Kujuja:první blahopřeji tolik kilíček už máš dole je to moc pěkné,a jinak to co se Ti zdá je pravda že by jsi mohla sníst mnohem víc,pokud Tě ještě nedoplňovali tak po opce tam nechávají určitou vůli a měsíc po opce tě doplní dle potřeby,ale vidím že ty jsi vydržela mnohem déle,a to Tě chválím,u nás doplnění probýhá přímo na kontrole,vememe si sebou jogurt nebo mléko ,tak já beru ve sklince plastové mléko,ale holky nosí i jogurt,pan doktor se zeptá kolik si myslim že bych snědla a já třeba řeknu že 300g jídla mi nedělá problem a pak až cítím tlak a on mě podle teho doplní,lehnu si na lehátko sestra nachystá do injekce ten roztok ,pan doktor nahmatá port ,pích a stříkne,je to jak odběr to píchnutí a pak už nic necítíš,sednu začnu pít to mlíčko a cítím zda se to upevnilo,ono se to po několika hltech sekne,jako že cítím plnost a tak to má být,a když ne,tak ještě doplní,no tak je to u nás v Prostějově,ale někde to dělají pod rentgenem,a to by podle mě měli dělat taky na kontrole,možná bych si zavolala a zeptala se jak to u Vás dělají,sestřička Ti poví,,tak se drž a neboj je to normální že se to povolí ,já jdu tento týden taky o malinko dofouknout asi už po čtvrté od dubna ,prostě dle potřeby,prostě když cítím že sním víc než těch svých stopade tak letim a fůůůů