Ahojky, nevím jak se to stalo, ale najednou to skočilo na tuto cifru. Ale je to možná tím, že asi přijdu o práci, tak se trápím, sice jím stále stejně, ale asi to bude tím vnitřním stresem a strachem co bude dál....

Snad to nějak zvládnu a najdu si časem práci, která mě bude bavit a budu do ní chodit ráda. Ve firmě nám zavedli tři směny a můj první týden noční směny v životě dopadl fiaskem. Nasekala jsem pár chyb, které můj šéf neunesl a dal mi písemné napomenutí s tím, že když se to bude opakovat, budu muset odejít. Možná to tak má být, jsem v té firmě už moc dlouho, stále jsem si říkala, buď ráda za práci, kterou máš, ano na jednu stranu jsem ráda za práci, kterou zatím mám, ale ještě dnes jsem z té noční unavená, apatická a když vidím, co se ve firmě děje, jak to tam ten náš managment vede, že to není o spolupráci mezi odděleníma, ale o neustálé rivalitě a o tom, jak mít navrch oproti tomu druhýma, tak mi až tak nebude chybět, když tam jednou dělat už nebudu. Vím, že to v dnešní době s prací není jednoduchý, sehnat slušnou práci, a co já budu chtít maximálně na dvě směny, noční určitě ne, tím jsem si jistá, že jí možná budu hledat dlouho, možná ne, nevím, ale takový je život. Jediné co mě těší, že můj přítel, ať se známe pouhé 4měsíce, tak mě včera podpořil a řekl, že se nemusím bát, že mě ve štychu nenechá a že v něm mám oporu. Potěšilo mě to moc, ani jsem to moc nečekala, tak uvidíme co nám život přinese dál. Vám všem gratuluju ke shozeným kilům a hlavně, ať se k vám už nikdy nevrátí. Hezký den všem vám tady. Dana

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto