fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 12 srp 2025 04:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 čer 2007 10:57 

Moni moc a moc Ti to přeju.Já teď prožívám to samé a jsem moc ráda, že mám prstýnek.Hlavně když se obleču do věcí které jsem měla akorát nebo knop a teď v nich doslova plavu a že je to už sekra vidět :shock: :oops: :shock:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 čer 2007 11:21 

Moniko,fakt ti to moc a moc přeju,huš se poooomalinku chystam začít vás oprstýnkovaný dohánět 8) :wink: !Myslim,že mi dost pomohla i Meridie,mám co týden,to kilo dole.Až mám strach,že mi ten prstýnek nakonec nebudou chtít dát :? :roll: :!: Teď jsem navíc někde lapla nějakou chřipajznu,nebo co,teče mi z nosu,z očí....Doufam,že do pátku na gastro už budu v poho,jinak se jim tam asi udusim :roll: ,co?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 čer 2007 12:45 

Mončo, to jsem zvědavá, co budou pani učiteky říkat. To nám pak napiš. Jsi odvážná, že jsi to dcerce řekla. Já jsem to neřekla nikomu kromě mamky a manžela. Před dcerou se teď ani nesvlíkám, aby se nevyptávala, kde jsem přišla k těm jizvám. Protože ona by to stejně jako ta tvoje preperenda všude vyžvanila. Jen buď šťastná, já jsem taky.
Včera se mě kamarádka, která mimochodem váží 68 kilo a to je čerstvě po porodu ptala: Tak kolik jsi teda zhubla, na tobě všechno visí, ty jsi musela zhubnout aspoň 10 kilo :lol: :lol: " Já jsem se začala chechtat a říkám jí, že mi to nebude věřit a ona že bude, ať jí to řeknu. Tak jsem jí řekla 21 kilo a ona málem omdlela. Je jasný, že ty hubený nemůžou odhadnout kolik jsme zhubli, protože na nich je každý kilo vidět. Já zhubnu deset a nikdo si nevšimne a po dvacet si myslí, že jsem zhubla 10. Srandovní, ale mě to vůbec nebaví. Až se dostanu (jestli se dostanu) pod stovku, tak to zase bude lepší. Tak jen tak dál holky a kluci.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 čer 2007 13:12 

Elenko já to beru tak, že se prostě nemám za co stydět. :? Krásně mi to vysvětlila ta psycholožka na kolečku. Prostě jsem byla tlustá. 8) Teď se snažím to změnit a to je to, za co mě mají ostatní obdivovat a já to tak beru. :wink: Doma jsme si sedli celá rodina včetně skoro dospělých synů a malé kecalky a vysvětlila jsem jim, co chci udělat a taky proč to chci udělat. :oops: Vzali to fantasticky a moc mě podporují a pomáhají mi. Mám báječného manžela i děti. :lol: :lol: Tchýni jsem to vysvětlila taky a ta jediná mě přesvědčovala, že to vůbec nepotřebuju (ona váží 48 kilo). Babička to obrečela, že se mi může něco stát a jinak už nikoho nemám. Bráchovi a sestře je to jedno a s rodiči se nestýkáme. :roll:

Já už teď i v pohodě každému řeknu, když se mě zeptá, že jsem po bandáži :wink: Většina reaguje tak, že se chytne za břicho a zeptá se mě, jestli můžu jíst. Lidi už o tom slyšeli, ale nikdo neví, jak to vlastně funguje. :lol: Pak vysvětluju a jen se směju. Už se těším, až si za rok prohlídnu svoji tabulku úbytků a řeknu si jen "Teda Zamazalko ty si byla ale pašík a teď si pašák" :!: :!: :!:
Obrázek

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 čer 2007 14:18 

Teď jsem si při kávičce projela diskuzi a nekoukám po kilech-ty toho až tak moc neřeknou,ale na BMI při startu a BMI ,co se vyvíjí.A to teda čumím!
Za jak krátkou dobu dáváte dolů 5 BMI,dokonce někdo měl skoro 7 BMI.No prostě bomba.Bychom mohli z hecu vždycky na konci měsíce sečíst nahlášené hodnoty,kolik BMI,nebo kil tuku odešlo do kytiček.Byl by to zajímavý údaj a jistě by i nakopával.

ztráty:-22cm přes břicho
Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 čer 2007 22:16 

Eleno, musím s Tebou souhlasit. Dobře jsi to napsala o těch úbytcích kil. :!: Já jsem zhubla 11 kg (díky Meridii, odříkání a také troše pohybu-při mé váze toho ještě moc nejde :oops: ), ale zatím mne chválí jen ti, kteří vědí, že hubnu. :? Až je podezírám, že to říkají jen proto, abych vydržela. :? Je pravda, že se mi lépe hýbe a obléknu věci, které byly příliš upjaté na to, abych se v nich někde ukázala, ale jinak nic moc. :shock: Až mne pochválí někdo, kdo neví, o co snažím, pak to bude to pravé. :wink: :) 8)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 čer 2007 23:31 

Holčiny nestrašte mě, já už mám před sebou jen gastro, sono a asi ř dní před operací předoperační....ekg atd. termín mám na 16.7. někdy až kolem 15 hodiny, to operuje doktor Kasalický,,,tak snad to vyjde, mám akorát v tu dobu děti na tíboře, tak po operaci budu mít chvíli čas se zahojit

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 čer 2007 06:29 

Ahojky, den bych začala den takhle
Obrázek, ale budu ho trávit v práci.
Jinak beseda ve školce se protáhla na skoro hodinu. :lol: Ukázala jsem své jizvy, vysvětlila princip bandáže a taky se postavila na váhu
a paní učitelky koukaly. Fakt měly představu, že jsem přišla o žaludek a živím se jen tekutou stravou.

Obrázek

před o 7 kilo a akce "lepá děva" vypukla 2.5. 07,kila se ztrácejí.Já su tak ščastná. http://moje.sms.cz/zammon/obr/386171

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 čer 2007 12:41 

Mončo, jsi prostě kabrňák. Já netvrdím, že se za bandáž stydím, ale já nechtěla poslouchat ty řeči od nezasvěcenejch a všem to polopaticky vysvětlovat. Na to fakt nemám. Protože jeden ti řekne, ať to neděláš, že tamhleten na to umřel a druhej, že tahle sice shodila 40 kilo, ale pak je znova nabrala a já neměla sílu poslouchat ty řeči. Ale až budu tam kde chci být, jestli tam ovšem budu, tak to klidně všem řeknu. Pak už mi můžou trhnout nohou a můžou si plácat co chtějí, protože na vlastní oči uvidí, že bandáž funguje. Zatím se ještě nenašlo moc lidí, kteří by mě pochválili, takže zatím nikomu nic říkat nebudu. Třeba si takhle šikovně vyselektuju přátele. Myslím, že v takové situaci jako je rapidní shubnutí během roku nebo dvou se opravdu pozná kdo je kdo a kdo to se mnou jak myslí. Takže tak.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 čer 2007 12:47 

Léňo si myslela, takovou tabulku, kdo, jak hubne, jo? Taková malá motivace by neškodila. Já jsem pro. Už jsem to tady navrhovala někdy před dvěma měsíci nebo i dřív, že by se mohli dát dohromady údaje jako je datum operace, kolik kdo zhubl před operací, výchozí váha, BMI, výška, pohlaví, věk a zhublá kila a BMI, aby jsme si to mohli porovnat a i nově příchozí, aby pak nebyli zklamaní, když jim třeba nepůjde hubnutí podle jejich představ a viděli, že někomu to jde rychleji a někomu pomaleji, ale jistě. Pro mě je to moc pěknej nápad a jsem pro. Jen by se měl někdo dobrovolně přihlásit, kdo by to chtěl dávat dohromady a celé zrealizovat. Dávali by se udaje třeba ke každému prvnímu a měli bysme i my samy skvělou evidenci. Ale záleží na ostatních. :lol:

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 čer 2007 13:11 

Obrázek já bych do toho klidně šla. :lol: :lol:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 čer 2007 14:42 

No já taky,kliďo piďo. :shock: :lol: :shock: :shock:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 čer 2007 06:42 

já taky...člověk je odjakživa soutěživý tvor...navíc je to velká motivace, je to moc dobrý nápad

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 čer 2007 07:16 

Přeji krásný slunečný den. S tou tabulkou skvělý nápad, taky se toho zůčastním.
Obrázek
Obrázek
V pondělí jdu pro poslední výsledek a kolečko mám hotové. A hurá do OLOMOUCE pro termín operace.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 čer 2007 11:54 

když jsem byla v uterý na příjmu potkala jsem dvě sympatické paní z Rakovníka, jedna zhubla 45 kilo a druhá 35, obě čupr ženský, optimistický a veselý, dodali mi odvahu, jestli sem občas nakukují tak je zdravím

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina