fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 31 črc 2025 06:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2007 21:05 

Všechny vás zdravím, jste všechny holky šikulky :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 dub 2007 22:10 

Holky díky, jste moje sluníčka. Díky. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2007 06:15 

Elenko a ty jsi naše sluníčko :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Taky ti přeju moře takových krásných chvilek. :D :D :D :D

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2007 08:21 

Zdravím po delší době. Vy jste šikulky, jak vám to jde dolů. jak objemy tak kila. A moc vám přeji, že máte okolo sebe někoho, kdo vás ocení a povzbudí dál bojovat.... (mě to docela chybí...)
Já mám docela splín, protože se mi teď vůbec nedaří... kila stojí a objemy taky ... minulý týden jsme pekli a připravovali na svatbu v rodině a o víkendu to vypuklo a já zjistila, že nemám absolutně žádnou vůli, prostě jsem se cpala ...
A chlapi... můj si taky nic moc nevšímá, nedávno jsem si nechala zkrátit vlasy víc jak o 40cm a on si toho vůbec nevšiml...
Dost často si přijdu jako osamělý bojovník, který už nemá ani sílu ani chuť bojovat dál...
Omlouvám se ,je toho ve mě dost,a opravdu nemám komu to říct.... :oops:
Všem přeju krásné sluneční dny ...... :)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2007 08:34 

Oli, nezoufej. Když necítíš podporu, tak hubni natruc. To taky není špatná motivace. Říct si takové to: "Však já ti ukážu . .". Neboj, ono to přijde. :wink: Jestli si teď manžel nevšímá, tak si určitě začně všímat, když si všimnou jiní :roll: Vím, že to zní trošku divně, ale některým manželům by troška žárlivosti nezaškodila. :evil: Oni nás mají doma pěkně usazené, kulaté a klidné. A jsou v pohodě, že nás tu vždy najdou. Ale až něco zhubneme a začneme se hýbat, budou se divit, co to s námi udělá. A jejich klid bude pryč. A třeba se nakonec vše v dobré obrátí a manželství bude zase jako dřív. Budeme mít pozorné a milující muže, kteří si nás budou hlídat. :lol: S tím hubnutím se netrap a vydrž! Mě to teď taky nejde tak, jak bych si představovala, ale bojím se polevit. Z jednoho "úletu" si nic nedělej, to s sebou život přináší. Hlavně se hned vrať zpátky do správného režimu a ono se to zase pohne. Taky tomu věřím a nechci spadnou zpátky. :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2007 08:36 

Ahoj Oli, věř nevěř, jsem na tom stejně. Váha nic moc, lice 1 kg dolů, 1kg nahoru, cm nic , manžel nic, jen kamoška mne utěšuje, že něco vidí. Já nevidím nic. Tak se mi nic nechce. Nepřežírám se, jím néně než mí synové /10 let/, prostě chandra. Radši už nepsát, nebo zkasím náladu a elán těm co to jde. Nu do boje, Teď hlavně do boje samé se sebou.
Čauky a drž se! :cry: :lol: :P

10.4.2012 Turnov bypass

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2007 08:42 

Milá Olgo,

hlavu vzhůru - VZHŮRU :!: :!: :!:
Vůle je bestie, a překonává se přetěžko,o tom konečně svědčí tady to fórum,kdybychom měli všichni pevnou vůli-nikdy bychom tu v tak hojném počtu nebyli 8) Jsme lidi chybující, a snad sem tam nějaký prohřešek neznamená důvod ke splínu, ale spíš to,že jsme lidi :oops:
Hlavně to nevzdávej, a BOJUJ dál :wink: a sama určitě nejsi,koukni co je tady národa :!: :!: :!:
Držím palce!!!!!!!!!

P.S. ...a že si Tvůj mužský nevšiml, že máš zkrácené vlasy? Můj drahý nepostřehl, že máme dítko na lyžařském výcviku (přišlo mu doma klidno a ticho až po třech dnech :D ) Ber to s nadhledem :wink:

Obrázek

Naposledy upravil Carmell dne 14 kvě 2007 10:39, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2007 09:52 

Ahoj všichni. Těm co hubnou gratuluji a těm co se to nechce hnout držím palce aby se kilíčka pustila. Jsem na tom totiž také dost blbě. Už 3měsíce jsem nezhubla ani deko. Včera jsem byla na kontrole v Icaru a doufala,že mě doplní,ale to jsem se bohužel spletla. Mám si napsat jídelníček a za 2měs. na kontrolu a pak se prý uvidí. Tak jsem z toho celá rozčarovaná. Přitom bych řekla,že pohybu mám mnohem víc než v zimě. makám na zahradě a hlídám teď skoro každý den vnučku,protože dcera šla na čas do práce a musím říct,že 14ti měsíční dítě utahá několik lidí a ne jen jednu babku. Ale to jistě všechny znáte. Tak jsem si postěžovala a jdu zas makat. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2007 09:53 

Olinko nezoufej, chlapi jsou dacani (naši místní princové prominou :lol: ), mají pocit, že mají své jisté. Uvidíš, že jakmile zjistí, že má v posteli víc místa tak se vzpamatuje a začne se bát. :lol: A hlavně si pamatuj že "to neděláš pro druhé, ale pro sebe".

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2007 09:58 

Holky já teda žasnu,na co ti manželé mají vlastně hlavu a k čemu ji užívají.
Fakt si často říkám,jestli ale ten můj třeba nehraje habaďůru,že nevidí,neslyší-nerad chválí a nemá rád chválení sebe.Takže si myslím,že registruje a mlčí.A je to v hodně věcech.
Nevšímá si problému(prý!),takže ho neřeší.Pohodička život,co?
Ale nároky to jo.To on taky má!Ale já už se do toho nějak nevlezu.
Junono,Junono!Stále na tebe myslím ,jak ses na mě
v hospodě obrátila s pozdviženým obočím a konstatováním o vojácích.Tys mě tedy pěkně zasáhla sakra!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2007 11:16 

Datli já opravdu moc dobře vím o čem mluvíš :? až se zase někde potláme, můžeme si o tom promluvit. Nechce se mi toto téma otevírat takto veřejně. Navíc je to diskuze na hodně dlouho...

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2007 12:25 

Ahoj holky, tak tohle jsou chvíle, kdy jsem ráda, že jsem sama a taková trápení nemám. Na druhou stranu, zase nemám nikoho, ke komu bych se přitulila a pomazlila. A tak si myslím, že vy zadané jste přeci jen na tom líp, než my opuštěné a osamělé ženské. Proto jsem také šla na bandáž, abych i já si našla někoho a mohla se tak krásně trápit, jako vy s těma vašema chlapama. :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :P :P :P

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 dub 2007 12:32 

Alčo já zadaná ,ač věčně sama... :lol:

Junono-máš-li doma algifen,spasmoveralgin,nospu...hojně si toho dávej.Pij o dušu-ten čurologický čaj je vhodný a vynech minerálky.
Trochu pomohou i teplé obklady.Dej si možná i brufíka,ať se ti nerozjede z podráždění zánět a horečky.
Zkusím někde vyšťourat,zda i ledvinné kameny mají souvislost s bandáží,když žlučníkové jo.
A docela si myslím,že je to reálné.
Foukám na bolístky a dopuj se léky,co můžeš.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 dub 2007 08:02 

Dobré ránko, co to vidím Gwys, ty jsi přez alternativní medicínu? To by ses hodila k nám do party. Dej si děvče pozor na 30.4. ať neuhoříš, víš že dříve všechny vědmy byly upalovány. To si zase zatancuju u ohníčku. Opráším oděv od pavouků a myší a šup na koště. Petrovi kameny jsou blizoučko a v každé snás ta čarodějnice je.
Stěmi ledvinami máš pravdu. Jsou to potlačované city, emoce. Proto mám 10x do roka zánět močových cest.
Měj se super, kilečka ti jdou krásně dolů. PA PA

10.4.2012 Turnov bypass

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 dub 2007 08:45 

Zdravím při pátku,
moc vám děkuji za podporu. Já vím, že na to nejsem sama, ale doma ano, mám okolo sebe samé hubené a "dokonalé" lidi.
Ali, máš pravdu, když je člověk sám, tak je to taky na nic...
Někdy mám, ale pocit, že mám chlapa jen na problémy... jeho maminka mi sama jednou řekla, že vidí, že mám o jedno dítě na víc a tím je můj muž.....
Přeji všem hezký den a sílu bojovat s kily a všedními problémy

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina