Pro Carmell: Nejspíš jsem také rekordmanka, ale opačně
Tak jsem vám tu v pondělí líčila, že už mi chybí JEN termín operace a že to mám za pár. To mi totiž ještě v pondělí tvrdili. Když jsem se dnes dovolala dr. Melechovskému, sdělil mi, že termín mé operace je v týdnu od 30.7.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Já vím, že nezasvěcení nechápou, o co mi jde, takže krátké shrnutí. Při vstupním pohovoru 18. 4. jsem upozoznila na to, že 5.7. odjíždíme na dovolenou a potřebovala bych být do té doby po operaci. Bylo mi sděleno: žádný problém. Když mi posunuli psychologa o tři týdny a já kvůli tomu volala operatérovi, opět žádný problém. Pokud prý budu mít všechna vyšetření, jsou schopni mne do týdne operovat. Ještě jsem probírali to, že raději i na dovolené zůstanu na tekuté stravě, aby se předešlo případným problémům. A když jsem tam předevčírem byla a čekal mne už jen psycholog, bylo mi řečeno, abych si hned druhý den zavolala a že termín dostanu. Ještě jsem byla pochválena, že se mi za těch 5 týdnů podařilo kvůli operaci zhubnout požadovaných 10 kg. Včera jsem se nikomu nedovolala - operovali - a dnes mi dal pan dr. Melechovský termín, který bude až za další dva měsíce

Když jsem mu připomínala tu dovolenou, naše domluvy ohledně operace do týdne, ujišťování o spoustě volných termínů apod. tak se mi pan doktor omluvil, že si neuvědomil, že jsem u VZP a ti budou proplácet operace zase až od července - zřejmě mají vyčerpaný limit pro 1. pololetí. Tak si připadám jak blbec, který uvěřil hezkým slovíčkům. Udělala jsem vše pro to, abych to stihla, nechala si bez protestů posouvat termíny uklidněna argumenty od odborníků a to mám za to!

Jo a ještě mě p. doktor nezapomněl upozornit, že nic nesmím přibrat zpět - samozřejmě! Jsem úplně na dně, od rána brečím a mám sto chutí se na všechno vykašlat. Na hubnutí, na operaci, na ISCARE. Vím, že jsem to nepřibrala za týden, že jsem se dlouho rozhodovala, ale když mě pořád ujišťovali, tak jsem jim prostě věřila! Proč se ani jednou nezmínili, že by mohl být problém s pojišťovnou? Proč mi pořád dávali naději? Proč mě honili po vyšetřeních? Jak vidíš Carmell, nějaký týden či dva kvůli viróze je vlastně sranda. Jsem hrozně zklamaná.

Předoperační mi budou muset dělat znovu a vše ostatní bude víc jak 2 měsíce staré! Vážně mi uniká smysl toho všeho.
Tak jsem si vylila srdíčko, pobrečela si a teď se pokusím jít něco dělat. Mám pěknou depku, ale budu si to muset vytrpět. Až se s tím smířím a přestanu se litovat, bude mi líp. Díky všem, kteří vydrželi číst až sem. Ahoj někdy příště - nevím ale kdy, protože novinky ode mne těžko nějaké budou.