fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 srp 2025 00:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2007 09:22 

Tý jo, mně by stačila 44, ale už jsem si koupila na podzim oblečení vel. 42 a doufám, že po 9měsíční přestávce navážu tam kde jsem skončila.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2007 13:12 

Hlásím pokrok!
Dneska jsem začala slavnostně chodit do fitka.Je tam akce-za měsíc do plavek,tak jsem do toho šla.Pokud to půjde,budu chodit každé ráno,jak odvedu děti do školky.Klárka tam byla dnesk ase mnou a i přesto jsem si zacvičila víc než dost.Sice musela běhat se mnou na pásu,tak jsem ji zrovna naučila obsluhovat ten vedlejší a už jsme obě mazaly.
Stehení svaly-no hrůza a břicho-zrvu jsem jej necítila-nemám totiž žádné svaly,ale pak už to bylo cítit.Jestli já se zítra zvednu z postele,bude zázrak.
Dala jsem si ještě Karnitin a ke všemu tam mohu chodit do solárka.To byl relax 6 minut ležet,bez dítka,slunit se a poslouchat rádio!Neuvěřitelných 6 minut!

ztráty:-22cm přes břicho
Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 25 kvě 2007 22:32 

Ahoj Leni jasně že můžeš býtr zvědavá,no já nevím jestli skončím na té 56 to já jen tak plácla on mi pan doktor říkal že asi do těch dvou let bych se měla prakticky dostat na svou ideální váhu což je nějakých 80 kg a potom se to bude samozřejmě udržovat.No já budu nesmírně šťastná až pokořím hranici 100kg ale to si ještě počkám :P :P ale to mi vůbec nevadí.No v červnu jdu na kontrolu tak dám potom vědět .Tobě gratuluji k odhodlání chodit do fitka ,to až tě zas někdy potkám tak tě nepoznám ,jaká z tebe bude kočka :lol: tak ahojky

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 kvě 2007 07:38 

No holky,teda vy jedete :lol: :wink: :!: Fitko je super,taky se po operaci a po prázdninách chystám,že budu jezdit a mladou brát s sebou,mají to dopoledne i s hlídáním 8) .Romčo,můžu tě uklidnit,momentálně mám 107 kg a konfekční velikost 46-48,takže se neboj,že skončíš na vel.56 :roll: :wink: :!: Tak jen tak dál,ženský,jste šikulky šikovný :wink: .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 kvě 2007 09:28 

Holky -první uznání!
Při cestě z fitka jsem potkala paní,co má pod našim barákem zverimex.Zahlédla mě ve fitku a ptala se,jak se mi tam líbí,a že jde poznat,že už tam chodím dlouho,že jsem už hoodně zhubla.
Jak koukala,když jsem řekla,že tam chodím od včerejška!
Je to první uznání od nezasvěceného člověka.Moc to potěší!

ztráty:-22cm přes břicho
Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 kvě 2007 18:56 

Léňo to věřím,že ta paní nebude dneska spát :lol: :lol: :lol: !Jednou ve fitku a -20 cm přes bříško,to je docela nášup :lol: :lol: :lol: !Paní má zkaženej celej víkend a má o čem přemýšlet :shock: :? :shock: :wink: !

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 kvě 2007 20:29 

:lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :roll: :roll: :roll: :roll: :!: :!: :!: :!:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2007 19:24 

Ahojky. Dnes jsem byla v ISCARE a tak mám poslední novinky. Interna dobrá (snad mě nezklamou rozbory z laboratoře :roll: ), psycholožka mě doporučila :lol: , takže jediné, co pořád nemám, je termín operace :( Chirurgové operovali, když jsem odcházela, a tak si mám zítra zavolat. Držte mi prosím palce, ať už se to konečně uzavře. :roll: Pokud vše dopadne, jak má, měla bych se do 14 dnů přidat k okroužkovaným :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2007 19:39 

Gábi moc gratuluju. Uvidíš, že to bude coby dup :!: Já jsem měla první termín operace 18.6. pak 28.5., 30.5. a protože vypadla Carmell - to mně moc mrzí myslela jsem, že na to budeme dvě tak mám termín zítra 29.5 :D .

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 kvě 2007 19:51 

Tak se Olinko hezky vyspinkej (i když to asi nebude jednoduché) a zítra Ti držím palečky. Ať nejsi moc nervózní, ať to moc nebolí a ať se to krásně zahojí. Pak už bude určitě jen líp . . . :lol: :wink: :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2007 10:46 

Pro Carmell: Nejspíš jsem také rekordmanka, ale opačně :evil: :shock: :evil: :o
Tak jsem vám tu v pondělí líčila, že už mi chybí JEN termín operace a že to mám za pár. To mi totiž ještě v pondělí tvrdili. Když jsem se dnes dovolala dr. Melechovskému, sdělil mi, že termín mé operace je v týdnu od 30.7.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já vím, že nezasvěcení nechápou, o co mi jde, takže krátké shrnutí. Při vstupním pohovoru 18. 4. jsem upozoznila na to, že 5.7. odjíždíme na dovolenou a potřebovala bych být do té doby po operaci. Bylo mi sděleno: žádný problém. Když mi posunuli psychologa o tři týdny a já kvůli tomu volala operatérovi, opět žádný problém. Pokud prý budu mít všechna vyšetření, jsou schopni mne do týdne operovat. Ještě jsem probírali to, že raději i na dovolené zůstanu na tekuté stravě, aby se předešlo případným problémům. A když jsem tam předevčírem byla a čekal mne už jen psycholog, bylo mi řečeno, abych si hned druhý den zavolala a že termín dostanu. Ještě jsem byla pochválena, že se mi za těch 5 týdnů podařilo kvůli operaci zhubnout požadovaných 10 kg. Včera jsem se nikomu nedovolala - operovali - a dnes mi dal pan dr. Melechovský termín, který bude až za další dva měsíce :twisted: :shock: :twisted: :cry: Když jsem mu připomínala tu dovolenou, naše domluvy ohledně operace do týdne, ujišťování o spoustě volných termínů apod. tak se mi pan doktor omluvil, že si neuvědomil, že jsem u VZP a ti budou proplácet operace zase až od července - zřejmě mají vyčerpaný limit pro 1. pololetí. Tak si připadám jak blbec, který uvěřil hezkým slovíčkům. Udělala jsem vše pro to, abych to stihla, nechala si bez protestů posouvat termíny uklidněna argumenty od odborníků a to mám za to! :evil: Jo a ještě mě p. doktor nezapomněl upozornit, že nic nesmím přibrat zpět - samozřejmě! Jsem úplně na dně, od rána brečím a mám sto chutí se na všechno vykašlat. Na hubnutí, na operaci, na ISCARE. Vím, že jsem to nepřibrala za týden, že jsem se dlouho rozhodovala, ale když mě pořád ujišťovali, tak jsem jim prostě věřila! Proč se ani jednou nezmínili, že by mohl být problém s pojišťovnou? Proč mi pořád dávali naději? Proč mě honili po vyšetřeních? Jak vidíš Carmell, nějaký týden či dva kvůli viróze je vlastně sranda. Jsem hrozně zklamaná. :cry: :shock: :cry: Předoperační mi budou muset dělat znovu a vše ostatní bude víc jak 2 měsíce staré! Vážně mi uniká smysl toho všeho.
Tak jsem si vylila srdíčko, pobrečela si a teď se pokusím jít něco dělat. Mám pěknou depku, ale budu si to muset vytrpět. Až se s tím smířím a přestanu se litovat, bude mi líp. Díky všem, kteří vydrželi číst až sem. Ahoj někdy příště - nevím ale kdy, protože novinky ode mne těžko nějaké budou.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2007 11:20 

Gábinko nezoufej, důležité je, že nějaký termín už máš a ten ti nevemou. :!: Vydrž a určitě ti to rychle do operace uteče. Máš před sebou dovču, tu si užij a pak se budeš chystat na prstýnek. Já taky čekala skoro dva měsíce na kolečko (chtěla jsem absolvovat vše v jeden den) a taky to rychle uteklo a pak skoro měsíc na operaci. Dneska jsem spokojená a je mi úplně jedno, čím jsem si prošla před tím. :wink: :wink:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2007 12:37 

Gabčo, to je mi moc líto. Je to blbý, ale nesmíš to vzdát a musíš to vydržet. Tak se vyřvi, vybreč a podívej se na to z té lepší stránky. Aspoň si na dovče ještě něco užiješ. Nemyslím, abys se nacpávala a přibrala, ale můžeš si dát vínečko, šampíčko nebo pivečko v tom vedru a to my už nemůžem. Nech si napsat ještě Meridii na ty dva měsíce, ať to vydržíš a uvidíš, že ještě krásně zhubneš a o to budeš mít rychlejší start a po operaci budeš začínat na nižší váze a budeš blíž svému snu. Tak nezoufej a vydrž. Já vím, že je to k vzteku, já bych taky byla vzteky bez sebe, ale musíme se snažit pochopit taky je tam. Je strašnej bandážovej boom, jen se podívejte co nás od nového roku přibylo a ještě přibyde. Hrozně se to rozkřiklo a oni neví, kam dřív skočit a koho dřiv bandážovat. Já vím, neměli ti to slibovat, ale v té chvíli asi nevěděli, že vyčerpají limit. Gábi, zaplať pánbůh, že nám to ta pojišťovna ještě vůbec zaplatí, protože mám takový pocit, že při tomhle množství bandáží to brzo zatrhnou a bude konec. Tak holčičko nebuď smutná a drž se. Zase bude líp. :wink:

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2007 12:58 

Milá Gábinko,
naprosto chápu Tvé pocity a ani nevíš jak :!: :!: :!: :!: :!:
Když si uvědomím, že dnes jsem měla být po operaci právě propouštěná, lezla bych vzteky po stropě ....
Každopádně ale určitě nepropadej poraženeckým náladám, a přesně jak už tu bylo řečeno, nechej si napsat ještě Meridii, a hlavně operaci nevzdávej!!!!!!!!!!
Dle mého názoru, je v ISCARE vše podchyceno, až na tu logistiku a plánování... Všichni tam zdůrazňují, jak je důležité být po psychické stránce fit, leč oddalování termínů a v Tvém případě přímo operace, umí maximálně srazit na kolena ....

U mě nejde přímo o virózu, ale těsně před příjmem se mi udělal v prsu opět zánět - klasická mastitida, hned jsem o víkendu hvízdala na pohotovost, aby do operace bylo vše v cajku, a vidíš to, nechtěli ani slyšet, a přímo od příjmu mě vypakovali zpět.. Zítra mám jít ke svému lékaři na kontrolu, a teprve na základě jeho vyjádření můžu jít zpět na ISCARE dotírat o termín, ale po pravdě, kdybych měla operaci,nebo příjem naplánovaný až na dnešek, nemusela jsem o ničem ani hlesnout, neb viditelně už není zánět k poznání....

Ještě včera jsem si vyčítala, že jsem se o tom zánětu v pondělí vůbec při příjmu zmiňovala, pod podprsenku by mi jinak nikdo nešel, ale stalo se a snad je to i dobře-bůh ví, co se mohlo přihodit....

Přeju Ti obrovskou dávku trpělivosti a především zarputilosti ve vytrvání na našlápnuté cestě !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2007 13:52 

Carmell - to mi je "doprčic" opravdu líto!
Dojet až tam,být už za .......,ale jak píšeš - všechno zlé je k něčemu dobré,asi to tak mělo být,a ne o den či dva později. Držím palečky,by se Ti to už teď povedlo.

51 let, 3 teriéři + 1 kočičák v očekávání

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina