...se na to můžu normálně vyfláknout
...opět se ukázalo, že na světě neexistuje žádná spravedlnost...někdo si tu žere rohlíčky, druhej suší hubu a kroutí se hlady a prostě NIC!
Verčo...Ty mě teda vůbec nebavíš

Ale vůbec! ...máš kliku, že dnes už nikam nepojedu...rozmrazovala a ometala jsem auto nejmíň 10 minut a zpět zaparkovala do té díry mezi hromadami sněhu a dnes už nevyjedu. Jinak bych vážně uvažovala o tom, že Ti vycinkám šutrem aspoň jedno okno. Seš mrcha, mrcha a mrcha!

Zase jsi mě pěkně namíchla a bude Ti to přičteno ke zlu. Už toho máš plný kotel, samozřejmě ten velký čertovský. Tak doufám, že se Ti za mě pomstí sám čert, za chvíli choděj, tak se třes!!!
...

no musím Ti gratulovat, seš dobrá. Pro mě je právě tech 79 kg taky hranice "nadváhy" a tudíž se musím umořit, abych do jara tý váhy dosáhla. Teď jsi mě svým úspěchem nakopla a nedám jinak, než se dál snažit jak debil. Já chci taky 79! A stejně seš potvora. Basta.
Všem gratuluju ke shozeným kilčům, ať jedete jak pendolíno či se plazíte jak slimák (jako já). Obojí si zaslouží pochvalu a tudíž chválím sebe sama, Vy ostatní musíte mou váhu přehlížet, jak jest nařízeno výše.

60 let,skvělý manžel,2 synátoři,v klimakteriu + 66 kg,bandáž 7/2008 při 107 MUDr. Hrubý,Panochova nemocnice Turnov, úbytek na 81,problémy s prstýnkem, fik band ex + tubu 1.11. při 91...
6.11.2013 abdominoplastika Brno, oprava abda MUDr. Hrubý 22.10.2014