fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 17 srp 2025 00:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 říj 2007 15:36 

Děkuju za podporu, Niko, Aničko, Olinko a ostatní.. :wink:
Vím, že jsem zhubla dost a jsem tomu ráda. Moc ráda! Ale nechtěla bych ještě s hubnutím skončit... :cry:
Nicméně mnohem víc mě trápí to, že mám pořád hlad. Když dodržím množství a dám si ke snídani třeba jen 1/2 krajíčku chleba, tak zaručeně mám za 30-45 minut hlad. Prostě mě toto malé množství nezasytí, i když by mělo, ne? A co mám pak dělat.. když mám hlad.. ?? Tak další 1,5-2h pořád dokola jen piju a piju...někdy si připadám jak průtokáč.. :? :? (ale stejně mívám během pití hlad).. No a až přijde čas na další jídlo, tak bych snědla vola!
Vím, že je všechno o sebekázni.. že se prostě musím hlídat a nejíst víc než bych měla... ale když mě v tom, že jsem se dříve poctivě hlídala, hrozně pomáhalo, že mě nekručelo v břiše - zato teď .. teď vrčím furt!
Nevzdávám se..to ne.. jen jsem se musela vymluvit, muselo to ze mě ven! :cry: :?

Naposledy upravil Zelenoočko dne 03 říj 2007 15:44, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 říj 2007 15:42 

Aničko - doufám, že Ti doplnění pomůže... hlavně co se od hladu a velkých porcí týče. :wink: :wink:
Ono totiž záleží na tom, kolik tě doplní.. Já mám 2kubíky a to je podle některých docela málo. Takže uvidíš, kolik Ti tam toho strčí..
Já teda ani doplnit nechtěla, nicméně když už, tak jsem myslela, že to bude OK. Protože dokud jsem nebyla doplněná, tak jsem jakž takž hubla. Po doplnění nabírám.. :oops: :oops:
(bůhví, co se do toho portu stříká, jeslti to není něco na povzbuzení chuti :roll: )

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 říj 2007 15:43 

Alenko - držím Ti pěsti, holka !!!! :wink:
Pak dej určitě vědět, co Ti na to Gryga řekl... budu na Tebe myslet :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 říj 2007 18:11 

Evi,já mám hlad jak pes baskervilský.Závidím i kocourovi když mu dávám hamu papu.Teď se snažím hlavně nepřibrat a uvidíme jestli mě v pátek přitáhnou,přiškrtí.Pro qwys.Jen aby jsi věděla,já byla mistr světa v dietách,hladovkách. :roll: Mám pocit že jsem vyzkoušela naprosto vše,byla jsem neustále na nějaké dietě,třeba jsem i celý týden jen pila a nejedla.Tak z toho to určitě není.Fakt věř,že tímhle to nebude,to bych neshodila ani deko.Rok jsem byla na adipexu,dělená strava,chrom,uhlohydrátová. Nevím co jsem neskusila.A těch peněz co to stálo!Prostě mistr světa amoleta.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 říj 2007 19:35 

já jsem si dneska nechala napsat meridii, až se mi zklidní ten zpropadenej žlučník, tak začnu zobat, tak snad se to zae trochu hejbne, doktorka říkala že hubnutí u cukrovkářů je pomalejší a že když nemám ten port a nemužou mě utáhnout tak do operace mi ji napíše. Tak jsem byla ráda.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 03 říj 2007 23:22 

qwys to je mi líto, že jsi vše nabrala zpátky. Prosím Tě, možná že se ptám trochu hloupě, ale jak je to možné... Stres - jasně to je jeden z faktorů, a další? Víc jsi jedla nebo jsi jedla sladké....nebo jsi jedla málo a nepravidelně.....? V každém případě ale neklesej na mysli, ono to zase půjde uvidíš :) :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2007 10:25 

tak hlásím, že mé žlučníkové utrapy mi ubraly 3 kila!, no z jedn strany to za to nestálo, ale z druhé, když už to tak bolelo, tak aspoň něco dole. Ale do metříku to nedávám,páč si myslím že až něco malého pozřutak to bude zpět. Nicméně váha mi dnes ukázala 81,6 kg!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2007 10:44 

Marie, tak ti moc gratuluji k úbytku. :lol: :lol: :lol: To víš, že až se ti uleví, že nějaké to deko naskočí zpět, ale určitě ne všechno, takže sis v hubnutí určitě pomohla. :wink:
Přeji ti, aby se tvé zdravotní problémy brzy vyřešily a abys v pohodě zvládla i ten žlučník. 8) Pak už snad konečně bude zase nadlouho dobře. :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2007 11:11 

Maruško, blahopřeju k Meridii a moc Ti přeju, aby Ti žlučník už dal pokoj!

Jinak co se tvé váhy týká - já jsem dnes ráno na váze taky měla 81,6 kg... takže jsme nastejno :lol: :lol: ...ale já předpokládám, že zítra zas budu mít o něco více - jednou nahoře, jednou dole :? :?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2007 11:28 

no jo zelenoočko, jenže ty máš o 20 cm víc! Doufám že bude lépe, jsem pořád optimista, ale že teda už tě nedorostu to vím určitě :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2007 11:59 

Maruško, držím pěstičky aby vše už bylo do operace v pořádku a žádné bolesti tě už nepotkali a hezky papkej Meridii. Blahopřeju k schozeným kilečkům i když to bylo následkem žlučníku a ty jsi si vytrpěla své, vše zlé je k něčemu dobré :wink: :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2007 12:37 

qwys no to se mi nějak nezdá, doplnění po kterém nic necítíš a v ničem Tě ani maličko neomezí a navíc "štípe na portu" :?: :!: Je pravda že po prvním doplnění u mě fungovala spíš "psychická zábrana" - měla jsem obavy co to se mnou udělá, bylo to něco nového a neznámého, ale po druhém doplnění mi bylo hned u první polívky ( kterou jsem chtěla sníst ještě v Olomouci) jasné že tentokrát to nebude žádná legrace a že teď se jedná o "bandáž" se vším všudy. Kolikrát jsem ráda že do sebe vůbec něco dostanu :lol: A kde Tě doplňovali? V ISCARE? Nedávno proběhla na těchto stránkách diskuze o tom, jakým způsobem kde bandáž doplňují. Můžeš prosím napsat zda Tě doplňovali pod rtg nebo jen tak? :shock: :D :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2007 13:32 

a kdo tě doplňoval? mě když měl doktor doplňovat tak říkal pod sonem nebo ultrazvukem, to už přesně nevím.. asi jak kdo, když to dělá často a má to v ruce tak tto třeba nepotřebuje vidět? A měřili ti nějak tlak v bandáži,? o tom se tady taky mluvilo. Ale viz zelenoočka taky má hlad , možná by pomohlo zašít pusu ( teda alespoň umne :lol: ).

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 04 říj 2007 13:35 

V žádném případě nevypadáš jako "debil" nebo něco jiného :o jen je někde nějaká chyba - buďto ve špatném doplnění a nebo ve stravování. [/b]QWYS na Tvém místě bych nečekala co bude za tři měsíce a pelášila do ISCARE zjistit co a jak. Snad i popovídat s dietní sestrou :oops: Držím Ti moc a moc pěsti ať jdou zase kila dolů a brzy se uzdrav :P :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 říj 2007 09:44 

qwys pamatuj si, že nic v životě není marné, a proto NIC NEVZDÁVEJ jsi přece zrozena v BÝKU (a my býci jsme bojovníci a bojovnice a jestli nás někdy něco zlomí pak pouze dočasně, upadneme ale zase vstaneme). Jsi ještě mladinká - později by Tě mohlo mrzet že ses nechala zlomit a na svou váhu ses vykašlala. Nejde jen o to jak Tě druzí komentují, ale i o to, aby časem nepřišly jiné horší zdravotní problémy.
Mohu Tě povzbudit pouze takto na dálku, věř však že pokud bych Ti mohla pomoci - udělám to ráda. Chceš-li napiš soukromou zprávu.
Držím pěsti a myslím na Tebe.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina