fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 17 srp 2025 00:02

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 zář 2007 13:34 

Eleno :evil: - no a cóóóó !!?? :twisted:
Pořád jsi kus přede mnou... takže klííííd.. Ještě ti na záda nedejchám.. :cry:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A nebyly to 2 kila, ale jen 1200g... a navíc mě skončil menzes, tak je to určitě tím..

Ale musím se přiznat, že mě na naše duální rivalita moc prospívá.. když si přede mnou, tak aspoň neusnu na vavřínech..

A ta Tvoje čokoláda? Vidím, že jsme si skutečně tak moc podobné... já jsem před chvílí samou radostí, že jsem se narvala do nových riflí, snědla malou arašídovou nugetku. Taky jako za odměnu.., víš? :roll:
Jo - ale do těch riflí se sice narvu, ale nezapnu je.. ale když jsem si je před měsícem kupovala, tak jsem je natáhla sotva do půli stehen a prodavačka jen kroutila hlavou - že ještě nezažila, aby si někdo koupil kalhoty, který mu ani zdaleka nejsou.. Ale do Vánoc se snad zadaří a budu v nich moct i trochu dejchat..

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 zář 2007 10:56 

Evi, jak jsem někde četla, byla jsi doplněná, tak gratuluji, sice proti své vůli :lol: :lol: , ale určitě se zase rozjedeš v hubnutí, fakt jsi jak tornádo, takže už Tě nedoženu, mě to jde hodně pomaloučku, máš 10 kg náskok, ale budu se snažit, snažím se teď o záchytný bod 83, doufám, že do pátku, než půjdu na kontrolu, tedy do čtvrtka, v pátek je volno, že se mi to podaří, je to necelé kilo, tak by to mohlo vyjít.No, možná tě doženu, až budeš čekat mimčo :lol: :lol: , to já už neplánuji, 2 mi stačí, tak by mi těch 9 měsíců na to, abych tě dohnala mohlo stačit :lol: :lol: ...tedy doufám.Tak se drž a ať Ti kila lezou dolů

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 zář 2007 18:37 

Miluško - neboj, nedoženu Tě.... Jsi na 31 kilech, ne?
Tak pokud bych tě náhodou dohnala, tak to určitě nebude letos... možná tak někdy zjara.. ale to ty už s váhou zas budeš bůhví kde.. :lol: :lol:
A hrozny? Ty já taky můžu, ale teď si dávám bacha po tom doplnění - bojím se, aby mi tam nějaká ta mrška kulatá nesklouzla a já ucpaná nefičela do Olmiku. Jsem holt tele, který hubou mele.. ale asi málo - protože kdybych mlela víc, tak bych neměla potíže se sklouznutím větších kousků do krku, že jo.. :roll:
Každopádně je tu jedna varianta i pro mě - když hrozny, tak v tekutém stavu - to bych snad mohla zvládnout :lol: :lol:

Jo a Miluško - kdepak máš metřík?? Kampak jsi si ho schovala? I ty jedna.. :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 zář 2007 18:46 

Taky10 - ano, dr. si do mě píchnul 2 kubíky. :oops: :lol: :lol: co už nadělám.. :lol: :lol: :lol:

A jestli jsem tornádo - tak to bych neřekla... a ty máš teda co mluvit.. když koukám na metřík a tvé BMI, tak ty jsi pak jak raketa, kotě - protože jsi byla na operaci teprve před 2 měsíci a máš dole už 17 kilo !!
Píšeš, že mě nedoženeš.. že mám 10kilo náskok - ale to já měla vždycky, holka - akorát že směrem hore :lol: :lol: ... ty jsi byla na nějakých 100kilech, když jsi šla na "o" .. a já měla o 9 víc... takže prdlačky žvejkačky - možná metříkově vedu o 10 kilo, ale s váhou jsme na tom skoro úplně stejně. Protože já měla dnes 82,5 kila.. takže pokud ty se pokouším zdolat 83kilo, tak to mi krutokrutě dejcháš do kožuchu!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 zář 2007 18:53 

No to sice ano Evi....ale teď už to moc nejde, navíc já nepočítala váhu nastupující, jen kg dole.....budeš moje motivace, budu Ti tedy dýchat do zad...ale né, aby jsi mě uhnala, nejsem doplněná :lol: :lol: :lol: jo a myslím si, že jsi o dost vyšší než já...tedy podle fotek, já mám 162 cm.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 23 zář 2007 19:35 

Klidně mi dýchej do zad, kotě... protože mě to aspoň pořád bude nutit hnát se dopředu. Mě totiž takové "soupeření" hrozně motivuje.. :wink:
A neboj, ono to zase půjde... a pokud jsi si před operací změřila svoje obvody, tak tě může těšit i ztráta centimentů, když třeba váha stojí - jako tomu bylo mnohokrát u mě..
A ano, jsem o něco vyšší, mám 173cm.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 zář 2007 04:44 

Hurá, hurá, hurá, dnes jsem dosáhla poloviny metříku, vím, že té lehčí, ale i tak jsem moc a moc šťastná, tak Evi, už jen těch 0.5 kg a mám Tě. Jo a ode dneška se začnu věšet za uši do průvanu, abych prodloužila svoji délku...o těch 11 cm :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 zář 2007 08:22 

Taky 10 - :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 zář 2007 11:04 

Ahojky lidičky,
pročítám si vaše pokroky a úspěchy a všem gratuluji k "sundaným" kilečkům.
Jsem podruhé doplněná a teprve teď na svém tělíčku v plném dopadu pociťuji efekt bandáže... Stačí jedno jediné sousto špatně pokousané a cítím bolest jako hrom. Jsem tak utažená, že mi kolikrát dělá problém se napít, koušu a koušu a žvýkám nějakých 100 ml snad déle než 30 min. a soustředím se na jídlo tak jako nikdy. Snad to zvládnu - doplněná jsem od čtvrtku a nekecám už jsem několikrát přemýšlela o tom, že pojedu do Olomouce a nechám si to trochu povolit. Jestli nezhubnu teď tak nevím....ale nevzdávám to, bandáži zdar a kilům zmar! Mějte se
:D :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 24 zář 2007 16:29 

díky všem za pochvalu, však i Vám to jde skvěle a Juonko, neboj, určitě se to usadí a bude fajn...proto se taky bojím, až někdy přijde řada na doplnění, protože vše dělám podle předpisu, jen pití asi ne, piju hodně a víc než by se mělo, to bych asi jinak za den nic do sebe nevpravila, žádné litry

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 zář 2007 15:20 

junono a kde tě dotahovali, někdo tady psal že musel sníst jogurt nebo pít nějakou sádru aby poznali jestli neutáhli moc. Mě teda nic neutáhnou, nemaj kudy a čím, já si ted musím utahovat sama což dělám víceméně pořád, protože tak kromě prvního měsíce po bandáži nepocituji žádné omezení, a hlad mám furt. Jsem optimista snad to taky někdy přijde.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 zář 2007 17:48 

Maruško, já se taky musím dost utahovat sama :lol: :lol: :lol: , jinak bych asi také nehubla

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 zář 2007 22:22 

Marie s. poprvé i podruhé mě doplňovali v Olomouci. Můj bariatr není MUDr. Gryga ale MUDr. Janda a doplňují mě pod rentgenem. Dívám se jak vypadám zevnitř, vždy si dám lok kontrastní látky (to je ta sádra jak jsi psala :D ) a podle toho jak protíká tak mi buď přidají nebo uberou. Jogurt pojídají ti, které doplňuje MUDr. Gryga. Nedělá to totiž pod rentgenem ale jen tak podle citu a podle toho, jak se doplněným daří sníst trochu toho jogurtu. Ale to Ti určitě rádi popíší ti, kterých se to týká, kteří byli doplněni tímto způsobem.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 zář 2007 22:39 

Já jsem doplněná oběma způsoby, poprvé ještě když zastupoval Dr. Janda, ale objednal mě a nepřišel do práce, tak to dělali lékaři na RTG. Bylo to pod RTG, pila jsem také roztok, výsledek byl, že jsem nebyla doplněná vůbec. To zjistil Dr. Gryga, tak mě doplnil podruhé, již v ordinaci, ale bylo to málo. Po třetí mě doplnil také v ordinaci 5,5 kubíků. Sním opravdu málo jídla, maso moc nemůžu, to mě dusí, ale stejně nehubnu. Někdy mám pocit, že když přestanu jíst úplně, to moje tělo si za čas zvykne a bude mu stačit pouze holá voda :lol: :lol: V Brně doplňují taky bez RTG přímo v ordinaci, jak se to dělá v Praze, tak to nevím :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 zář 2007 22:54 

Alenko ty budeš asi ten typ co říkala halina Pavlovská, nežereš, nehubneš? Tak budeš asi nafurt tlustá.Ale my toto heslo překazíme že? I když já říkám, že jsme jen prostorově jinak uspořádaní jak to říká Géňa. A tedy mezi námi když jsem posledně koukala na banánové rybičky, tak se teda Halina nevešla do křesla ale ona je kvuli tomu slavná! Přetékala do všech stran, reklama na hlad to teda není.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina