: :? :? :!: Používám náplasti Evra(antibaby) a našli jsme jí nalepenou na prostěradle.....Tak doufám,že je tam nějaká ochranná lhůta :? :oops: :wink: :!:Ještě k těm pilulím-jsou dva druhy Meridie 10mg,a Meridie 15mg.Mám ty silnější :roll: :oops: na cca 3 měsíce a platila jsem je něco kolem 1300,-Kč.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2007 19:03 

Ahoj Danielo gratuluju k hubnutí já bych tu Meridii asi taky potřebovala ráno a dopoledne nejím a od oběda nevím kdy přestat :oops: v pátek jdu na internu tak si o ní asi také řeknu.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2007 19:13 

Také mám Meridii předepsanou v ISCARE, také tu silnější. V jejich lékárně stála cca 400 Kč na měsíc (bere se 1 denně). Danielko, do měsíce uvidíš, jestli je to Merídii, nebo . . . :shock: :!: :D Jisté je, že nevolnosti jsou tam psány jako možný vedlejší příznak užívání. Já to sice neměla, ale tím Tě nechci strašit. :evil: Spíš jsem v prvních dnech zaznamenala to zvýšené bušení srdce. Ale teď už nic nepozoruji. :) Jen 2x týdně váhu :roll: :) :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 dub 2007 21:43 

Holky moc dík, zkusím se na to obvodačky zeptat, no já z tím jídlem nemám vcelku problém, jen ta snídaně ale jde to, a dřív jsem si myslela že piji dost ale ted když mám zhruba ty tři litry pít no síla, jen když někam ráno musím jet a nesnídám tak večer nevím co bych snědla to bylo dnes, , tak dík, a všem držím pěstičky :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2007 12:48 

Holky, já se chci pochlubit. Já vím, nemá se to dělat, ale já musím. Nemám komu jinýmu bych se chlubila než vám. Dneska jsem prohrabávala skříň a našla dvoje tříčtvrťáky a dvě sukně, který jsem nějakej ten rok vůbec neoblekla, natož zapla. Já já to dneska všechno oblekla i zapla. Jedny kalhoty mě sice tlačí v pase, ale myslím, že 2, 3 kila to vyřeší. Já měla takovou radost. Co dokáže blbej 13 kilo. Radost až za kost. Nikdo mi zatím neřekl, že si všiml, ale asi to fakt ještě není vidět, ale teď až se nastřelím do těch menších věcí, tak si snad už někdo všimne. Ale za to můj manžel. To je zlatíčko. Po bandáži žijeme jako v líbánkách. On vám dostala nějaký strach, že až budu hubená, tak ho opustím :roll: :roll: :roll: a kdyby mě unesl, tak by mě na rukou nosil :wink: :wink: :wink: . Včera jsem dostala nádhernou kytku a to jen tak. Prostě mi dal kytku. Byla jsem v šoku. Pokud to takhle bude pokračovat, tak můžu říct, že bandáž mě zachrání ve všech možných ohledech. Zkrátka mi zachrání život. Jsem fakt šťastná, že jsem na ní šla a všem kteří se bojí nebo pochybují radím, ať najdou tu odvahu a změní svůj život. Já jsem na začátku, mám pár kilo dole a už se mi život mění a to k lepšímu. Holky a kluci, jen do toho!!! :lol: :lol: :lol:

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2007 13:11 

Elenko moc ti přeju zažít další a další příjemné překvapení z oblíknutí starších zapomenutých věcí ze dna skříně.
Mě to taky udělao velkou radost,že jsem nejen dopla,ale i vydechla a mohla v tom jít ven.
Ale taky si nikdo nevšimnul a neřekl,že to je vidět.
Kdo ví,možná není a já si to jen namlouvám.
A upřímně-závidím ti změnu chování a přístupu manžela.Normálně z toho mám slzy v očích,fakt.U nás to asi funguje tak,že kdykoliv přijde změna k lepšímu z mé strany,manža se oto víc stáhne do sebe.A má radost pak zmizí.
Hm,zase si stěžuju doháje.No nic,jdu udělat alespoň změnu v bytě-jdu pouklízet,dokud drak spí.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2007 13:29 

Eleno, prožívám si to samé, doma máme taky druhé líbánky a to oblečení to je fantastický pocit vytahovat věci, které mám schované asi 8 let a všechno dopnout už se ale dostávám do fáze, že mi hadříky dochází a musím si je přešívat nebo kupovat nové a to mám před sebou ještě 25kg to si budu muset potom jestli se mi to podaří zase kupovat nové. Jsem šťastná jako ty a všem přeji ať se jim daří, aby si mohli prožívat to krásné období jako mi dvě. :D :D :lol: :lol:

Miluše 49let band 7/2006 128kg
7/2012 88kg

Předmět příspěvku: pokroky
PříspěvekNapsal: 25 dub 2007 14:08 

Elenko,moc blahopřeju :P :P .Když se cítíš takhle fajn(vesele a spokojeně)po "pár" kilčech,tak to pojede dolů mnohem rychleji. :P Je to supr :wink: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2007 14:42 

Elenko moc gratuluji,ty to umíš tak pěkně napsat,že mi taky vyskočily slzičky.Užívej a měj se krásně! :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2007 18:41 

Elenko také moc gratuluju, to je další motivace k hubnutí a také mi kanula slzička já mám sice moc hodného manžela, ale kytku jen tak to bych také chtěla ... :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2007 18:52 

Elenko,prostě nááádhera,co dodat :D :wink: :!: Už se taky těšim,až vytáhnu dávno odložené věci :? :oops: a oni mi budou,budu v nich moct dýchat,sedět,no to musí být super!!!!Tak jen tak dáááál a manžel taky tak :wink: :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2007 19:36 

Eleno, co dodat. Holky už Ti všechno napsaly. Přeji Ti ještě mnoho tak pěkných dnů, jako byl ten dnešní. :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina