fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 srp 2025 06:40

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2007 14:44 

Ahojj Gábi,

je to blbý, že se ti termín takhle posunul, ale kdyby sis pročetla dřívější příspěvky, tak bys tam zjistila, že s VZP byl problém vždycky. Dokonce byla doba, kdy lidé kvůli operaci přecházeli k jiné pojišťovně. Potom se to někomu u VZP rozleželo v hlavě (asi velký úbytek platících pojištěnců) a začali bandáž proplácet, ale stejně stanovili nějaký limit. A na obranu lékařů, ani oni přesně neví, kdy určený limit vyčerpají, takže nezoufej, neztrácej naději a počkej si. Navíc i lékaři mají právo na to, aby si mohli vybrat dovolenou. Takže hlavu vzhůru a uvidíš, že se dočkáš. Prostě na to holky moc spěcháte.
Před rokem prostě byla čekací lhůta do ISCARE od prvního pohovoru cca 3-5 měsíců, v Brně dokonce rok, vy dneska ječíte, když nejste odoperovaný nejdýl do měsíce od prvního telefonátu. Ale ono celý hubnutí, ať s kroužkem nebo bez je běh na hodně dlouhou trať. A jak tady už také bylo psáno - bandáž není všemocná, je to jen hodně velká berlička, pro nás, které to prostě sami nezvládáme.
Měj se a vydrž.

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2007 15:21 

Ahoj Gábi no to je blbé, ale jak píše Martina, VZP měla vždy problémy. Spousta lidí se od ní odhlašuje, Ono by nebylo naškodu ji také změnit, když to takhle dopadlo. Vlastně za to může VZP a ne ISCARE. Je to hrozné, takhle posouvat termíny, člověk to prožívá již tak dost hekticky, ještě si to pamatuji, když jsem šla já na operaci. Dali mi termín a až jsem si nahlásila dovolenou, zajistila zástup, tak mi termín posunuli, ale jen o týden, protože jsem se nechtěla hnout z ordinace, dokud mi ho neřeknou. Tak tě úplně chápu, jak ti je. :wink: :wink: :wink: :P :P :P

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2007 17:40 

Holčičky moje, moc vám děkuji za podporu a pochopení. Spíš jsem se bála, že mi vynadáte, že hysterčím. :oops: Už je mi trochu líp a dietu jsem neporušila. Je mi líto, zkazit si těch 10 kg, co mám dole. Vím, že je o bandáže velký zájem, nejspíš jsem také jedna z těch, kterou zachytila medializační vlna, ale selským rozumem jsem tak nějak předpokládala, že když o tom pořád mluvíme, že mi v operačním plánu nějaké to místečko rezervovali. :( A také mě zaskočilo to, že ani nenaznačili, že by to kvůli pojišťovně nemuselo vyjít. :? Chápu, že i lékaři mají dovolené, že mohou být nemocní apod., ale bohužel byli hodně přesvědčiví v tom, že se to dá zvládnout. No, stalo se. Smutná jsem pořád, ale díky bohu za to, že jste tu vy a toto fórum. Při vašich povzbudivých slovech mi sice zase tekly slzy, ale to bylo spíš z vděčnosti - za vaše soucítění a morální podporu. Moc všem děkuji. :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 30 kvě 2007 18:35 

já jsem taky u VZP tak doufám, že mi to příští týden vyjde , mám termín v týdnu od 4.6 2007 , na to že jsem byla na vstupním vyšetření v lednu jsem pomalá, ale byla v tom moje nemoc, heliobakterie atd. tak snad už to vyjde. Jedem taky koncem července do itálie, chtěla bych být zahojená, jinak bych to musela přeložit, vysvětlovat italům co mám za problémy bych nechtěla. Taky jsem to nikomu neřekla ani manželovi, přemlouvali by mne at to nedělám.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2007 20:56 

Tédy to byl ale dneska náročný den :roll: ...bléé... uf..ještě ,že je huš večer..Tak jsem byla objednaná na 14.15h k dr .Doležovalové ale měli sekeru časovou ..a ještě pak dělali nějaký zákrok tak jsem to v 14.30h vzdala a hurá honem vedle co centra IVF tam jsem byla na 14.40h..a tam taky sekera..šla jsem na řadu až v 15.15h uf. :roll: ..a k dr. Doležolové jsem se dostala až ve 16h..hrůza.....byla jsem poslední pacoška. :roll: .sestřičky jí vůbec neřekli,že jsem musela jít huš vedle..a že prý mě volala a já nikde...asi zapoměli...hlavně, že jsem jí stihla. :wink: ještě než šla na bandingklub :wink: .....Tak jsem jí strčila jídelák,trošku nadzvedla obočí...a prej co vedle a že tedy at jenom udržuji váhu..ted před IVF. :? ..ale já ,že mám ještě hubnout...do IVF a ,že mi slíbila doplnění ..Tak šup hned jdem na to...byla jsem venku v cukuletu..dostala jsem skoro dvě jednotky...nevím čeho... :wink: vyila kelímek voda a šla jsem.. :wink: .První doplnění jsem měla...loni někdy koncem října mám dojem....tak snad se to ted konečně hne a srdíčka poskočí nějak ke -30kg konečně....ooo prosím at se mi daří zase... :P :P :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2007 21:10 

ahoj Milco. tak to je tedy věc, napřed nee a potom, kvůli IVF jo :wink: :wink: my v Olomouci při doplňování pijeme myslí sádru, bylo to husté a hnusné a chtěli pouze lok a pak zase dva loky, no a bylo to :wink: :wink: tak ať se ti zase daří a kila letí dolů :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 31 kvě 2007 21:56 

Alenko děkuji... :wink: ......... :P né to nebylo kvůli IVF..měla jsem to slíbeno od minule,že mě doplní huš je to víc jak půl roku....ale byla to souhra náhod...že do toho bude to IVF,že mě doplnit nechtěla...ještě ,že na IVF chtějí pořád hubnout hi hi hi ...jinak by se asi cukala více :roll: .... :wink: :wink: Uvidíme jak to všechno půjde..kéž by se mi všechno huš konečně podařilo...aji to vytoužené miminko..jsem první pacoška co chodí jak na bandáž tak ted aji na IVF.. :wink: ...si tam omě huš povídají,budu tam jako exot asi... :P ..tak jsem jim říkala ,že do roka jistě zmáknu ještě plastickou ch....když huš tam courám po celém baráku he he he :P :P :P ....ty budou ze mě míti ale penízku herdek.... :lol: :lol: ...Tady při doplnování se nepije nic takového....nahmatá portík vezme jehlu dobne doplní .....nechala tam stříkačku ..já se posadila..dala mi slenku té vody obyčejné..tu jsem musela vypít na jednou jenom aby věděla..zda není doplněno moc...bylo to v pohodě..vyndala jehlu zalepila a já šla...asi tak 5minütek celá návštěva hi hi h..aji jsme si utoho pokecali a nasmáli...nedělají to pod sono či RTG.prostě nahmátnou..a je to... :wink: :!: .....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 čer 2007 07:44 

Milčo berčo móc gratuluju k doplnění zmákla jsi to bezva :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 01 čer 2007 11:45 

U nás to doplňují pod RTG a pije se ten hnus, jen po locích. Další doplnění se prý také dělá bez RTG, jak mi říkala Milus. Milco tak ať se ti spllní ty tvoje přání a hlavně to miminko bych ti moooooc přála :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 čer 2007 10:09 

Gábi,nevěš hlavu :wink: !Já se taky cca někdy od ledna-února snažím o bandáž,taky jsem měla pocit,že mně všechny předbíhají a předbíhají....Byla jsem na prvním pohovoru někdy začátkem dubna,mám OZP 207 a ta měla limity už tenkrát vyčerpaný do konce června :evil: :cry: :roll: :!: Taky jsem to viděla černě a v nedohlednu.Termín jsme naplánovali na 9.7.,teď v pátek jedu na první vyšetření(psycho,gastro,chíra) a koncem června na to ostatní.Beru Meridii,sundala jsem cca 8 kg(aspoň něco) a věřím,že se mi do toho termínu nic nepoondí a dočkám se!Tak hold budem muset VYDRŽAŤ,vždyť jsme v klídku tloustli pěkných pár let a Teď to chceme sundat,pokud možno hned.Trpělivost růže přináší, v naše případě kila odnáší :D :wink: :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 čer 2007 14:09 

Danielko já mám jít taky někdy začátkem července, příští týden budu volat na přesný termín, tak se snad už dočkáme, a já mám taky ozp,jenže u mě se to posunulo tím že se doktor stěhuje ,no jsem zvědavá kdy pujdu, neboj uteče to jako voda

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 05 čer 2007 14:29 

OravoP,já se nebojím :wink: !Fakt mi to nějak uteklo,ani nevim....Že by ty čtyři děti,zahrada a tak :lol: :wink: :?: KDO SI POČKÁ TEN SE DOČKÁ :lol: :lol: :lol: :!: :!: :!: Už se mi to několikrát v životě potvrdilo,tak doufám,že i teď to klapne, a já budu s druhým prstýnkem(na ten na prsteníčku jsem si taky počkala až do třiatřiceti :wink: ,ale stálo to za to :wink: :wink: :wink: )kráčet vstříc štíhlým zítřkům :P :P :P !Právě dorazila školní smečka,letim,zatím páček dámy a jak jsem řekla,kdo si počká....však víte :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 čer 2007 07:36 

No vidíš Dani, já ti říkala, že to uteče jako voda. Za pár dní budeš nervozní z toho, že už je to tak blízko. :lol: :lol: :lol:

Holky já se musím pochlubit. Nejenom, že jsem včera na kontrole byla mooooc pochválená doktorkou Doležalovou a taky tak trochu sprdnutá, protože mám hubnout tak 1-2 kila měsíčně. No já zhubla od operace kil 9, ale to takhle zezačátku hubne každý. Od kolečka mám dole 14 kilo a dneska ráno ze mě byla v šoku paní učitelka ze školky. Chodila kolem mě jak zlý lev a zkoumala jak je to možné, že jsem tak zkrásněla a omládla. :lol: :lol: :lol: :lol: Nejdřív si myslela, že nový učes, pak nalíčení a nakonec se tak nesměle zeptala jestli jsem nááááhodou nezhubla. :wink: :wink: Ta moje ukecaná metelice ji hned prozradila, že jsem byla na operaci žaludku a odpoledne mám rande s učitelkama. :lol: :lol: Bude beseda. :lol: :lol:
Holky já jsem tak ščastná a spokojená až se za to stydím. :oops: :oops: :lol: :wink:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 čer 2007 08:34 

Moničko... nevím, proč by jsi se měla stydět.
Copak to není krásné být šťastná ?!?! Každý chce být šťastný... a všichni Ti to přejeme. A kdo z nás nechce vypadat krásněji.. a mladějc.. I já jsem po dlouhé době šťastná, taky jsem se tu chlubila, měla jsem z toho následně výčitky... ale manžel mě řekl - jen se pochlub, upřímný člověk Ti to bude přát.. Takže tak činím.
Tvých 14kilo je nádhera Moni, gratuluju... A to jsi teprve měsíc po "o". Paráda!
Takže klidně se chlub, kudy budeš chodit... zasloužíš si to.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 čer 2007 08:38 

Jo,jo to já budu. A štěstí? To já přeju všem po kýblech!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§ :lol: :lol: :lol:

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina